![]() |
Cytat:
|
Cytat:
A tak bardziej serio - to w Śmietniku możnaby przykleić topic w stylu Wolna Amerykanka - ale oczywiście wypowiedzi zgodne z regulaminem - ale w stylu szybkie pytanie - szybka odpowiedź :) Jak śmietnik to śmietnik :D Bartek - co oznacza zapisywanie xp na serwerze? do jednej gry czy w ogóle? |
Cytat:
Ja go założę :taktak: Co do wolfET to przez 10 map masz zapisywane XP :D Czyli np. na 1 mapie mialeś 58 XP to na drugiej idziesz od 58 XP i tak przez 10 map :D Możesz nawet w czasie gry sie rozłączyc i jak się podłączysz ponownie to masz tyle samo XP co przed rozłączeniem :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Gold Rush, Siwa Oasis, Fuel Dump, Rain Gun, i jeszcze jedna była :taktak: |
Cytat:
|
Ehh, wczoraj z nudy i braku CSS zainteresowałem się ET, ale jak go zobaczyłem to jakoś mnie odrzuciło grafika - :|, dzwięk - :| odgłosy broni sam bym mógł robić..., eh, dziwna ta gra... :|
Jest jakaś ciekawa strzelanka OnLiNE za free...? bo nie mogę wytrzymać bez CSS :| |
Cytat:
pozdro ;) ps - a co z CSS'em sie stalo? :( |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:piwo: |
CSS zawsze mozna sobie grac na serwerach nonsteam, ale lagi powyzej 150ms mnie do tego zniechecaja :|
|
Mam pytanko
Czy ktos instalowal DMW i moze mi udzielic kilku info? :) |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
rzeczy w tym, ze sciagnolem sobie clienta wersji 3.0 zainstalowalem, ale tam trzeba tez sie zarejestrowac, a w rejestracji pyta o IP mojego servera (co wyczytalem w opisie na jakims www) ale o co chodzi... ja nie chce stawiac servera potem tez bede mial pewnie jakis zgrzyt, ale najpierw trzeba to uruchomic ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:46. |