![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#211 | |
|
.: Zapracowany :.
Data rejestracji: 23.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Ewentualnie zamówiłbym pojedynczy egzemplarz gdyby nie udało mi się go nabyć w kiosku/EMPIKu...
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#212 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Po dlugiej przerwie zabieram sie znowu za ogladanie anime xD
Zaczynam od Triguna
|
|
|
#213 | |
|
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Cytat:
a ja ostatnio ogladnolem sobie Cowboy BeBop: Knocking on Heaven's Doortrailerek: http://www.sonypictures.com/cthe/cow...l?path=trailer
|
|
|
|
#214 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 |
|
lołn łulf
Data rejestracji: 15.07.2005
![]() ![]() ![]() |
Cowboy to jest klasa, nalepsze jak narazie anime jakie widzialem, a widzialem malo
To jest jakis fenomen.Polecam, jesli ktos lubil serial to i film sie powinien podobac. |
|
|
|
|
|
#216 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#217 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez Pagerus : 04.07.2006 o godz. 10:47 |
|
|
|
|
|
|
#218 | |
|
ClassicGOD
![]() |
Cytat:
) jest swietny jednak nie lepszy od samej serii ktora jest glebsza i w ktorej poznajemy przeszlosc bohaterow ktora niejednokrotnie daje o sobie znac Owa kinowka to tak jak by dlugi odcienek z polowy serii ale nie wymagajacy obejzenia serii zeby sie dobrze bawic. ![]() Mimo wszystko szczegolnie polecam Serial - na mojej liscie Top Favourites seriali anim jest bardzo wysoko - nawet nie wiem czy nie uklasowal by sie na 2 miejscu (zaraz po NGE )
|
|
|
|
#219 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
#220 |
|
ClassicGOD
![]() |
Np. (kolejnosc przypadkowa):
Neon Genesis Evangelion Cowboy Bebop Trigun GitS:SAC Hellsing Serial Experiments Lain RahXephon FLCL Elfen Lied Record of Lodoss War Dlugo by wimieniac - na mojej liscie TopFav w kategori Serial Anime znajduja sie tez klasyki jak Saint Seiya czy Tekkaman (japonski a nie amerykanska podroba). Ogolnie lista owa ma dosc sporo pozycji. PS. Moze to co niektorych zmartwi ale na owa "liste" nie zakwalifikowaly sie DB, Naruto i inne pokemony
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 04.07.2006 o godz. 21:56 |
|
|
|
|
|
#221 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
), Hellsing, Lain, Elfen Lied, Record of Lodoss War (chociaż tak średnio mi się to podoba)... Co do DB i Pokemonów zgodzę się, że temat jest oklepany... chociaż DB nawet lubię czasem sobie obejrzeć... natomiast Naruto - podoba mi się i obecnie oglądam Nie wiem czy oglądałeś tę serię - fakt - może się wydawać, że to kolejny tasiemiec - no ale mnie przypadł do gustu ![]() Sam jestem zwolennikiem takich łagodnych komedyjek w stylu Love Hina - mam kilka podobnych serii i zawsze przyjemnie mi się coś takiego ogląda ![]() Polecam Wam Genshiken - ciekawe podejście do kwestii otaku
|
|
|
|
|
#222 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
A ja polecam Blue Gender Jeszcze pamietam jak siedzialem nad tym ze 2 razy chyba od 22 do 6 rano...
Yuji to nastolatek szko***322;y ***347;redniej. W jego ciele odkryto nieuleczalnego wirusa ale nie oznaczy to dla niego ostatecznego wyroku. Decyduje si***281; na sztuczn***261; hibernacj***281; z nadziej***261; ***380;e po kilku latach zostanie przebudzony po odkryciu lekarstwa. Sprawy tocz***261; sie jednak inaczej... Mine***322;o 14 lat od jego hibernacji... Jest rok 2031 lat - Yuji zostaje rzucony w sam ***347;rodek wojny z naje***378;dzcami. Ziemia jest pe***322;na B***321;***280;KITNYCH, tajemniczych stworze***324;, kt***243;re zjadaj***261; ludzi dla uzyskania energi... Ludzie s***261; na skraju wygini***281;cia. Wybra***324;c***243;w ewakuowano do kosmicznej stacji nazywanej Drug***261; Ziemi***261;... Jedyn***261; szans***261; dla ludzi jest unicestwienie naje***378;dzc***243;w! Yuji rozpoczyna walke o w***322;asne ***380;ycie - walke o rase ludzk***261;...
- Conan, what is best in life? - To crush your enemies, see them driven before you... and to hear the lamentation of their women! Ostatnio zmieniany przez Qbi@k : 06.07.2006 o godz. 18:33 |
|
|
|
|
|
#223 |
|
ClassicGOD
![]() |
W czwartek (20 lipca 2006) ma premiere Vampire Hunter D: Bloodlust (PL - Vampire Hunter D: Żądza krwi). Zostanie on wydany przez Anime Gate - www.anime-gate.pl (ktore zdaje sie jest czescia wydawnictwa VISION - www.vision.pl ) na 1 plycie dvd co porownujac do pozostalych wydan AG (maja wydania 1 i kilku plytowe) pozwala sadzic ze bedzie sprzedawany w cenie 29,90pln
Jak dla mnie "must-have" ^^ Dla nie wiedzacych o czym mowa trailer: http://www.youtube.com/watch?v=dsnnsE4XYmk i AMV'ka: http://www.youtube.com/watch?v=IEewccCIKzM wiecej info na temat filmu: http://www.anime-gate.pl/modules.php?name=...Anime&id=28 Anime-Gate wydalo tez np Appleseed w wydaniu 2DVD - calkiem ladnym zreszta.
![]() God's Final Message to His Creation: "We apologise for the inconvenience" Ostatnio zmieniany przez REi : 18.07.2006 o godz. 00:54 |
|
|
|
|
|
#224 |
|
![]() ![]() |
Appleseed mam
Vampire Hunter D: Bloodlust oglądałem - ale nie wiem czy kupię to na DVD, gdyż w sumie to tak średnio mi się podobało - jednakże jak będzie w rozsądnej cenie to może się jednak skuszę - w końcu trzeba popierać rodzimy rynek anime - bo wówczs być może wydadzą i inne ciekawe pozycje...
|
|
|
|
#225 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.06.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja pracuje z fanem Anime
![]() wszedzie tego pelno
|