![]() |
Cytat:
To może z rakietnicy do medyka i przy okazji możesz zabić kilku innych :D |
Cytat:
|
reconnect, 90% bledow da sie tak rozwiazac... jezeli tak jest caly czas to ??? et ma niestety to do siebie ze kiedys kto to zrobil, potem patcha 1.02 i zapomniano o et, zyje teraz wlasnym zyciem i tak sie dzieje
|
kurna, siet jak sie lacze do kumpla to mi wyskakuje jakis fajansiarski komunikat "valid cdkey is not reaching guidauth server" nie wiem co jest grane
chodzi oczywiscie o ET z poprawka v1.02 ??? |
Cytat:
|
ja bym z checia pogral, ale pagerus lacznie z Toba byloby nas 4 tylko :|...
ja, pawelblu, kasztan i ty :) ktos dochodzi? przynajmniej, zeby z 8 osob bylo ... :| pozdro ;) -edit- jutro bedzie nas o wiele wiecej... bo dzisiaj duzo osob akurat czasu nie ma ;-), wiec jutro sobie popykamy... - ja jeszcze jakis lekcji co do grania potrzebuje :D slyszalem, ze predi jest dobrym nauczycielem :mruga: pozdro ;) |
To co? Gracie dzisiaj?
|
Ktos tam mowil ze w meda sie nie strzela. W pewnym sensie jest to prawda, bo w meda rzuca sie granatem a strzela sie do reszty :)
|
kurcze, dzisiaj nie da rady predi? :(. Akurat mam chate wolna :)
pozdro ;) |
ja bede mogl zalozyc et jutro (niedziela) kolo 20 jak jest ktos chetny
|
to kiedy pykamy?
lecę na jeden z serwerków day of days i będe o 19.00 |
hmm.. w medala z checia bym pogral, gralem w klanach przez okolo 2 lata i znam go na wylot - mnostwo bledow, podobno ET jest bardziej dopracowany - kiedys raz zagralem i odrazu wywalilem... moze tym razem uda mi sie do niego przekonac? wolf'a juz mam... teraz tylko patcha :)
pozdro ;) |
Cytat:
glownie po to zmienilem ostatnio net ;) |
to kiedy mozna liczyc na nastepna rozgrywke, bo juz wszystko poinstalowalem i sie nie moge doczekac!!
:) |
a to jest glowna zaleta ET :) wystarczy spojrzec ile ludzi w to tlucze nonstop na necie, nawet w nocy nie ma problemu ze znalezieniem dziesiatek serwerow z masa ludzi
a co do www.enemyterritory.pl - to z tego co pamietam tam download od zawsze nie dzialal (moze cos zmienili teraz?) edit: @woitas - venice? najpierw trzeba poznac podstawowe plansze ;) aczkolwiek nie powiem jest fajna i powoli zaczyna stawac sie rowna z podstawowymi co do popularnosci |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30. |