![]() |
kurcze, dzisiaj nie da rady predi? :(. Akurat mam chate wolna :)
pozdro ;) |
Ktos tam mowil ze w meda sie nie strzela. W pewnym sensie jest to prawda, bo w meda rzuca sie granatem a strzela sie do reszty :)
|
To co? Gracie dzisiaj?
|
ja bym z checia pogral, ale pagerus lacznie z Toba byloby nas 4 tylko :|...
ja, pawelblu, kasztan i ty :) ktos dochodzi? przynajmniej, zeby z 8 osob bylo ... :| pozdro ;) -edit- jutro bedzie nas o wiele wiecej... bo dzisiaj duzo osob akurat czasu nie ma ;-), wiec jutro sobie popykamy... - ja jeszcze jakis lekcji co do grania potrzebuje :D slyszalem, ze predi jest dobrym nauczycielem :mruga: pozdro ;) |
Cytat:
|
kurna, siet jak sie lacze do kumpla to mi wyskakuje jakis fajansiarski komunikat "valid cdkey is not reaching guidauth server" nie wiem co jest grane
chodzi oczywiscie o ET z poprawka v1.02 ??? |
reconnect, 90% bledow da sie tak rozwiazac... jezeli tak jest caly czas to ??? et ma niestety to do siebie ze kiedys kto to zrobil, potem patcha 1.02 i zapomniano o et, zyje teraz wlasnym zyciem i tak sie dzieje
|
Cytat:
|
Cytat:
To może z rakietnicy do medyka i przy okazji możesz zabić kilku innych :D |
ja nie wiem, nie moge nikogo zabic, za to mnie ciagle rozwalaja :|
pozdro ;) |
Cytat:
|
Tez bym sobie dzisiaj zagral.
Moze Predi nauczy kolejnej mapy :jezyk: |
okej, to o ktorej sie spotykamy? :). Chcialbym wiedziec o ktorej sie zamknac w pokoju i zeby nikt mi nie trul :P
pozdro ;) |
Cytat:
|
dzisiaj o 20 gramy :) widze ze juz ludzi pozarazalem i troche sie ponapalaliscie na ta gre ;) -np. podpisy i wypowiedzi ;)
@Bartek15 - wszystkie sa fajne ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:01. |