![]() |
Cytat:
Znajduje serwery, ale wolf sie z nimi nie laczy, caly czas 'awaiting connection' qrwa EDIT: Znalazlem sposob :jezyk: Musze odpalic wolfa, odpalic druga kopie, druga dziala ok. Zamykam pierwsza i gram. Nie rozumiem tego ale przynajmniej dziala :ysz: |
A ja tak tylko zapytam - czy na dzisiaj planowana jest gra? :D
|
Cytat:
|
jest planowana, pierwotnie planowalem na 20.00 ale bede mogl zalozyc dopiero o 21.00 jak nic nie nawali
EDIT: SORKA, DZISIAJ NIE WYROBIE :( nie dam rady po prostu.... moze kiedys na tygodniu |
Cytat:
|
Cytat:
A ja jak tylko chcę się podłączyć to wyłącza mi się HDD i następuje restart :| Więc w porównaniu do mnie możesz się cieszyć :D :piwo: |
Może ja dam radę postawić ale dopiero po dziesiątej
Tym razem tylko na podstawowych mapach abyście nic nie musieli ściągać |
Cytat:
@adixo - jako po 10 to ja chyba odpadam - rano trzeba wstać i do pracy iść - a jeszcze trzeba w niej być przytomnym... to nie to co szkoła... ;) |
He he szkoła, kiedy to było
Ja do pracy na 9.00 |
Cytat:
|
dobra, dla próby mogę postawić serwa pod ET
wypatrujcie -edit- w tym poście, podam wtedy IP -edit- 81.168.237.211:27960 pass: cdrinfo nic nie gwarantuje bo system na serwerze jest w rozsypce |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
jest extra - grałem w trybie deathmatch (czy są inne, to nie wiem). grało się zaj...cie. http://img180.exs.cx/img180/2923/schowek7ad.jpg |
A może u mnie spróbujecie ?
jak tak to piszcie to uruchomie |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:33. |