Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Film i Muzyka (https://forum.cdrinfo.pl/f26/)
-   -   Dragon Ball (https://forum.cdrinfo.pl/f26/dragon-ball-47572/)

mallow 05.02.2005 00:17

A ja mam db pelne filmy (czywiscie tylko przez 24h) od 1 do 8 po angielsku, 9 po jeponski z angielskimi napisami i 12 po japonsku z angielskimi napisami w nie za fajnej jakosci :)
Interesowalybymnie odcinki DB, ale po ang lub po jap, ale nie po polsku... mialm huba na DC ale cos ostatnio albo zniknal alebo u mnie nie dziala
dragonballelite.no-ip.org ;)
pozdro ;)

Pagerus 05.02.2005 21:52

Ehmmm... pozwólcie, że wypowie się mały mangowo/animowy maniak ;)
Jeśli chodzi o DB... hmmm... jakby to powiedzieć.... wydało się troszkę kasy, aby kupić całą mangę... i nagrało się parę VHS'ów aby mieć całą pierwszą serię (bez jednego epizodu :( ). W ogóle uwielbiam anime - ale ostatnio orientuję się na nowych seriach - chociaż parę starych też mam... ale z DB to tylko kilka filmów (niestety w dość kiepskiej jakości) i z 10 odcinków DB GT (również w nieciekawej jakości - ale chociaż po japońsku z subami - a nie po francusku... :ysz:).
A co do serii - to ostatnio skupiam się na Star Trek Voyager :D

Air 06.02.2005 09:32

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ehmmm... pozwólcie, że wypowie się mały mangowo/animowy maniak ;)
Jeśli chodzi o DB... hmmm... jakby to powiedzieć.... wydało się troszkę kasy, aby kupić całą mangę... i nagrało się parę VHS'ów aby mieć całą pierwszą serię (bez jednego epizodu :( ). W ogóle uwielbiam anime - ale ostatnio orientuję się na nowych seriach - chociaż parę starych też mam... ale z DB to tylko kilka filmów (niestety w dość kiepskiej jakości) i z 10 odcinków DB GT (również w nieciekawej jakości - ale chociaż po japońsku z subami - a nie po francusku... :ysz:).
A co do serii - to ostatnio skupiam się na Star Trek Voyager :D

Mój kumpel to prawdziwy maniak mangi. Ściaga każdy serial jaki ukaże się w Japonii. Ma tego naprawdę sporo.

Pagerus 06.02.2005 10:13

Cytat:

Napisany przez Air
Mój kumpel to prawdziwy maniak mangi. Ściaga każdy serial jaki ukaże się w Japonii. Ma tego naprawdę sporo.

No ja też nie mam mało - chociaż jak czasem widzę ile inni mają - to moja kolekcja wygląda blado :P
Jak już tak piszesz to nie myl pojęć :P Manga=komiks a Anime=japońska animacja :D

Air 06.02.2005 10:18

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No ja też nie mam mało - chociaż jak czasem widzę ile inni mają - to moja kolekcja wygląda blado :P
Jak już tak piszesz to nie myl pojęć :P Manga=komiks a Anime=japońska animacja :D

Lamerski błąd, pomyłka :)

Pagerus 07.02.2005 13:54

A jak już o anime mowa - to przydałby się ktoś z anime Gigi La Trotolla (tytuł włoski :P) :D

bubson 07.02.2005 16:02

Cytat:

Napisany przez CreAtivE
Interesuje mnie FTP/HTTP. A w TV to moze PRO7/RTL2?
Kolega ma wszystkie odcinki na 8DVD, ale nie chce pożyczyć :(

Ja ostatnio kupowalem koledze DB na ebayu - jakies dam DBZ, GT i inne (nie znam sie na tym), w sumie chyba z 70 DVD jest, po angielsku oczywiscie 8 )

andrzejj9 07.02.2005 16:14

Cytat:

Napisany przez bubson
Ja ostatnio kupowalem koledze DB na ebayu - jakies dam DBZ, GT i inne (nie znam sie na tym), w sumie chyba z 70 DVD jest, po angielsku oczywiscie 8 )

70DVD?!? To ile to kosztowało? I co na tym jest?

bubson 07.02.2005 16:52

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
70DVD?!? To ile to kosztowało? I co na tym jest?

Kosztowalo to kupe kasy......

A bylo tam:
1. Dragon Ball Z Frieza Saga - 10 DVD
2. Dragon Ball GT - 17 DVD
3. Dragon Ball Z Namek Saga - 9 DVD
4. Dragon Ball Z Captain Ginyu Saga - 2 DVD
5. Dragon Ball Z - 46 DVD
6. Dragon Ball Z Trunks Saga - 2 DVD

W sumie: 86 DVD

Pagerus 08.02.2005 08:02

Kupe kasy to pojęcie względne ;) To chyba żadna tajemnica, co? A w sumie sam jestem ciekaw ile taka kolekcja mogła kosztować... Tylko, że to na 100% z angielskim dubbingiem jest :ysz:

andrzejj9 08.02.2005 09:59

Cytat:

Napisany przez bubson
Kosztowalo to kupe kasy......

A bylo tam:
1. Dragon Ball Z Frieza Saga - 10 DVD
2. Dragon Ball GT - 17 DVD
3. Dragon Ball Z Namek Saga - 9 DVD
4. Dragon Ball Z Captain Ginyu Saga - 2 DVD
5. Dragon Ball Z - 46 DVD
6. Dragon Ball Z Trunks Saga - 2 DVD

W sumie: 86 DVD

No to nieźle :) Chociaż nie chciałbym tyle tego mieć. Ja już teraz ginę w zwykłych płytkach. Jakbym jeszcze zaczął w DVD to już w ogóle bym się w tym wszystkim nie połapał..

Pagerus 08.02.2005 12:33

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
No to nieźle :) Chociaż nie chciałbym tyle tego mieć. Ja już teraz ginę w zwykłych płytkach. Jakbym jeszcze zaczął w DVD to już w ogóle bym się w tym wszystkim nie połapał..

Nie przesadzaj - wystarczy sobie wynaleźć miejsce na płytki albo dorobić półki pod sufitem i voila :D

Edwardo 08.02.2005 17:27

albo trzymac na parapecie jako podstawki pod kwiatki, wsyatroj wnetrza, okleina parapetu, podstawki pod herbate, talerzyki itp :D

gallus 08.02.2005 17:33

CreAtivE - mój kumpel ma:
Cytat:

great teacher onizuka 2 dvd +1cd z napisami polskimi
dbz 1-200 narazie będzie więcej 17 cd
dbgt cała seria
db movie 3
dbz gaiden
dbzmovie 1 ,2 ,3 ,4,5,7,9,12,13,-po japońsku z polskimi napisami
history of trunkspo japońsku z polskimi napisami
bardock specjaL po japońsku z polskimi napisami
ANIWERSARY SPECJAL PO FRANSUSKU
niektóre dual audio jap , ang
w trakcie kompletowania dbz dvd rip
jeżeli chcesz to zagadaj z nim na gg on mówił że może dość tanio sprzedać na CD or DVD, zagadaj znim na gg, (ale dopiero będzie pojutrze)
GG: 2570536

Pagerus 08.02.2005 18:41

Cytat:

Napisany przez gallus
CreAtivE - mój kumpel ma:

jeżeli chcesz to zagadaj z nim na gg on mówił że może dość tanio sprzedać na CD or DVD, zagadaj znim na gg, (ale dopiero będzie pojutrze)
GG: 2570536

Może sam z nim zagadam :) Ciekawe ile sobie liczy...

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49.