![]() |
Mi też chodzi spokojnie na neo 640, nawet jak coś sciagam :D
Ostatnio nie grałem przez stery od grafy :| Ale w piątek było :spoko: |
a ja mam pytanie... czemu jestem pod numerem 13? :zly: Grało się super, miła atmosfera aż się chciało grac :) Mysle że w piatek coś będzie to zostane do samego końca :)
|
Cytat:
|
Jak już wcześniej pisałem cały czas gadałem ze śmietkiem przez skype podczas gry w piątek i zero problemów
Właśnie w piątek grał jeszcze Śmietek ale on na naszym forum więcej czyta niż pisze 8-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
@adixo, @czero - sorka :zawstydz: , juz Was dopisalem....... qrde nawet nie myslalem ze jest nas az tyle - WOW
|
Tak w ogóle to jakie łącze to minimum do tej gry? Bo tak się zastanawiam czy jakbym miał Skype'a albo coś jeszcze w tle - to czy by mi jeszcze łącze wyrabiało czy już nie...
|
no wlasnie nawet gdybym byl na servie sam to i tak nie mialbym pinga mniejszego niz 150. nie wiem czemu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
WOW to bylo cos hehe pozdrawiam wszystki ze swojego teamu i oczywiscie z teamu przeciwnika takze
troszke mi to zajelo zanim skojarzylem glowne cele danej mapy hehe ale to byl moj pierwszy ET co prawda rozlaczylo mnie pod koniec i nie moglem sie juz polaczyc to i tak bylo w pyte poczytam tutoriale bo naprawde warto!! no i do rychlego zobaczenia hehe Pozdrawiam! |
Ja też chce grać ;) pinformujecie mnie na GG lub innym komunikatorze jak będzie jakiś meczyk :P
gg : 3799479 Tlen : piterniel JID : LiTE@chrome.pl Pozdrowienia :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:59. |