![]() |
Kto zagra w wolfaET w sobotę wieczorkiem?
|
@Pager - jak chcesz to mozemy sobie na netcrafcie pyknac :)
|
Hehe - to może w StarCrafta panowie? :D Chociaż ja chyba jestem za wielka lama w tą grę aby pograć sieciowo :P
Ostatnio sobie sprawiłem StarCrafta (w końcu :wow:) i ta gra przeżywa u mnie swoją drugą młodość - tym bardziej, że jeszcze nie skończyłem wcześniej dodatku Brood War - ale teraz kończę już podstawową wersję i będę się pomału przymierzał do dodatku :D |
Ja takze sie pisze na UT2003 czy 2004.
2003 mam oryginala, co do 2004 to wcale nie trzeba miec org. zeby mozna bylo grac po necie (ja nie mam a gram :D). Wystarczy podmienic dwa pliczki... Po wiecej na priv... :niepow: Edit: Wlasnie sprawdzalem niektore serwery na gamespy i tam juz nie jest tak rozowo, ale na tych serwerach wykrywanych w grze raczej spokojnie mozna pograc ;). |
No ja bym zagrał w UT2004 ale jakbym miał dobrego keya :taktak: :(
Mogę zagrać w UT2003, ale dopiero pod koniec tygodnia bo muszę go zainstalować i poszukac starego dobrego keya, którego mam gdzieś zapisanego :D |
ja moge po 20 grać w UT2k4 8 )
|
Cytat:
Serverow tez jest malo, wiec nei ma sensu grac dla tych dodatkowych map. A wiem, ze bardzo duzo ludzi laczy sie do sper przez break |
Cytat:
pozdro ;) |
Cytat:
Tez gram w klanie i coraz bardziej sklaniam sie do zalozenia klanu naszego forum :) moze wsrod userow jest wiecej graczy w mohaa, co o tym sadzicie ?? pozdro 4 all ;) |
Cytat:
Bo tak jak bys powiedzial, ze nie zainstalujesz patcha 1.11 do AA bo 1.0 to jest klasyka. Scena AA jest troche bardziej obszerna, przez co wiecej cheaterow sie pojawia. Wiem co o tym, bo sam jestem w klanie SP i gram praktycznie codziennie po ok 4h aha i SP ma o niebo lepsze menu |
Cytat:
Pozdro 4 all ;) |
Cytat:
|
Jesli w cos grac to tylko w MOH:AA (Medal of Honor: Allied Assault - dla nie wtajemniczonych :P) To jest mysl, mozna by kiedys spotkac sie na jakims serverku i popykac kilka godzinek :P a jesli by nam sie spodobalo to mozemy zalozyc klan w CB (clanbase) http://clanbase.com :D
Pozdro 4 all ;) |
Cytat:
Teraz nigdzie jej nie widzę...może na Allegro??? Gra jest na 3 CD'kach |
Cytat:
Po drugie - ja nie kupuję w tym sklepie - mam problem z dojazdem... ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33. |