Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f25/turniej-multiplayer-znane-gry-dla-forumowiczow-33716/)

B@rtek 10.01.2005 14:58

Mi też chodzi spokojnie na neo 640, nawet jak coś sciagam :D

Ostatnio nie grałem przez stery od grafy :|

Ale w piątek było :spoko:

kizio 10.01.2005 14:55

a ja mam pytanie... czemu jestem pod numerem 13? :zly: Grało się super, miła atmosfera aż się chciało grac :) Mysle że w piatek coś będzie to zostane do samego końca :)

Pagerus 10.01.2005 14:48

Cytat:

Napisany przez adixo
Jak już wcześniej pisałem cały czas gadałem ze śmietkiem przez skype podczas gry w piątek i zero problemów

Właśnie w piątek grał jeszcze Śmietek ale on na naszym forum więcej czyta niż pisze 8-)

No ok - ale coś mi się dziwnie wydaje, że masz nieco lepsze łącze niż moja Neostrada... ;)

adixo 10.01.2005 12:58

Jak już wcześniej pisałem cały czas gadałem ze śmietkiem przez skype podczas gry w piątek i zero problemów

Właśnie w piątek grał jeszcze Śmietek ale on na naszym forum więcej czyta niż pisze 8-)

Pagerus 10.01.2005 12:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Jak w tle ściągałem jeszcze coś z prędkością 30kB/s to miałem pewne problemy z połączeniem, ale grać się dało spokojnie :)

Hehe - chyba się domyślasz co miałem na myśli mówiąc o Skypie, nie? :D

andrzejj9 10.01.2005 12:06

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Tak w ogóle to jakie łącze to minimum do tej gry? Bo tak się zastanawiam czy jakbym miał Skype'a albo coś jeszcze w tle - to czy by mi jeszcze łącze wyrabiało czy już nie...

Jak w tle ściągałem jeszcze coś z prędkością 30kB/s to miałem pewne problemy z połączeniem, ale grać się dało spokojnie :)

Pagerus 10.01.2005 11:07

Cytat:

Napisany przez Predi
@adixo, @czero - sorka :zawstydz: , juz Was dopisalem....... qrde nawet nie myslalem ze jest nas az tyle - WOW

No i ja już jestem Pagerus a nie Pagerous :>

Predi 10.01.2005 10:10

@adixo, @czero - sorka :zawstydz: , juz Was dopisalem....... qrde nawet nie myslalem ze jest nas az tyle - WOW

Pagerus 10.01.2005 08:31

Tak w ogóle to jakie łącze to minimum do tej gry? Bo tak się zastanawiam czy jakbym miał Skype'a albo coś jeszcze w tle - to czy by mi jeszcze łącze wyrabiało czy już nie...

DreamCrusher 10.01.2005 08:23

no wlasnie nawet gdybym byl na servie sam to i tak nie mialbym pinga mniejszego niz 150. nie wiem czemu

Pagerus 10.01.2005 08:08

Cytat:

Napisany przez Bartek15
jak graliśmy to np. w 7-8 osób i było :spoko:

Dokładnie tak :spoko: Chociaż powiem Wam, że u mnie łącze wyrabiało spoko i nie zauważyłem żadnych problemów z połączeniem :) Chyba byłem jednym z niewielu, którzy nie zaliczyli disconnectu... ;) Gładko się łączę z serwerem Prediego i dalej jest jak należy :) Najbardziej mi się wczoraj podobał jak zwykle wątek edukacyjny - ok. 10 Aliantów zasuwało za Predim i poznawało planszę :P Tylko brakowało mi wątku skoczno-tanecznego :haha:

B@rtek 10.01.2005 06:57

Cytat:

Napisany przez Predi

@Bartek15 - jak Y@nkee zakladal q3 to bylo tylu graczy? bo moze dlatego pingi byly lepsze ;)

moje lacze po prostu robi co moze :zawstydz:

proponuje teraz wszystkim tutorialki poczytac i pograc na serwach internetowych, w srode moge postawic wieczorem jak cos

edit: zmieniam range z ET Player - na ET Serwer :D

jak graliśmy to np. w 7-8 osób i było :spoko:

czero 10.01.2005 00:29

Cytat:

Napisany przez adixo
Zapomniałeś o mnie 8-)

mnie tez, ale to pewnie dlatego, ze dzisiaj nie moglem byc ;).

kasztan417 09.01.2005 23:51

WOW to bylo cos hehe pozdrawiam wszystki ze swojego teamu i oczywiscie z teamu przeciwnika takze
troszke mi to zajelo zanim skojarzylem glowne cele danej mapy hehe ale to byl moj pierwszy ET

co prawda rozlaczylo mnie pod koniec i nie moglem sie juz polaczyc to i tak bylo w pyte
poczytam tutoriale bo naprawde warto!! no i do rychlego zobaczenia hehe
Pozdrawiam!

Piterniel 09.01.2005 23:47

Ja też chce grać ;) pinformujecie mnie na GG lub innym komunikatorze jak będzie jakiś meczyk :P

gg : 3799479
Tlen : piterniel
JID : LiTE@chrome.pl

Pozdrowienia :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:59.