![]() |
Cytat:
EDIT: jakbyście planowali na dzisiaj na około 21 grę - to dajcie znać :D |
nom, ja tez dzisiaj moge :)
pozdro ;) |
No widzę, że jak zwykle kiszka :P Pewnie znowu nie ma nikogo kto by mógł serwer postawić... :ysz:
|
no ja jestem ale raczej nie na serwer :( chyba ze mi ktos pomoze z fiza i analiza na poniedzialek :(
|
Cytat:
to ja mam jutro egzamy z socjologi i psychologi ogolnej, a w niedziele z histori mysli socjoligicznej i zastanawiam sie gdzie tu pograc albo gdzie na piwo wyskoczyc ;) |
Cytat:
|
pagerus - dobry pomysl... bys predi postawil dla dobra innych, a nie tylko o sobie myslisz! :P
pozdro ;) |
Cytat:
a co serwa i nie grania... hm w sumie.... pomysle i sproboje jutro tak zrobic ok? wieczorem dzisiaj juz pozno a nie mam et przygotowanego edit: na 90% postawie jutro miedzy 19 a 22 (23?) |
Cytat:
|
Sesja, sesja - nie przesadzajcie. Prawdziwa sesja to jest w marcu ||
|
A ja mam ferie :jezyk:
Moge grac codziennie :jezyk: |
Cytat:
a tak serio, to uczylem sie tylko na cwiczenia na wejsciowki |
Już po imprezce, mogę grać :D
|
Podczas serfowania po necie znalazłem coś całkiem fajnego - co mogłoby stanowić rozwiązanie naszych problemów z serwerem do ET :D Jeszcze nie wczytywałem się w regulamin - ale wygląda to dość ciekawie :)
Oto adres strony --> http://www.gamesnet.pl/?mod=main&p=phome |
Cytat:
jezeli juz platny to raczej bym proponowal na www.enemyterritory.pl tam od razu jest serwer po et (nie wiem jak z cenami) edit: jak chcecie to tez moge platny zalozyc :) z adminem sie dogadam, postawi sie jakiegos zlomka i postawi serwerk 24h/dobe |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:20. |