Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f25/turniej-multiplayer-znane-gry-dla-forumowiczow-33716/)

B@rtek 09.01.2005 11:29

Cytat:

Napisany przez pawelblu
Ktos tam mowil ze w meda sie nie strzela. W pewnym sensie jest to prawda, bo w meda rzuca sie granatem a strzela sie do reszty :)

Ja mówiłem :D

To może z rakietnicy do medyka i przy okazji możesz zabić kilku innych :D

B@rtek 09.01.2005 11:27

Cytat:

Napisany przez Predi
reconnect, 90% bledow da sie tak rozwiazac... jezeli tak jest caly czas to ??? et ma niestety to do siebie ze kiedys kto to zrobil, potem patcha 1.02 i zapomniano o et, zyje teraz wlasnym zyciem i tak sie dzieje

@Predi mogę grać dzisiaj :taktak:

Predi 09.01.2005 01:43

reconnect, 90% bledow da sie tak rozwiazac... jezeli tak jest caly czas to ??? et ma niestety to do siebie ze kiedys kto to zrobil, potem patcha 1.02 i zapomniano o et, zyje teraz wlasnym zyciem i tak sie dzieje

kasztan417 09.01.2005 00:16

kurna, siet jak sie lacze do kumpla to mi wyskakuje jakis fajansiarski komunikat "valid cdkey is not reaching guidauth server" nie wiem co jest grane

chodzi oczywiscie o ET z poprawka v1.02 ???

Pagerus 08.01.2005 20:47

Cytat:

Napisany przez Smartek
ja bym z checia pogral, ale pagerus lacznie z Toba byloby nas 4 tylko :|...

ja, pawelblu, kasztan i ty :)
ktos dochodzi? przynajmniej, zeby z 8 osob bylo ... :|
pozdro ;)

-edit-
jutro bedzie nas o wiele wiecej... bo dzisiaj duzo osob akurat czasu nie ma ;-), wiec jutro sobie popykamy... - ja jeszcze jakis lekcji co do grania potrzebuje :D
slyszalem, ze predi jest dobrym nauczycielem :mruga:
pozdro ;)

Aha - jutro - nie wiem czy dam radę - no ale zobaczymy...

Smartek 08.01.2005 20:13

ja bym z checia pogral, ale pagerus lacznie z Toba byloby nas 4 tylko :|...

ja, pawelblu, kasztan i ty :)
ktos dochodzi? przynajmniej, zeby z 8 osob bylo ... :|
pozdro ;)

-edit-
jutro bedzie nas o wiele wiecej... bo dzisiaj duzo osob akurat czasu nie ma ;-), wiec jutro sobie popykamy... - ja jeszcze jakis lekcji co do grania potrzebuje :D
slyszalem, ze predi jest dobrym nauczycielem :mruga:
pozdro ;)

Pagerus 08.01.2005 19:50

To co? Gracie dzisiaj?

pawelblu 08.01.2005 18:43

Ktos tam mowil ze w meda sie nie strzela. W pewnym sensie jest to prawda, bo w meda rzuca sie granatem a strzela sie do reszty :)

Smartek 08.01.2005 18:32

kurcze, dzisiaj nie da rady predi? :(. Akurat mam chate wolna :)
pozdro ;)

Predi 08.01.2005 18:30

ja bede mogl zalozyc et jutro (niedziela) kolo 20 jak jest ktos chetny

woitas 08.01.2005 18:23

to kiedy pykamy?
lecę na jeden z serwerków day of days i będe o 19.00

Smartek 08.01.2005 17:59

hmm.. w medala z checia bym pogral, gralem w klanach przez okolo 2 lata i znam go na wylot - mnostwo bledow, podobno ET jest bardziej dopracowany - kiedys raz zagralem i odrazu wywalilem... moze tym razem uda mi sie do niego przekonac? wolf'a juz mam... teraz tylko patcha :)
pozdro ;)

mr_spock 08.01.2005 16:23

Cytat:

Napisany przez smolik
Wczoraj było fajnie troche zajęło zanim nauczylismy sie planszy ale później było ok.
A może by tak zagrać w poczciwego Medal of Honor.

w medala to i ja bym zagral
glownie po to zmienilem ostatnio net ;)

kasztan417 08.01.2005 16:19

to kiedy mozna liczyc na nastepna rozgrywke, bo juz wszystko poinstalowalem i sie nie moge doczekac!!
:)

Predi 08.01.2005 15:37

a to jest glowna zaleta ET :) wystarczy spojrzec ile ludzi w to tlucze nonstop na necie, nawet w nocy nie ma problemu ze znalezieniem dziesiatek serwerow z masa ludzi

a co do www.enemyterritory.pl - to z tego co pamietam tam download od zawsze nie dzialal (moze cos zmienili teraz?)

edit: @woitas - venice? najpierw trzeba poznac podstawowe plansze ;) aczkolwiek nie powiem jest fajna i powoli zaczyna stawac sie rowna z podstawowymi co do popularnosci

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:30.