![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
hehe, nie to nie jak skype... tam transmicja glosu nie trwa CIAGLE tylko jak trzymasz klawisz lub przy odpowiedniej glosnosci mowienia [nie wiem czy zrozumiecie - mozna tez ustawiac czulosc :)]. Lacza praktycznie nie obciaza W OGOLE! :).
A ze programik malo zajmuje - to mozecie przeciez przynajmniej sprobowac :P ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/te...t_rc2_2032.exe ten link POWINIEN dzialac [powinien, poniewaz padla oficjalna stronka TS'a :)] pozdro ;) |
Cytat:
@Bartek15 - nie wszyscy - z tego co widziałem to jak na razie ja i Predi - ale pomysł ciekawy :) I'm an engineer :P |
Cytat:
|
Cytat:
przymierzam się do zakupu tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11510 chociaz jeszcze nie wiem czy kupić czy nie :) P.S. Wszyscy widzę zaczynają robić podpisy pod nickami dotyczącymi gry Et to ja też :) |
@Pagerus - nie wiem nie uzywalem - ale z tego co wiem wszyscy do wszystkich, a raczej do wszystkich z druzyny ??? (zreszta w skypie tez tak mozna zrobic)
@andrzejj9 - mi tez wystarczy pisanie (przynajmniej na obecnym poziomie, bo np. klanowka to co innego) pozatym to nie jest przymus ;) Smartek chce, to nie widze problemu, kto jeszcze bedzie chcial to sciagnie progsa :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Smartek wrzuc tu linka do teamspeka
@andrzejj9 - cos a la skype do gadania ze soba w czasie gry |
Cytat:
już ostatnio mi się rwało. :( |
Cytat:
|
Cytat:
|