![]() |
Cytat:
same problemy ostatnio :taktak: albo ktos się nie może podłączyć, albo serwer pada... |
Nie, wina jest po mojej stronie. U mnie cos net nawala.
|
Cytat:
Jak graliśmy w Q3 to nie było nigdy problemów :D |
Tez sobie dlugo nie pogralem dzisiaj :( Lagi non stop...
Komus sie w sieci chyba nudzi i rznie co moze :blee: @Andrzej jak sie polaczysz, musisz wcisnac L i wybrac strone i profesje (powiedzmy) Wybierz najlepiej medyka albo inzyniera |
Cytat:
|
ja swoj problem rozwiązałem :D
instalka nowych sterów od grafy, tym razem podpisanych cyfrowo i śmiga :) |
hmmm.... połączyłem się na chwilę i nawet wszystko wydawało się działać, ale za jakieś 20 sekund mnie rozłączyło i nie mogę się ponownie połączyć... :(
Ale w sumie nieważne, bo dzisiaj i tak nie mógłbym grać, ale mam pytanie - jak już się połączę i jestem na mapie i widzę Was wszystkich biegających i strzelających, to co dalej? |
nie no z pingiem 170-270 nie gralo mi sie zbyt dobrze :\
|
Cytat:
włączam grę jest ok, pokazuje się okienko, żeby stworzyć nowy profil, zaczynam wpisywać nick i tu nagle zaczyna się ciąć i wywala mnie do winzgrozy :taktak: i tak za każdym razem i po każdej instalacji :smutny: jaka może być przyczyna??? P.S. Formata miałem w czwartek :D |
A ja nie moge wejsc - jakzawsze :|
Sciągnełem już tego patcha, z linka którego podawaliscie i dalej nic :| PunkBuster'a mam włączonego/wyłączonego również nic :( |
już mnie to wkurza :|
w piątek grałem spokojnie, w sobotę tez a teraz po tym jak już się podłącze wywala mnie do winzgrozy :blee: instaluję ET od nowa :D |
nie mogę wejść :|
|
wchodzic bartek15 wyzej podal gdzie, port standart
|
ok :)
|
Dobra wchodzimy na ten co w piątek: 157.158.181.198 hasło: cdrinfo
Ma przeciez stałe ip :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:12. |