![]() |
jutro :)
pasuje - kto sie pisze |
Cytat:
..::Update::.. Chodzi w miare płynnie :) To kiedy wstępna kilkuminutowa partyjka na zapoznanie się z możliwościami gry ??? :) |
128mb ram + celek 600 + riva tnt2 - chodzi, jedyny minus to dluzsze ladowanie sie gry
|
Własnie istaluje WolfET :)
Ciekawe czy pójdzie na moim sprzęcie ??? |
@Predi
Grałem RTCW, więc wiem gdzie strzelać :taktak: |
Cytat:
@Bartek15 jest darmowy bo to jest mod wolfa (ale nie wymaga wolfa, jest calkowicie standalone) @Turboni, @Bartek15 - tak przyokazji jedna rada na poczatek, zapomnijcie o strzelaniu w korpus i waleniu deszczem pociskuw (bo troche zawsze trafi ;) - nie tu ) celowac zawsze w glowe, jak nie wyjdzie to w korpus, ale wtedy macie znacznie mniejsze szanse |
Cytat:
Za niecałą godzinke bede miał :D :) |
wpisz w googlu wolfET download mozesz dodac jeszcze 1.02 - to obowiazujaca wersja.
|
MacGyver masz racje AmericasArmy jest świetną grą!! :D
Pozdro |
A skąd mogę zassać wolfET?
@Predi mówi, że jest darmowy :> Mogę z wami zagrać w Q3 lub wolfET jak zassam :taktak: Grałem RTCW, więc będę wiedział o co biega :) P.S. To juz 2000 postów :D :) |
Moim zdaniem lepszą grą od Enemy Teritory jest Americas Army
|
jak zassam to sie odezwe na GG bedzie latwiej :)
|
uprzedzam, poczatek bedzie ciezki (nie bedziesz wiedzial co robic i gdzie biec, biegaj za innymi), nie zniechecaj sie, po dniu, dwoch juz wszystko bedzie jasne :) chcesz to Ci pokrotce opisze co trzeba robic na mapach
|
ok zaraz zassam sobie wolfET i zobacze co to jest :)
|
z poza tym najfajniej sie w to gra :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |