![]() |
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) ps - a co z CSS'em sie stalo? :( |
Ehh, wczoraj z nudy i braku CSS zainteresowałem się ET, ale jak go zobaczyłem to jakoś mnie odrzuciło grafika - :|, dzwięk - :| odgłosy broni sam bym mógł robić..., eh, dziwna ta gra... :|
Jest jakaś ciekawa strzelanka OnLiNE za free...? bo nie mogę wytrzymać bez CSS :| |
Cytat:
|
Cytat:
Gold Rush, Siwa Oasis, Fuel Dump, Rain Gun, i jeszcze jedna była :taktak: |
Cytat:
|
Cytat:
Ja go założę :taktak: Co do wolfET to przez 10 map masz zapisywane XP :D Czyli np. na 1 mapie mialeś 58 XP to na drugiej idziesz od 58 XP i tak przez 10 map :D Możesz nawet w czasie gry sie rozłączyc i jak się podłączysz ponownie to masz tyle samo XP co przed rozłączeniem :taktak: |
Cytat:
A tak bardziej serio - to w Śmietniku możnaby przykleić topic w stylu Wolna Amerykanka - ale oczywiście wypowiedzi zgodne z regulaminem - ale w stylu szybkie pytanie - szybka odpowiedź :) Jak śmietnik to śmietnik :D Bartek - co oznacza zapisywanie xp na serwerze? do jednej gry czy w ogóle? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja swój 1500 post mialem w temacie nabijanie postów :D Ścigaliśmy się kto pierwszy dojdzie do 1500-setnego postu i wygra reputki od kilku osób, ale druga strona medalu była taka, że temat zostaje zamknięty :taktak: |
A idzie na kopii zapasowej...? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdro ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33. |