![]() |
Nie wiem czy czasami nie dostane za to bana ale dam linki do patchów :D
[ ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/moha..._20_to_211.exe ] [ ftp://ftp.ea.com/pub/ea/patches/moha...211_to_215.exe ] ale teraz to już na 100% ide spac :spie: |
Cytat:
Patch'y nie mam ale to chyba nie problem ściągnąc z EA |
Cytat:
masz najnowszego patcha? |
Może mi ktoś cukiereczka do medala na maila podesłać ?? :cool:
Z góry thnx :mruga: |
no problemo
:spoko: |
Teraz już nie musisz wysyłać, bo już jest WIELKIE DZIĘKI za wiadomo co :D
|
fleshget'em wyciagam 36kB, ale pingi tak skacza, ze grac sie nie da... kiedys moglem jeszze w nocy... teraz dopiero na dranem :/
co do paczki... to daj innego maila moze ;) |
hmm co do niestabilności łącza to ja mam 2Mbps , ale w nocy wyciągam ok. 210kb/s z flashgeta ale zato w dzień to net działa gorzej niż na modemie 33Kbps, a paczki ani widu ani słychu ciekawe dlaczego jej nadal nie ma.
|
hmmm... "kliklem" na ">->->majluj tutaj<-<-<" i sie wyslalo;)
no nic, jeszcze raz wysle paczke ;) lacze nie musi byc super, ja mam po prostu nie stabilne... pingi skacza 50-200 i jest stypa... :( |
@ mr_spock chyba twoj i-mejl do mnie zginoł w czeluściach internetu ponieważ jeszcze go nie dostałem :/, a co do neta to jakie łącze jest potrzebne do MoHAA??
|
Cytat:
ehhh... ta dzisiajsza mlodziez ;) :P |
ja tez mam NEO+ - 640/160 wiec nie wiem jak pojdzie MOHAA - ale zagralbym chetnie. Jezeli chodzi o kompa to pociagnie no problem, a mowicie ze lacze nie da rady?Hmmm...no moze byc cienko.
Tylko ja nie mam orginalow tych gier Wiec jezeli da rade zrobic cos bez sn`ów orginalnych (byly jaja - macgyver wie co bylo z q3:) ) moge grac w Medal of Honor CounterStrike (mod Halflife) Day of Defeat (mod Halflife) CallOfDuty NFS Underground :D Wymyslcie COS.:) Najgorszy nie jestem w gierki, ale ustawic multiplayera na nieorginalnych cd to masakra:) |
Cytat:
wystarczy ten do najnowszego patha juz wysylam :) |
Cytat:
|
aktualizujacy wersje do 2.11 potem 2.15, na stronie EA powinny byc
a "cukierki" moge podeslac;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:27. |