Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Cube: Hypercube - najbardziej spóźniony film (https://forum.cdrinfo.pl/f26/cube-hypercube-najbardziej-spozniony-film-36487/)

andrzejj9 01.07.2004 23:20

Już dawno przestałem przy filmach liczyć na rewelacje... Smutne, ale wolę zostać pozywynie zaskoczony, niż po raz kolejny się rozczarować.

Tak sobie myślę, że teraz właściwie to tylko pewne oczekiwania mam w stosunku do Shreka, bo jedynka naprawdę mi się podobała. Ale tak, jak np. wczoraj od kumpla wziąłem kilka filmów, między innymi Bad Boys II, Szkoła uwodzenia III, Starshy i Hutch, a jutro jeszcze mam mieć Cube II, to wobec nich nie mam kompletnie żadnych oczekiwań. Spodziewam się po prostu filmu do obejrzenia, po którym nie będę miał poczucia, że straciłem dwie godziny. Już od dość dawna nie zasiadam do oglądania filmu z nastawieniem, że będzie to coś, co na długo zapadnie mi w pamięć.

mr_spock 01.07.2004 23:36

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Już dawno przestałem przy filmach liczyć na rewelacje... Smutne, ale wolę zostać pozywynie zaskoczony, niż po raz kolejny się rozczarować.

Tak sobie myślę, że teraz właściwie to tylko pewne oczekiwania mam w stosunku do Shreka, bo jedynka naprawdę mi się podobała. Ale tak, jak np. wczoraj od kumpla wziąłem kilka filmów, między innymi Bad Boys II, Szkoła uwodzenia III, Starshy i Hutch, a jutro jeszcze mam mieć Cube II, to wobec nich nie mam kompletnie żadnych oczekiwań. Spodziewam się po prostu filmu do obejrzenia, po którym nie będę miał poczucia, że straciłem dwie godziny. Już od dość dawna nie zasiadam do oglądania filmu z nastawieniem, że będzie to coś, co na długo zapadnie mi w pamięć.

Po shreku nie niczego nie spodziewam, jesli sciagne i obejze to tylko jako "zjawisko"

A ja za to zamiescilem nastepne zdjecie w onefhoto... zpraszam do skomentowania... wiesz jak trafic ;)

andrzejj9 01.07.2004 23:39

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Po shreku nie niczego nie spodziewam, jesli sciagne i obejze to tylko jako "zjawisko"

A ja za to zamiescilem nastepne zdjecie w onefhoto... zpraszam do skomentowania... wiesz jak trafic ;)

buuu, a ja jeszcze nie mogę :( Ale nie ma tego złego... jutro odbieram zeskanowane negatywy, więc teraz moje zdjęcia będą bez paprochów ;)

No to popatrzmy...

Smartek 02.07.2004 09:52

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

Jesli chcesz, zeby film zapadl Ci w pamieci na BARDZO dlugo polecam EFEKT MOTYLA - film super, ale przed obejrzeniem nie czytaj opisow, recenzji itd. bo stracisz przyjemnosc :)
pozdro ;)

piotrek123 02.07.2004 10:04

Zainspirowany waszymi wypowiedziami na temat filmu Cube, kupiłem go 2 dni temu w MM na dvd(10 zł:spoko:) no i musze powiedzieć że filmik bardzo mi się podobał.8)Ciekawe jak będzie z częścią drugą.

Smartek 02.07.2004 10:45

Cytat:

Napisany przez piotrek123
Zainspirowany waszymi wypowiedziami na temat filmu Cube, kupiłem go 2 dni temu w MM na dvd(10 zł:spoko:) no i musze powiedzieć że filmik bardzo mi się podobał.8)Ciekawe jak będzie z częścią drugą.

O tym rowniez bylo wspominane - 2 jest o wiele gorsza i robiona DLA KASY...
zobaczysz - nie ma juz tu takich zwyklych pulapek i takie tam.. dziwniejsze jakies :P
pozdro ;)

andrzejj9 02.07.2004 11:52

Cytat:

Napisany przez Smartek
Jesli chcesz, zeby film zapadl Ci w pamieci na BARDZO dlugo polecam EFEKT MOTYLA - film super, ale przed obejrzeniem nie czytaj opisow, recenzji itd. bo stracisz przyjemnosc :)
pozdro ;)

No właśnie też miałem jednemu kumplowi zabrać, ale nie miałem już płyt :( Teraz pewnie będę musiał do października czekać... Chyba, że inny to ma, popytam.

mr_spock 03.07.2004 00:09

Wie ktos moze kiedy do kin ma wejsc III cz. Gwiezdnych wojen?
Bo juz jakos minelo sporo czasu od IIki...

KarolluZ 03.07.2004 07:15

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Wie ktos moze kiedy do kin ma wejsc III cz. Gwiezdnych wojen?
Bo juz jakos minelo sporo czasu od IIki...

na tączęść przyjdzie nam czekać najdłużej. Sna chyba się ukaże w 2005 lub 2006 roku ;)

mr_spock 03.07.2004 10:15

Cytat:

Napisany przez KarolluZ
na tączęść przyjdzie nam czekać najdłużej. Sna chyba się ukaże w 2005 lub 2006 roku ;)

znalazlem na googlarce ;)
wiedzialem, ze jakos w maju - czekam i czekam, a to ma byc w maju 2005 :(

andrzejj9 03.07.2004 10:47

Cytat:

Napisany przez KarolluZ

taaa, bo efekty specjalne trzeba dopracować.. Ciekawe, czy chociaż część tego czasu przemyślą na przygotowanie również sensownego scenariusza?

krzpac 04.07.2004 03:28

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Czyli to hała? Bo chyba nawet gdzieś mam, a że zaczynają się wakacje, to zamierzam obejrzeć kilka starszych filmów. Warto sięgnąć po ten?

mi się druga czesc podobała tak bardzo ze film oglądałem 3 razy :)

osobisice polecam :)

andrzejj9 04.07.2004 14:13

Cytat:

Napisany przez krzpac
mi się druga czesc podobała tak bardzo ze film oglądałem 3 razy :)

osobisice polecam :)

No to ja może dzisiaj obejrzę, bo już mam ten film od jednego kumpla.

A wczoraj to kurcze zrobiłem sobie maraton do piątej rano. Najpierw obejrzałem Bad Boys II (niestety w skandalicznej jakości, o dziwo dzwięk był doskonały, ale obraz tragiczny), potem Not another teen movie (właściwie włączyłem tylko na chwilę, dla przypomnienia, bo już to kiedyś widziałem, ale ostatecznie znowu obejrzałem całość - lubię tego typu filmy :) ), a na koniec jeszcze Szkołę uwodzenia III. Dzisiaj może będzie to Cube II, Rush Hours II i może wystarczy.

Kurcze, nadrabiam zaległości :)

Pierwszy 01.08.2004 13:33

Dzisiaj na TVP1 o 0:35 jest CUBE cz.1 :spoko:

Piotr4s 01.08.2004 14:28

Cytat:

Napisany przez Pierwszy
Dzisiaj na TVP1 o 0:35 jest CUBE cz.1 :spoko:

Muszę to obejrzeć. Szkoda tylko że tak późno no ale cóż... trzeba będzie trochę posiedzieć :spoko: :czas:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:58.