Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f25/turniej-multiplayer-znane-gry-dla-forumowiczow-33716/)

Pagerus 29.01.2005 19:15

Czyżby Predi'emu komp się zwiesił?

kasztan417 29.01.2005 19:12

niestety mam to samo od 15 minut
"Awaiting connection....................."

kizio 29.01.2005 19:09

u mnie tez

woitas 29.01.2005 19:08

u mnie kapa - nie łączy się :|

Pagerus 29.01.2005 19:03

Cytat:

Napisany przez kizio
jasne że gramy - connecting... awaiting game state.... succesfull....

Wcześniej się połączyłem bez bólu - byłem sam (i chyba Predi był jako widz) - ale zaczęło coś lagować... wyszedłem i... teraz nie mogę się znowu połączyć :(

Pagerus 29.01.2005 18:50

Cytat:

Napisany przez Predi
dobra wszystko gra :)
serwer:
157.158.181.198 haslo: cdrinfo

wszystko co bedziecie chcieli zmienic/zrobic mozna zrobic poprzez system glosowania (esc->vote->costam), aby glosowanie zostalo zakonczone sukcesem 50% glosow musi byc na 'YES'
mozna zaglosowac m.inn. o: zmiane mapy, zmiane druzyn, wymieszanie skladow, reset meczu itd

w razie jakichkolwiek klopotow (z podlaczeniem, gra itd) do mnie na gg, nie piszcie tutaj bo moge nie przeczytac, to ze jestem spectatorem nie znaczy ze "siedze" na et :) traktujcie mnie jak ducha, aczkolwiek moge zagladnac :D

No to gramy panowie :D

Predi 29.01.2005 18:46

dobra wszystko gra :)
serwer:
157.158.181.198 haslo: cdrinfo

wszystko co bedziecie chcieli zmienic/zrobic mozna zrobic poprzez system glosowania (esc->vote->costam), aby glosowanie zostalo zakonczone sukcesem 50% glosow musi byc na 'YES'
mozna zaglosowac m.inn. o: zmiane mapy, zmiane druzyn, wymieszanie skladow, reset meczu itd

w razie jakichkolwiek klopotow (z podlaczeniem, gra itd) do mnie na gg, nie piszcie tutaj bo moge nie przeczytac, to ze jestem spectatorem nie znaczy ze "siedze" na et :) traktujcie mnie jak ducha, aczkolwiek moge zagladnac :D

edit: serwer bedzie stal do godz. 23.00
jakby ktos chcial zaplacic to podam konto ;)

Predi 29.01.2005 16:37

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Predi - dasz radę dzisiaj postawić ten serwer od 19 tak jak pisałeś???
A co do serwera - to ten ze stronki ET to chyba jest płatny w EURO z tego co widziałem - i jakoś nie bardzo qmam o czym tam jest mowa ;) Ten o którym mówiłem to wychodzi na prywatnym za 10zł/miesiąc od łebka - to chyba nie tak dużo jak za miejsce na serwerze, na którym można przez bity miesiąc bez bólu grać :)
No tylko, że jako to serwer prywatny - to hasło znałaby tylko ekipa, która wykupiła sloty do gry i zapłaciła 10zł za miesiąc gry... - chyba, że chcielibyście płacić w czynie społecznym ;)

ten serw na enemyterritory.pl tez mozna przeciez (?) na haslo zalozyc, zreszta nie bede polemizowal bo sie nie znam i nie zamierzam poznac :)

a co do serwa na 19 to sie zobaczy, raczej tak

Pagerus 29.01.2005 16:26

Cytat:

Napisany przez Predi
jezeli juz platny to raczej bym proponowal na www.enemyterritory.pl tam od razu jest serwer po et (nie wiem jak z cenami)

edit: jak chcecie to tez moge platny zalozyc :) z adminem sie dogadam, postawi sie jakiegos zlomka i postawi serwerk 24h/dobe

Predi - dasz radę dzisiaj postawić ten serwer od 19 tak jak pisałeś???
A co do serwera - to ten ze stronki ET to chyba jest płatny w EURO z tego co widziałem - i jakoś nie bardzo qmam o czym tam jest mowa ;) Ten o którym mówiłem to wychodzi na prywatnym za 10zł/miesiąc od łebka - to chyba nie tak dużo jak za miejsce na serwerze, na którym można przez bity miesiąc bez bólu grać :)
No tylko, że jako to serwer prywatny - to hasło znałaby tylko ekipa, która wykupiła sloty do gry i zapłaciła 10zł za miesiąc gry... - chyba, że chcielibyście płacić w czynie społecznym ;)

Predi 29.01.2005 14:21

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Podczas serfowania po necie znalazłem coś całkiem fajnego - co mogłoby stanowić rozwiązanie naszych problemów z serwerem do ET :D Jeszcze nie wczytywałem się w regulamin - ale wygląda to dość ciekawie :)
Oto adres strony --> http://www.gamesnet.pl/?mod=main&p=phome

jezeli juz platny to raczej bym proponowal na www.enemyterritory.pl tam od razu jest serwer po et (nie wiem jak z cenami)

edit: jak chcecie to tez moge platny zalozyc :) z adminem sie dogadam, postawi sie jakiegos zlomka i postawi serwerk 24h/dobe

Pagerus 29.01.2005 11:36

Podczas serfowania po necie znalazłem coś całkiem fajnego - co mogłoby stanowić rozwiązanie naszych problemów z serwerem do ET :D Jeszcze nie wczytywałem się w regulamin - ale wygląda to dość ciekawie :)
Oto adres strony --> http://www.gamesnet.pl/?mod=main&p=phome

B@rtek 28.01.2005 23:59

Już po imprezce, mogę grać :D

mr_spock 28.01.2005 23:09

Cytat:

Napisany przez Predi
a przez semestr to co robiles dziobaku he? ;) bo ja sie opier**

no jak to co... integrowalem sie z grupa w pobliskim barze o wdziecznej nazwie "Merc", w prawdzie bardziej do niego pasuje "zaporozec" albo "Trabant" ale piwo wszedzie skamuje tak samo ;)
a tak serio, to uczylem sie tylko na cwiczenia na wejsciowki

pablocoo 28.01.2005 22:42

A ja mam ferie :jezyk:
Moge grac codziennie :jezyk:

pawelblu 28.01.2005 22:41

Sesja, sesja - nie przesadzajcie. Prawdziwa sesja to jest w marcu ||

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:04.