Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f25/turniej-multiplayer-znane-gry-dla-forumowiczow-33716/)

B@rtek 10.01.2005 21:54

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Masz jakieś udziały u nich czy co? Tak zachęcasz do tego programu i zachęcasz... ;)

2% ;p

Pagerus 10.01.2005 21:53

Cytat:

Napisany przez Smartek
hehe, nie to nie jak skype... tam transmicja glosu nie trwa CIAGLE tylko jak trzymasz klawisz lub przy odpowiedniej glosnosci mowienia [nie wiem czy zrozumiecie - mozna tez ustawiac czulosc :)]. Lacza praktycznie nie obciaza W OGOLE! :).
A ze programik malo zajmuje - to mozecie przeciez przynajmniej sprobowac :P
ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/te...t_rc2_2032.exe ten link POWINIEN dzialac [powinien, poniewaz padla oficjalna stronka TS'a :)]
pozdro ;)

Masz jakieś udziały u nich czy co? Tak zachęcasz do tego programu i zachęcasz... ;)

Smartek 10.01.2005 19:09

hehe, nie to nie jak skype... tam transmicja glosu nie trwa CIAGLE tylko jak trzymasz klawisz lub przy odpowiedniej glosnosci mowienia [nie wiem czy zrozumiecie - mozna tez ustawiac czulosc :)]. Lacza praktycznie nie obciaza W OGOLE! :).
A ze programik malo zajmuje - to mozecie przeciez przynajmniej sprobowac :P
ftp://ftp.freenet.de/pub/4players/te...t_rc2_2032.exe ten link POWINIEN dzialac [powinien, poniewaz padla oficjalna stronka TS'a :)]
pozdro ;)

Pagerus 10.01.2005 18:36

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Spoko, i tak gram w słuchawkach, więc w razie czego będę Was po prostu słuchał, a odpowiadał pisząc. Smiesznie, ale już nie raz tak gadałem przez Skype, więc można i w grze ;)

Hehe - kiedyś też tak z kimś gadałem :) Ale to chyba nie było z Tobą - chociaż nie pamiętam...

@Bartek15 - nie wszyscy - z tego co widziałem to jak na razie ja i Predi - ale pomysł ciekawy :) I'm an engineer :P

andrzejj9 10.01.2005 17:55

Cytat:

Napisany przez Predi
@Pagerus - nie wiem nie uzywalem - ale z tego co wiem wszyscy do wszystkich, a raczej do wszystkich z druzyny ??? (zreszta w skypie tez tak mozna zrobic)

@andrzejj9 - mi tez wystarczy pisanie (przynajmniej na obecnym poziomie, bo np. klanowka to co innego)

pozatym to nie jest przymus ;) Smartek chce, to nie widze problemu, kto jeszcze bedzie chcial to sciagnie progsa :)

Spoko, i tak gram w słuchawkach, więc w razie czego będę Was po prostu słuchał, a odpowiadał pisząc. Smiesznie, ale już nie raz tak gadałem przez Skype, więc można i w grze ;)

B@rtek 10.01.2005 17:12

Cytat:

Napisany przez Predi
@Pagerus - nie wiem nie uzywalem - ale z tego co wiem wszyscy do wszystkich, a raczej do wszystkich z druzyny ??? (zreszta w skypie tez tak mozna zrobic)

pozatym to nie jest przymus ;) Smartek chce, to nie widze problemu, kto jeszcze bedzie chcial to sciagnie progsa :)

ja bym pogadal w czasie gry, ale nie mam mikrofonu :nie:

przymierzam się do zakupu tego http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=11510

chociaz jeszcze nie wiem czy kupić czy nie :)

P.S.
Wszyscy widzę zaczynają robić podpisy pod nickami dotyczącymi gry Et to ja też :)

Predi 10.01.2005 17:11

@andrzejj9 - mi tez wystarczy pisanie (przynajmniej na obecnym poziomie, bo np. klanowka to co innego)

andrzejj9 10.01.2005 16:57

Cytat:

Napisany przez Predi
Smartek wrzuc tu linka do teamspeka
@andrzejj9 - cos a la skype do gadania ze soba w czasie gry

To ciekawa sprawa, ale mi tam wystarczy możliwość pisania. Dłużej trwa, ale i tak nie chciałbym siedzieć przed kompem i co chwila coś krzyczeć. Rodzinka pomyślałaby, że oszalałem ;)

Pagerus 10.01.2005 16:55

Cytat:

Napisany przez Predi

Ale to działa na takiej samej zasadzie? Czyli gadają dwie osoby ze sobą? Czy wszyscy gracze na raz będą się przekrzykiwać? :P

Predi 10.01.2005 16:46

smolik 10.01.2005 16:37

Cytat:

Napisany przez Smartek
posciagali wszyscy teamspeaki? :>
pozdro ;)

Ja to nie mam szans raczej zagrać z teamspeakiem na moim 128k
już ostatnio mi się rwało. :(

B@rtek 10.01.2005 16:19

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

ja nie :P

andrzejj9 10.01.2005 16:14

Cytat:

Napisany przez Smartek
pozdro ;)

A cóż to takiego?

Smartek 10.01.2005 15:32

pozdro ;)

Pagerus 10.01.2005 15:11

Cytat:

Napisany przez kizio
a ja mam pytanie... czemu jestem pod numerem 13? :zly: Grało się super, miła atmosfera aż się chciało grac :) Mysle że w piatek coś będzie to zostane do samego końca :)

Predi nadawał numery przypadkowo... więc się nie czepiaj ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:59.