![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Super Size Me - koles robi doswiadczenie, postanawia jesc przez 30 dni w McDonald i obserowac u lekrzy co sie z nim dzieje a konkretniej z jego cialem.
najbardziej oblesna scena - jak wyciaga wlosa z kubka...
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Bywalec
Data rejestracji: 04.11.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
, hehe...jakos przeoczylem ten filmik .Co do R point - taki sredni... ale nie happy-endowy naszczescie ![]() blade'a mam, ale TC.. jakos nie mam ochoty go ogladac narazie... teraz koncze sciagac vinci, bylem w kinie ale ojciec nie widzial ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Aktualnie
Resident Evil 2: Apokalipsa (Resident Evil: Apocalypse) Zakładnik (Collateral) Klątwa (Grudge, The) Garfield (Garfield: The Movie) Kruciata Bourne'a (Bourne Supremacy, The) Egzorcysta: Początek (Exorcist: The Beginning) Czekam na: Ocean's Twelve - Dogrywka (Ocean's Twelve) Blade mroczna trójca (Blade: Trinity) - 28 I Poznaj moich rodziców (Meet the Fockers) - 2 II (Interpreter, The) 4 III Płonąca Pułapka (Ladder 49) - 4 III (Constantine) 11 III Gwiezdne wojny: Epizod III - Zemsta Sithów (Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith) - 19 V Batman: Początek (Batman Begins) 8 VII (Hostage) X-Men 3 - 5 V 2006 Epoka lodowcowa 2 (Ice Age 2, The) 2 VI 2006 Indiana Jones 4 2006 Bond 21 2006 Mission Impossible 3 2006 Ze starszych filmów polecam: Wydział pościgowy (U.S. Marshals) Equilibrium (Equilibrium) Rock, The (Twierdza) Enemy of the State (Wróg Publiczny) ...i pewnie jeszcze kilka innych
Ostatnio zmieniany przez MacGyver : 19.01.2005 o godz. 20:51 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
^_^ czekam na bana ;)
Data rejestracji: 05.03.2004
![]() |
The terminal
![]() Saga american pie oraz szkoły uwodzenia Eurotrip Dziewczyna z sąsiedztwa .... i jak sobie coś przypomne to dopisze PS Te filmy oglądalem nie dawno i tak jakoś utknęły mi w pamięci
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
"Supersize Me" polega na amerykanskim chwycie marketingowym.
W stanach kupujac zwykly 'sredni' zestaw w McDonaldzie, za parenascie centow wiecej dadza tobie DUZE frytki i picie. Pracownicy Fast Foodow sa szkoleni tak by za kazdym zamowieniem pytac "Czy chcialbys to powiekszyc". Gosc w filmie przyjal ze za kazdym razem sie go o to spytaja on sie z tym zgodzi... |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Forumator
Data rejestracji: 06.12.2002
![]() |
"Supersize Me" polega na amerykanskim chwycie marketingowym.
W stanach kupujac zwykly 'sredni' zestaw w McDonaldzie, za parenascie centow wiecej dadza tobie DUZE frytki i picie. Pracownicy Fast Foodow sa szkoleni tak by za kazdym zamowieniem pytac "Czy chcialbys to powiekszyc". Gosc w filmie przyjal ze za kazdym razem sie go o to spytaja on sie z tym zgodzi... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
A ja lubie m.in. filmy wojskowe, czyli coś w stylu
Delta Force Black Hawk Down Szeregowiec Ryan Tears of the Sun - polecam oglądnąć ten film i jeszcze kilka innych. Macie jakieś ciekawe tytuły z tego gatunku?? Jest już Alexander w jakiejś dobrej wersji (najlepiej DVDrip)
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ |
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Może brak jest akcji tak jak w przedstawionych przez Cie tytułach ale film warty obejżenia... Cytat:
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
Cytat:
w sumie to już nie pamietam tytułów a nie chce mi się przewałać CDeków , ale jeszcze kilka filmów z tego gatunku oglądałem.A widzieliście film "Byliśmy żołnierzami" czy coś takiego? warto ściągnąć??
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________ Ostatnio zmieniany przez Eliasz : 19.01.2005 o godz. 22:56 |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
Cytat:
fajne sceny z napalmem po co sciagac mam na dvd aha niedawno było wydanie jako dodatek do jakis gazetki za parenascie pln |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
...a szkoda, bo TS'y i TC niewarto ssac ![]() pozdro
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
sky capitan - pierwszy film ktory wylaczylem po 15 minutach ogladania. moze potem byl warty obejrzenia,ale po 15 minutach nie zaluje ze go wylaczylem. mialem wersje dvdrip,ale jak go wlaczylem to yslalem ze ogladam mizerna kinowke,a to sie okazalo,ze tak ejst film nakrecony....
jakos mnie to nie przekonuje,choc pomysl moze i dobry. super size me-extra film,tylko nie wiem czemu podczas filmu chcialo mi sie ciagle jesc ![]() collateral-fajny film,niezle sie oglada,ciekawy r point-tez dosc ciekawy... dziewczyna z sasiedztwa-fajna bajeczka,bo takie cos w rzcezywistosci chyba sie nie zdarza,ale nie patrzac na to...... bardzo dobra komedia ![]() wiekszosc filmow ktorych wymieniacie widzialem,ale max w polowie,bo mm jakis taki dziwny "dar" ze w pozycji horyzontalnej zasypiam po ok 20 minutach,wiec jak ogladam film,to ok polowe filmu pamietam a potem to juz tylko marzenia senne ![]() aha.moge sie wypowiedziec co do filmow animowanych, bo z tych to chyba widzialem wiekszosc.bo dla siostry nagrywam ![]() najlepszy to shrek 1-nie do pobicia. shrek 2 i epoka lodowcowa tez a niezle. mulan,lilo & stitch-jak sie ma dobry humor to naprawde sa smieszne ![]() rybki z ferajny- film OK,nawet chyba bardziej dla starszych niz dla malych dzieci ![]() PS. widzieliscie taki film Kung Pow? najbardziej chora komedia jaka widzialem.... chora,ale bardzo zabawna...szczegolnie jak sie ja oglada na imprezie
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Cytat:
"Tears of the sun" - "Łzy słońca" z Brucem Willisem o ile sie nie mylę filmik spoko. A tak na gorąco to własnie jestem po obejrzeniu "Ong Bak" tajlandzki film który polecam milośnikom wschodnich sztuk walk i nie tylko. Świetne sceny walk prosta fabuła ale myslę że naprawdę warto obejrzeć ten filmik a nie tylko te amerykańskie "superprodukcje". |
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|