Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Dragon Ball (https://forum.cdrinfo.pl/f26/dragon-ball-47572/)

andrzejj9 07.02.2005 17:14

Cytat:

Napisany przez bubson
Ja ostatnio kupowalem koledze DB na ebayu - jakies dam DBZ, GT i inne (nie znam sie na tym), w sumie chyba z 70 DVD jest, po angielsku oczywiscie 8 )

70DVD?!? To ile to kosztowało? I co na tym jest?

bubson 07.02.2005 17:02

Cytat:

Napisany przez CreAtivE
Interesuje mnie FTP/HTTP. A w TV to moze PRO7/RTL2?
Kolega ma wszystkie odcinki na 8DVD, ale nie chce pożyczyć :(

Ja ostatnio kupowalem koledze DB na ebayu - jakies dam DBZ, GT i inne (nie znam sie na tym), w sumie chyba z 70 DVD jest, po angielsku oczywiscie 8 )

Pagerus 07.02.2005 14:54

A jak już o anime mowa - to przydałby się ktoś z anime Gigi La Trotolla (tytuł włoski :P) :D

Air 06.02.2005 11:18

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No ja też nie mam mało - chociaż jak czasem widzę ile inni mają - to moja kolekcja wygląda blado :P
Jak już tak piszesz to nie myl pojęć :P Manga=komiks a Anime=japońska animacja :D

Lamerski błąd, pomyłka :)

Pagerus 06.02.2005 11:13

Cytat:

Napisany przez Air
Mój kumpel to prawdziwy maniak mangi. Ściaga każdy serial jaki ukaże się w Japonii. Ma tego naprawdę sporo.

No ja też nie mam mało - chociaż jak czasem widzę ile inni mają - to moja kolekcja wygląda blado :P
Jak już tak piszesz to nie myl pojęć :P Manga=komiks a Anime=japońska animacja :D

Air 06.02.2005 10:32

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ehmmm... pozwólcie, że wypowie się mały mangowo/animowy maniak ;)
Jeśli chodzi o DB... hmmm... jakby to powiedzieć.... wydało się troszkę kasy, aby kupić całą mangę... i nagrało się parę VHS'ów aby mieć całą pierwszą serię (bez jednego epizodu :( ). W ogóle uwielbiam anime - ale ostatnio orientuję się na nowych seriach - chociaż parę starych też mam... ale z DB to tylko kilka filmów (niestety w dość kiepskiej jakości) i z 10 odcinków DB GT (również w nieciekawej jakości - ale chociaż po japońsku z subami - a nie po francusku... :ysz:).
A co do serii - to ostatnio skupiam się na Star Trek Voyager :D

Mój kumpel to prawdziwy maniak mangi. Ściaga każdy serial jaki ukaże się w Japonii. Ma tego naprawdę sporo.

Pagerus 05.02.2005 22:52

Ehmmm... pozwólcie, że wypowie się mały mangowo/animowy maniak ;)
Jeśli chodzi o DB... hmmm... jakby to powiedzieć.... wydało się troszkę kasy, aby kupić całą mangę... i nagrało się parę VHS'ów aby mieć całą pierwszą serię (bez jednego epizodu :( ). W ogóle uwielbiam anime - ale ostatnio orientuję się na nowych seriach - chociaż parę starych też mam... ale z DB to tylko kilka filmów (niestety w dość kiepskiej jakości) i z 10 odcinków DB GT (również w nieciekawej jakości - ale chociaż po japońsku z subami - a nie po francusku... :ysz:).
A co do serii - to ostatnio skupiam się na Star Trek Voyager :D

mallow 05.02.2005 01:17

A ja mam db pelne filmy (czywiscie tylko przez 24h) od 1 do 8 po angielsku, 9 po jeponski z angielskimi napisami i 12 po japonsku z angielskimi napisami w nie za fajnej jakosci :)
Interesowalybymnie odcinki DB, ale po ang lub po jap, ale nie po polsku... mialm huba na DC ale cos ostatnio albo zniknal alebo u mnie nie dziala
dragonballelite.no-ip.org ;)
pozdro ;)

Air 04.02.2005 20:49

Cytat:

Napisany przez gallus
Ja ściągam czterech pancernych i psa, ale nie moge sciągnąc bo ciągle seedy znikają :|
jak to zassam to będe polował na Mac Gyvera, ale tego jest w ch.. odcinków :|

tylko że napisów do MAc'a nie ma. Ja chciałbym A-team, ale tam też z napisami krucho. Nawet angielskich nie ma :(

Matievoo 04.02.2005 20:14

Ale, nie dawno leciały w telwizji na "Polsacie " odcinki Mac Gyvera ;)
Ale teraz już nie pusczają tego ... ;)

gallus 04.02.2005 19:04

Ja ściągam czterech pancernych i psa, ale nie moge sciągnąc bo ciągle seedy znikają :|
jak to zassam to będe polował na Mac Gyvera, ale tego jest w ch.. odcinków :|

Ziele 04.02.2005 18:54

Ja mam wszystkie odcinki (3 sezony w dvdrip) Roswell: W kręgu tajemnic oraz wszystkie odcinki Pimp My Ride zgrywane z MTV... i jeszcze pierwszy sezon The 4400

czero 04.02.2005 18:31

U mnie jak na razie to jedynie
South Park - sezony 1-8 TVRip (w tym 6-8 w .rm)

ale kolekcja seriali sie stopniowo powieksza o Friendsow i Married with Children, jednak jest to w poczatkowych stadiach rozwoju, bo krucho z miejscem na HDD ;).

Air 04.02.2005 18:25

A jakie jeszcze seriale macie w swoich kolekcjach??

U mnie to
X-files 1-9 DVD RIP
24h 2-3 DVD RIP
Robin of Sherwood 1-3 DVD RIP
The Simpsons 1-3 DVD RIP
Millennium 10 odcinków 1 sezonu DVD RIP
Spawn TAS DVD RIP

Oczywiście jest to tylko wiadomośc o moich zainteresowaniach ;) jedynie dla informacji.

czero 04.02.2005 18:17

Ja bym powiedzial ze to co najwyzej znajomy, nie kolega ;).

@Air, jesli to nie sprawia problemu, to ja tez bym sie pisal na X-files :D.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:36.