![]() |
Cytat:
|
Cytat:
u mnie na początku jak chciałem wybrać drużynę to wywalało mnie do win'y :ysz: wgraj drugi raz patcha tym razem z tego linka co podał @Pagerus i śmiga :D |
Cytat:
|
Cytat:
^_^ ^_^ ^_^ Aby mieć frajdę trzeba poznać planszę ps. Jakie trzeba mieć łącze aby postawić serwer ? Ja mam 1500/256 wystarczy ?- na ilu graczy, bo może wczoraj inni nie mogli wejść ze względu na słabe łącze ? |
Cytat:
Wczoraj działał jak należy - pewnie naprawią to niedługo - bo to link ze strony czeskiej społeczności Enemy Territory :) Wczoraj grało się superancko - chociaż ja jako mega nowicjusz za wiele może nie wniosłem do gry :( ale i tak było fajnie :) Pozdrawiam kumpli z mojej drużyny :piwo: - ale z drużyną przeciwną też się napiję :piwo: Jakby co gallus - to mogę Ci przesłać na maila tego patcha - nie zajmuje on zbyt wiele :) |
Cytat:
to jest działo, macie go bronić lub atakować, idziemy dalej, to jest flaga... :haha: :haha: :haha: |
Cytat:
|
Cytat:
następnym razem inne ćwieczenia :D :spoko: |
Ja mam tego patcha, znalazłem go wczoraj na filemirrors może jest to inny patch, mój zajmuje - screen
http://img155.exs.cx/img155/8966/clipboard9ht.jpg jak cośto podeślij na gallus1988[małpka]o2.pl |
Cytat:
@gallus - mój zajmuje tyle samo - więc to chyba poprawny patch :) |
Cytat:
bo zabijesz pięciu, przybiegnie med, uzdrowi ich i cała robota na nic :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Po drugie w czasie walk nie zawsze się zauważy, że jesteś medykiem - no i możesz i tak oberwać :P |
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:16. |