![]() |
Ilość załączników: 1
No.Ale dwójka mi się lepiej podobała.:taktak:
|
szczeg***243;lnie w wersji re***380;yserskiej...
ps. ogladam w***322;a***347;nie serial Dexter. rozwalaj***261; mnie totalnie przemy***347;lenia kolesia. to naprawd***281; zar***261;bisty serial. czemu go nie dorwa***322;em wcze***347;niej? |
Aliens - supersprawa. Ogl***261;da***322;em jeszcze w liceum i zawsze wracam do DVD.
Dexter - seria druga wydaje si***281; nieco s***322;absza od pierwszej. Po co Dexter si***281; ucz***322;owiecza ? |
"Dexter" w TVN,juz nie d***322;ugo S1
|
szczerze polecam
http://milosc.i.inne.nieszczescia.filmweb.pl/ dawno sie tak nie usmialem - rewelacyjna komedia, nastraja optymistycznie, jest nawet pare momentow autoironicznych ale nie kazdemu sie spodoba - ostrzegam ;) |
Cytat:
Właśnie oglądałem ten film i jest nawet dobry:):) podobał mi się:):) a co powiecie na temat 7 krasnoludków las to za mało??? oglądałem pierwszą część i jeszcze tak porytej komedii to nie oglądałem.... |
Chyba p***243;jd***281; dzi***347; na Beowulfa.... Zdam relacj***281; po powrocie.
|
Oglądałem ostatnio film pt: NEXT
Warty polecenia lecz moim zdaniem trochę za mało rozwinięty. Tak wszystko po łepkach. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zastanawiam si***281; czy nie i***347;***263; na Hitmana do kina.
|
Jak ci kasa na drzewie rosnie i widziales juz wszytskie inne filmy i zostal ci tylko hitman to idz :P przynajmniej takie sa glosy.
|
Cytat:
|
I Know Who Killed Me, hmm film dziwny, taki inny, pomysł chyba nie do końca zrealizowany, ale warty obejrzenia, mogę polecić.
|
Beowulf - niby same gwiazdy : Angelina Jolie, Ray Winstone,Anthony Hopkins. Ale to...animacja :) . Taka w stylu Final Fantasy. Jak zauwa***380;y***322;a Lady Eva, postacie maj***261; przez to "puste oczy". W sumie 7/10 . Nie jest lepsze od W***322;adcy Pier***347;cieni czy nawet 300... Pojedynek ze smokiem ***347;wietny.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |