![]() |
Cytat:
o której gramy? hmmm 21?? lub teraz?? |
O 21 :taktak:
Na kozackim ZJ czy na Totenie? |
Ja gram teraz na Totenie :D
A wieczorem gdzie chcecie ;) |
Ja ciągle zmieniam bo głupi bartek1989 daje mi kropki nie wiem zaco :/
edit: Serwer dzisiaj o 21.30 przyjdzcie .. Serverek oddam Hinksowi i Bartkowi1989 Startujemy o: 21.30 Adres ip: 212.67.120.237:26020 Haslo: cdrinfo.pl PLZ!! |
Jakbyś tak nie zmieniał kont i nie zakładał głupich tematów i nie pisał nonstop postów pod postem to bys nie dostawał negatywów :D
Wejdź na konto Assasnix, i będzie :spoko:, a resztę kont usunie ci @Bartez np. :taktak: |
Cytat:
a co do servera to na tym co Gruby podał czy nie?? a co to ma znaczcze server odda Bartkowi lub Hinksowi ?? |
OK mam AssasinX. Modów prosze o skasowanie wymienionych przez Bartek1989 konta ..
Cytat:
Startujemy o: 21.30 Adres ip: 212.67.120.237:26020 Haslo: cdrinfo.pl |
Nie wiem czy wbije bo bije rekord na totenie :D
Mam już około 4000Xp :D (gram na zmiane z bracholem) ;) Moze zagramy własnie na toten :fiu: |
Nie :P Najwyżej jutro będziesz :P
P.S. Jutro też mam zamiar zrobic o 22 ;) edit: Hinks klamie :P Przed chwilą sprawdzalem na The All-Seeing Eye czy hinks tyle ma i zobaczylem i ma 0 :P a przecież tam jest Xp Save :) ozczywiście na totenie ;) |
@Bartek przecież miałeś konto Assasnix, na które dostałes bana na 24h (miałeś ponad 15 postów) i nie wszedłeś na tamto tylko założyłeś nowe?
Jaki lolek :haha: |
Cytat:
a tak serio to chwila bo tutaj sie jaki burdel robi !! albo Gruby (czy jak Ci tam) zaczniesz pisać normalnie albo wyp.... :) więc na czym dziś gramy i o której ? |
Ja teraz idę na serwer ZJ i tam tez będę cały czas :taktak:
|
Cytat:
|
Cytat:
P.S. Mialiśmy grac na moim .. co zrobilem dla was :( |
Cytat:
Np. nie ładuje nastepnej gry :( |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:31. |