![]() |
Mam problem z PB: (( screen :\
Pogram sobie z 1 min i mnie wywala :( Przeinstalowałem ET ale nadal to jest :( Sprawdzałem na 2 serwerach... Co moge zrobić?? Prosze o pomoc |
A ja zaproponuje moze cos innego :)
Nexuiz Od teraz zupełnie za darmo można pobrać wersję Multiplayer ciekawego shootera Nexuiz. Gra bazuje na silniku ***8222;Darkplaces***8221; i wspiera systemy Windows, Linux (32 i 64-bitowe), a także ***8211; już wkrótce ***8211; Mac OS X. Plik waży 161MB i zawiera w sobie 17 map, 28 charakterów i 10 utworów muzycznych. Jeden serwer potrafi pomieścić 64 graczy. W czasie kiedy gra będzie się ściągać, warto zajrzeć na tą stronę i poprzeglądać kilka screenów oraz krótkich sekwencji wideo. Download |
Dziś ja stawiam server ;) do CSS!
212.67.120.237:26050 Aktywny będzie od 22:30 przez 90 minut. Zapraszam serdecznie będe napewno ;) 16 slotów, FF ON ;p |
Cytat:
|
@Piterniel, ale ta promocja to tylko dzisiaj?
Szkoda, bo jutro idę do szkoły, a w chcacie się czepiają, że siedzę do późna :( :'( |
We wtorek jade na tydzień, jak wróce to myśle, że na weekend będzie w stanie ponownie to uruchomić ;)
Nie matrw się pogramy jeszcze u mnie ;p |
Cytat:
:ja_chce: P.S. Mnie nie ma od środy do piątku, bo jestem na zielonej szkołe 8 ) Tylko wiesz ja grałem w CS:S tylko 6-7 razy, ale mój rekord to 4 head shoty pod rząd :D :> Cały czas ćwiczę :> |
Mała zmiana planów ;). Zmiana jest związana z tym, że na serwerze data jest przesunięta i jedną godzine do tyłu ;). Server zaczyna się uruchamiać o 22:45 a adres ip jest również inny.
212.67.120.237:26030 Za utrudnienia przepraszam :) |
jeszcze 22 min - holera nie wytrzymam tego napiecia!!! ;p
|
Dziś wbije się na ten serwer i zobacze jak gracie - jak dobrze to może jakiś cdrinfo'wski klanik można by założyć :D a jak będe miał nik albo "SPiDER" albo " :) "
|
212.67.120.237:26030 - Można wbijać
|
Cytat:
Dzięki za pomoc Bartek :piwo: Reputka poleci ale później bo teraz nie moge : Cytat:
|
UWAGA! Zbieram chętnych na gre 18 czerwca w sobote o 22:30 [Counter Strike : S]
Dane serwera na dzień 18 czerwca godzine 22:30 Kod:
212.67.120.237:26020 |
@Piterniel ja tez mogę stwiać ten serwer :D
My z @Hinksem wiemy o co chodzi :> Pod inne gry tez można (wolfET, Half-Life: DM...) :) |
Chce sobie od nowa zainstalować ET i już pobrałem nowy patch 2,6
i teraz pytanko: czy wpierw instalować poprzedni patch i dopiero nowy, czy od razu najnowszy ??? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:15. |