Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Turniej (Multiplayer) w znane gry dla Forumowiczów (https://forum.cdrinfo.pl/f25/turniej-multiplayer-znane-gry-dla-forumowiczow-33716/)

B@rtek 16.03.2005 21:33

Kto zagra w wolfaET w sobotę wieczorkiem?

Predi 08.03.2005 13:06

@Pager - jak chcesz to mozemy sobie na netcrafcie pyknac :)

Pagerus 08.03.2005 13:04

Hehe - to może w StarCrafta panowie? :D Chociaż ja chyba jestem za wielka lama w tą grę aby pograć sieciowo :P
Ostatnio sobie sprawiłem StarCrafta (w końcu :wow:) i ta gra przeżywa u mnie swoją drugą młodość - tym bardziej, że jeszcze nie skończyłem wcześniej dodatku Brood War - ale teraz kończę już podstawową wersję i będę się pomału przymierzał do dodatku :D

czero 07.03.2005 18:47

Ja takze sie pisze na UT2003 czy 2004.
2003 mam oryginala, co do 2004 to wcale nie trzeba miec org. zeby mozna bylo grac po necie (ja nie mam a gram :D). Wystarczy podmienic dwa pliczki...
Po wiecej na priv... :niepow:

Edit:
Wlasnie sprawdzalem niektore serwery na gamespy i tam juz nie jest tak rozowo, ale na tych serwerach wykrywanych w grze raczej spokojnie mozna pograc ;).

B@rtek 07.03.2005 15:41

No ja bym zagrał w UT2004 ale jakbym miał dobrego keya :taktak: :(

Mogę zagrać w UT2003, ale dopiero pod koniec tygodnia bo muszę go zainstalować i poszukac starego dobrego keya, którego mam gdzieś zapisanego :D

Lutnik 07.03.2005 15:34

ja moge po 20 grać w UT2k4 8 )

mr_spock 21.02.2005 17:23

Cytat:

Napisany przez Smartek
tak samo moge sie zapytac: "Ludziki, a czemu wy nie gracie w Breakthrough'a? [nie wiem czy dobrze napisalem :P] wiecej map, wiecej skinow, wg. mnie lEpsza grafa. produkt do nabycia w kazdym sklepie p2p
pozdro ;)

Rzeczy w tym, ze prawie nikt nei gra w break (na tych mapach)... zobacz ile klanow jest w CB... w polsce nie kojaze zadnego.
Serverow tez jest malo, wiec nei ma sensu grac dla tych dodatkowych map.
A wiem, ze bardzo duzo ludzi laczy sie do sper przez break

Smartek 21.02.2005 15:17

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Ludziki, a czemu wy nie gracie w Spearhead'a? wiecej map, wiecej skinow, wg mnie lapsza grafa. produkt do nabycia w kazdym sklepie p2p

tak samo moge sie zapytac: "Ludziki, a czemu wy nie gracie w Breakthrough'a? [nie wiem czy dobrze napisalem :P] wiecej map, wiecej skinow, wg. mnie lEpsza grafa. produkt do nabycia w kazdym sklepie p2p
pozdro ;)

krEcik^ 21.02.2005 15:11

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Nie mowie tu o single player, bo aa faktycznie jest ciekawszy, ale multi nie ma nic do tego... te same+dodatkowe mapy, te same+dodatkowe skiny, lepsza grafa.
Bo tak jak bys powiedzial, ze nie zainstalujesz patcha 1.11 do AA bo 1.0 to jest klasyka.
Scena AA jest troche bardziej obszerna, przez co wiecej cheaterow sie pojawia.
Wiem co o tym, bo sam jestem w klanie SP i gram praktycznie codziennie po ok 4h
aha i SP ma o niebo lepsze menu

Tzn ja mowie o multi player ale dobra juz nie wazne "o gustach sie nie dyskutuje" :D
Tez gram w klanie i coraz bardziej sklaniam sie do zalozenia
klanu naszego forum :) moze wsrod userow jest wiecej
graczy w mohaa, co o tym sadzicie ??
pozdro 4 all ;)

mr_spock 21.02.2005 14:44

Cytat:

Napisany przez krEcik^
Wolimy grac w Allied Assault bo to jest legenta gier fpp (pomijajac oczywiscie CS'a) a Spreahead jest taki jakis dziki :P "pierwsza czesc zawsze bedzie lepsza od kontynuacji" :D, tzn zdazaja sie wyjatki np CSS wedlug mnie jest lepszy od CS'a 1.6 :)
Pozdro 4 all ;)

Nie mowie tu o single player, bo aa faktycznie jest ciekawszy, ale multi nie ma nic do tego... te same+dodatkowe mapy, te same+dodatkowe skiny, lepsza grafa.
Bo tak jak bys powiedzial, ze nie zainstalujesz patcha 1.11 do AA bo 1.0 to jest klasyka.
Scena AA jest troche bardziej obszerna, przez co wiecej cheaterow sie pojawia.
Wiem co o tym, bo sam jestem w klanie SP i gram praktycznie codziennie po ok 4h
aha i SP ma o niebo lepsze menu

krEcik^ 21.02.2005 14:31

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Ludziki, a czemu wy nie gracie w Spearhead'a? wiecej map, wiecej skinow, wg mnie lapsza grafa. produkt do nabycia w kazdym sklepie p2p

Wolimy grac w Allied Assault bo to jest legenta gier fpp (pomijajac oczywiscie CS'a) a Spreahead jest taki jakis dziki :P "pierwsza czesc zawsze bedzie lepsza od kontynuacji" :D, tzn zdazaja sie wyjatki np CSS wedlug mnie jest lepszy od CS'a 1.6 :)
Pozdro 4 all ;)

mr_spock 21.02.2005 14:23

Cytat:

Napisany przez krEcik^
Jesli w cos grac to tylko w MOH:AA (Medal of Honor: Allied Assault - dla nie wtajemniczonych :P) To jest mysl, mozna by kiedys spotkac sie na jakims serverku i popykac kilka godzinek :P a jesli by nam sie spodobalo to mozemy zalozyc klan w CB (clanbase) http://clanbase.com :D
Pozdro 4 all ;)

krEcik^ 21.02.2005 12:02

Jesli w cos grac to tylko w MOH:AA (Medal of Honor: Allied Assault - dla nie wtajemniczonych :P) To jest mysl, mozna by kiedys spotkac sie na jakims serverku i popykac kilka godzinek :P a jesli by nam sie spodobalo to mozemy zalozyc klan w CB (clanbase) http://clanbase.com :D
Pozdro 4 all ;)

MacGyver 17.02.2005 15:09

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Bez jaj - ta gra nie jest droga (chyba)...
Po drugie - ja nie kupuję w tym sklepie - mam problem z dojazdem... ;)

Jak ją kupywałem 4 lata temu to zapłaciłem 60 zł...
Teraz nigdzie jej nie widzę...może na Allegro???
Gra jest na 3 CD'kach

Pagerus 17.02.2005 15:02

Cytat:

Napisany przez MacGyver
W sklepie osloskop.pl :)

Bez jaj - ta gra nie jest droga (chyba)...
Po drugie - ja nie kupuję w tym sklepie - mam problem z dojazdem... ;)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33.