![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Born 2 ride, ride 2 live
Data rejestracji: 04.07.2004
![]() |
@Eliasz ja ostatnio oglądałem "Na tyłach wroga"
![]() Moge polecić tylko jak liczysz na jakąś super szybką akcję to nie oglądaj ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
sky capitan - pierwszy film ktory wylaczylem po 15 minutach ogladania. moze potem byl warty obejrzenia,ale po 15 minutach nie zaluje ze go wylaczylem. mialem wersje dvdrip,ale jak go wlaczylem to yslalem ze ogladam mizerna kinowke,a to sie okazalo,ze tak ejst film nakrecony....
jakos mnie to nie przekonuje,choc pomysl moze i dobry. super size me-extra film,tylko nie wiem czemu podczas filmu chcialo mi sie ciagle jesc ![]() collateral-fajny film,niezle sie oglada,ciekawy r point-tez dosc ciekawy... dziewczyna z sasiedztwa-fajna bajeczka,bo takie cos w rzcezywistosci chyba sie nie zdarza,ale nie patrzac na to...... bardzo dobra komedia ![]() wiekszosc filmow ktorych wymieniacie widzialem,ale max w polowie,bo mm jakis taki dziwny "dar" ze w pozycji horyzontalnej zasypiam po ok 20 minutach,wiec jak ogladam film,to ok polowe filmu pamietam a potem to juz tylko marzenia senne ![]() aha.moge sie wypowiedziec co do filmow animowanych, bo z tych to chyba widzialem wiekszosc.bo dla siostry nagrywam ![]() najlepszy to shrek 1-nie do pobicia. shrek 2 i epoka lodowcowa tez a niezle. mulan,lilo & stitch-jak sie ma dobry humor to naprawde sa smieszne ![]() rybki z ferajny- film OK,nawet chyba bardziej dla starszych niz dla malych dzieci ![]() PS. widzieliscie taki film Kung Pow? najbardziej chora komedia jaka widzialem.... chora,ale bardzo zabawna...szczegolnie jak sie ja oglada na imprezie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
fajne sceny z napalmem po co sciagac mam na dvd aha niedawno było wydanie jako dodatek do jakis gazetki za parenascie pln |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() IMO bardziej chorym filmem jest Chłopaki na Ibizie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
http://www.apple.com/trailers/fox/fa.../FF_large.html
@woitas ta sama Alba ![]() ![]() http://www.elektramovie.com/shell.php?cc=pl Ostatnio zmieniany przez legion : 19.01.2005 o godz. 22:46 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
"Tears of the sun" - "Łzy słońca" z Brucem Willisem o ile sie nie mylę filmik spoko. A tak na gorąco to własnie jestem po obejrzeniu "Ong Bak" tajlandzki film który polecam milośnikom wschodnich sztuk walk i nie tylko. Świetne sceny walk prosta fabuła ale myslę że naprawdę warto obejrzeć ten filmik a nie tylko te amerykańskie "superprodukcje". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
Notatnik (The Notebook) - polecam,swietny film na walentynki, wiele osob powie romansidlo, ale fajne.
Love Actually - komedia romantyczna...cos na wzor Cztery Wesela i Pogrzeb. Tez swietne. O dwóch takich co poszli w miasto (Harold and Kumar Go to White Castle) - swietna komedia. Tematy przewodnie -> "Jaranie", "laseczki", "zabawa" Egzorcysta - dobry film Załadnik wszyscy pewnie znaja, Tom Cruise...dobry film Aviator dobry Vanilla Sky on ciagle mi sie podoba ![]() Dodgeball - komedia, i do tego ta gra... Córka prezydenta - tez moze byc, lekki film Sky Captain podoba mi sie za pomysl Wszystkie wyzej wymienione w pozostalych postach widzialem i tez polecam bo ciekawe pozycje... ![]() ps czekam na...Ocean's Twelve - Dogrywka i National Treasure moze byc fajny jeszcze
Pozdrawiam! ![]() Ostatnio zmieniany przez Kasprzak : 19.01.2005 o godz. 22:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Casshern
kto ogladal to gratuluje, kto nie ogladal niech zaluje i szybko zassa film moim zdaniem przejefajny hmmm zle okreslenie nie da sie go opisac jaki jest polaczenie kultury mangi, japonskiego kina, amerykanskiego kina, efektow w stylu matrix i wogle i w szczegole. nie bede pisal o przeslaniu filmu, bo poprstu za duzo pisac. jak dla mnie film lepszy od niejednego filmu psychologicnzego itp... acha, warto dodac ze cala (a przynajmniej wiekszosc) scenria filmu jest generowana na kompie edit: skad zasysacie wasze kopie bezpieczenstwa? ja uzywam filelist ale widze ze tam nie ma niektorych tytulow co wymieniliscie
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. Ostatnio zmieniany przez Edwardo : 19.01.2005 o godz. 23:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
9 LIVES z Wesley`em Snipes`em - niezła akcja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
..
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Cytat:
A po tym filmie w McDonaldzie dali ultoki z listą czynności i tym ile kalorii spalamy podczas wkonywania ich. Icha odpowiedź na w film (Nasze jedzenie nie tuczy ludzi tylko też, zę mają mało ruchu) czy jakoś tak...... ![]() A co do innych filmów polecam Sekretne Okno z J.Deepem, Ladykillers ale nie był tak "super", ale wypowiedzi psora były fajne 8 )
![]() |
![]() |
#44 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
ja polece:
1) phone booth (nie wiem czy drugi wyraz dokladnie tak sie pisze) 2) hero 3) wrog u bram 4) I robot 5) eguilibrium 6) wieczny student 7) kaena (tylko wersja eng!) 8) chronicles of riddick 9) white chicks na razie tyle mi sie przypomnialo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 27.07.2004
![]() |
Jeśli chcecie obejrzec naprawde cos dobrego to polecam Rozrabiaki w Waszyngtonie(Senior Trip) komedia 1995 roku ale najlepsza komedia pewnie sporo osob widzialo ja jej szukam w necie ale nigdzie nie ma....http://www.filmweb.pl/Film?id=34294
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|