![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Zaraz sprawdzę gdzie to się ustawia :taktak: EDIT: Nie znalazłem :nie: :( |
Cytat:
Wlasnie mialem rozmowe z adminem, przekierowania portow i te sprawy. A poniewaz wolf od kilku tygodni wogole nie widzi mi serwerow to myslalem ze porty cos pomoga ale jak narazie dalej to samo. A co do serwera to zobaczymy, najpierw mi normalnie musi zaczac chodzic. |
Ja czekam z nadzieją na taki nasz serwerek, który byłby aktywny prawie cały czas - najlepiej w tygodniu w godzinach popołudniowych (wiecie - wcześniej trzeba nieco popracować ;) ) a w weekendy non stop :D
Wiem - mogę sobie pomarzyć - ale marzyć warto i niektóre z marzeń się spełniają :D |
Te porty co podałem to były standardowe.
Przed chwila sprawdziłem i przedział portów dla Wolf ET jest 1024-65272. |
Cytat:
A moze Ty wiesz gdzie mozna ustawic z ktorych ma korzystac? |
Nowy rekord :P
Ilość załączników: 1
Znowu pobiłem swój rekord w Wolfa :D
1591 Xp :D A jakie są wasze rekordy ?? :> Pozdro :piwo: |
Cytat:
Wpiszmy sobie normalnie swoje nicki i dodajmy "CDRinfo"? :taktak: Trzeba stworzyć jakąś grupę najlepszych graczy, co nie :D Po tym CDRinfo nas rozpoznają :taktak: |
Cytat:
zdradze Ci sekret - xp o NICZYM nie swiadczy.... xp znaczy co zrobiles dla siebie, a w ET chodzi o zwyciestwo druzynowe........ |
Cytat:
|
Cytat:
Masz racje przede wszystkim drużyna powinna być zgrana :taktak: A Xp na drugi plan ;) |
Cytat:
A co do tego nicku to nie moge go zmienić :( Wpisuje ale jak gram to nadal jest stary... Jeszcze zobacze co da się zrobić :D |
Najlepiej jakby było tak:
nick [CDRinfo.pl] albo [CDRinfo.pl] nick |
Cytat:
Ps nie wiem o co chodzi :P albo :[CDRinfo.pl]: nick 8 ) :fiu: |
Cytat:
Wiesz, że jest grupa osób z forum, która gra w wolfa :taktak: Chcemy zrobic tak aby każdy dodał do swojego nicka CDRinfo.pl :D Osoby z tej stronki http://www.atfclan.nl, mają własnie tak zrobione :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:30. |