![]() |
Co?Ja mam MOHAA PL ale podczas instalki nie potrzebuje cd-keya(nawet go nie am...)
Patch normalnie instaluje tylko ze wpis do rejestru sciagasz, potem patch 1.11 i ***** |
A ja jestem za Neverwinter Nights. Super giera i jeszcze te czary...
|
jak to mozliwe? wykasuj wszystko co masz zwiazane z mohaa.... zainstaluj CZYSTE Moh czyli AA :)... (jaka masz wersje mohaa? PL czy ENG?) Jesli ENG to wgrywasz patcha 1.11, jesli PL to najpierw wgrywasz latke oszukujaca, ze niby masz ENG, wgrywasz patcha 1.11 (tego samego co dla ENG, tylko w PL chodzi o to oszukanie :D), a nastepnie "wgrywamy" cracka od 1.11 !! jesli chcesz pliki to zglos sie na gg...
pozdro ;) |
Cytat:
|
ut2004 lub enemy erritory.
obie gry wymiatają klimatem. |
Spoko CoD jest.. ale jednak mohaa lepsze :P
pozdro ;) ps - jest duuzo pirackich serwow CoDa :D |
Również Medal of Honor, ale Breakthrough :spoko:
ps. Nie próbowałem jeszcze w Call of Duty - niestety cd key jest zajęty jeśli ktoś pykał w to po sieci niech opisze wrażenia :cool: |
Zdecydowanie MOHAA
|
Ja jestem za Medal of Honor - gierka wymiata :D
pozdro ;) |
Ja proponuje UT np. 2004 ;).
|
Warcraft3, ale mam lepszy pomysl :)
CDRINFO moze postawic serwer darmowego wolfa Enemy territory na ktorym bysmy zagrali - LiteOn vs reszta swiata :) - gierka wymiata. |
ja moge w nfs.. underground.. ale tylko na DRAGu, chociaz juz dawno nie grałem :P
|
ut/ut2004 ew red alert [zart] ;) ale na moim laczu to mazenie szybkiego pinga :|
|
najchetniej q3 lub colin 4 dak dorywczo .
Pozdrawiam |
ja na pewno na Q3 - nie mam za duzego poziomu ale chce go cwiczyc, i chodzi o dobra zabawe...
nie wiem jak z numerami ale mam kopie w ktore lubie grac np. Warcraft 3 Command and Conquer : Generals NFS - Underground - nawet mam latke ze idealnie chodzi w sieci bez numerkow. CallOfDuty Counter Strike Heroes of Might and Magic - kazda jest swietna ale najlepsza chyba 3 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:27. |