![]() |
Sorry, ale wczoraj nie mogłem być.. Dzisiaj w zależności od godziny - jeśli tradycyjnie o 20:30 to raczej też nie dam rady, bo planuję się w końcu wybrać do kina na Gwiezdne Wojny :)
Ale dajcie znać, to zobaczę :) |
Jak mi ktos powie gdzie i jak to moge zarezerwowac na np. 13.00 dnia dziesiejszego.
|
no sorry ludzie ja dopiero w to zaczałęm grać a ty szafran grałem na tamtej mapie pierwszy raz i nie wiedziałem co robić więc mogles powiedziec skoro znales mape a co do rozwalania no to na pierwszej mapie sorry ale jedno dzialo obronilem ale potem mnie zabili (a do pompy sie nie wypowiadam nei wiem czemu tam bylem :) ) ja moge grać dziś teraz tak do 3 i potem o 20 30
znalazlem fajnego patcha do CS 1.6 mam mozliwosc zalozenie servera dzialajacego caly czas wiec kto ma niech sie zglasza a kto go nei ma neich sobie "zassa" nie potrzebny steam :) wiecej info na gadu lub na PW |
|
Server IP Address: 212.67.120.237:26010
Server will start at: 06/07/2005 13:00:00 (naszego czasu) pass jak zwykle: CDRinfo.pl |
Możliwe, że będe ;)
Tylko nie wiem jak w to się gra. Ale się dowiem :P:) {EDIT} [Zadoiłem sobie ET] Próbując się wbić na server coś chce pobrac, ale nie może. Ciągle pobiera to samo w kółko bez skutku ;] |
Cytat:
|
Cytat:
|
gramy za pol godzinki ???
ja moge kilka godzin niech ktos serwa postawi ;) |
Dzisiaj miałem naprawdę zły dzień :(
|
Wlasnie skonczylismy. Na poczatku bylo duzo ludzi, potem dosc szybko odpadali :)
|
kurna no to dzieki ze mnie ktos poinformowal :[
ej a ma ktos moze Jedi Outcast 2 i moze zagrac ??? |
przeciez masz napisane w tym temacie zawsze info o graniu ...
jak nikt inny nie ma problemu z jego wlasciwym odczytaniem ... |
Cytat:
o której znów gramy?? 20 00 ?? 20 30?? 21 00?? ja bym postawił serv ale jeszcze nie otrzymałem potwierdzenia :( zapraszam do CS 1.6! zawsze pisze o której gramy szafran!! |
@szafran jak chcesz mogę ci dawać info na gg?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:05. |