![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TO chodzisz widocznie do zlego kina albo na zle filmy. Jak ja wybeiram sie do kina na kawal dobrego filmu to sa tam wylacznie ludize na poziomie ;-). Tak bylo na "Wszyscy jestesmy Chrystusami" i na "Hi-Way"...
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Get a Mac!
Klocil sie nie bede, bo kazdy z nas ma sowje zdanie. Po prostu chodzimy widocznie na rozne filmy - jak ja ide do kina to zawsze jest nieduza grupa kulturalnych i wzorowo zachowujacych sie osob. Skoro chodzisz na amerykanskei hsity to pwoinienes sie tego spodziewac - wszak ta "chichotajaca parka" to element targetu takiego naiwnego i prostego kina... Wez sie za kino ambitne - problem zniknie sam!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Cytat:
nie napisalem ze tak jest na kazdym filmie, tylko ze problem wystepuje, co do kina ambitnego.... to nie wiem skad wziales info ze chodze tylko na amerykanskie "hity" to raz, a dwa, powiedzmy ze chce jutro sobie cos ogladnac w kinie, szybko patrze co jest... http://www.heliosnet.pl/filmybilety....zeszow&l=2&n=0 i...... pokaz mi tu cos "ambitnego" |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#5 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Predi ma racje. Bo to, ze ktos oglada dvdripy wcale nie musi oznaczac, ze jakby ich nie bylo to chodzilby do kina.
Poza tym, a jakie to swietne produkcje wychodza? Polskie produkcje? A moze mam chodzic do kina i ogladac te smieszne polskie gwiazdeczki? Zero talentu, a tylko morde dra, ze im ciagle malo. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Get a Mac!
No niestety, zgadzam sie... Sa miesiace lepsze i gorsze - jak ze wszystkim (sprzet komputerowy, gry itd.). Teraz akurat mamy te gorsze. Poza tym polecam magazyn "FILM". Wprawdzie sporo stracil na wartosci gdy naczlenym zostal Prokop, ale dzial recenzji nadala pozostaje niezlym przewodnikiem po aktualnych premierach. Z prostego wzgledu - dzial nadal rpowadza Ci sami ludzie, ktorzy tak jak ja lubia czepiac sie doslownie wszystkiego. A tylko cos co wyrasta naprawde ponad wszystko moze otrzymac 4 lub 5 gwiazdek. Polecam, kwota nieduza w skali miesiaca a przynajmniej wiesz "za co zaplacisz".
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dopiero dzisiaj obejrzalem Lucky Number Slevin..
Jestem pod wrazeniem -dawno nie ogladalem tak dobrego filmu, mimo, ze akcji malo.. jest po prostu dobry! Obsada tez bardzo fajna.. Polecam, jak ktos jeszcze nie widzial to tylko ogladac :-). |
|
|
|
|
|
#8 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
w ko***324;cu uda***322;o mi si***281; zassa***263; wszystkie sezony farscape...
serial zacz***261;***322;em ogl***261;da***263; na ***347;p wizji1 i ju***380; wtedy bardzo mi si***281; spodoba***322;. mimo, ***380;e czasem lekko infantylny to jednak bardzo przyjemnie si***281; go ogl***261;da. nie co dzie***324; trafia si***281; dobry serial SF... |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Żabol
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
http://film.onet.pl/zwiastuny/0,1447...7,1,filmy.html wydaje sie byc fajny horrorek ;>
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miami Vice
ogladnolem - ja wiem film o zabarwieniu lekko erotycznym z dobra muza + 30 min ostatnie filmu ..... |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Get a Mac!
@mensir67pl - w odkumencie na temat krecenia filmu realizatorska torjka zapewniala ze wielbiciele broni i militarysci beda zachwyceni, bo nie ma karygodnych bledow jak w filmach typu "Helikopter w ogniu" czy "Szeregowiec Ryan" - czy to prawda?
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
***3665;***1769;***1758;
Data rejestracji: 21.04.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
ostatnie 30 min to glownie wymian ognia i przygotowywania ..dos ciekawie nakrecone " kamera z reki " momentami Ostatnio zmieniany przez mensir67pl : 12.09.2006 o godz. 13:08 |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Get a Mac!
Chodzi mi o akcje tpy zle trzymanie broni, zle skladanie sie do strzalu, nietrzymanie palcow na spuscie, zle dobranie moedeli broni do konkretnych jednostek itp.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
@M@X - jesli chodzi o sceny z bronia to są ciekawie nakręcone ale ja sie na tym nie znam więc nie powiem Ci czy są profesjonalne,
ciekawie nakręcona scena to np. scena egzekucji policjantów w samochodzie [na samym początku] no i odgłosy strzałów jakby realniejsze niż w typowym amerykańskim filmie
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Mi tez ta scena sie podobala z poczatku filmu. Ciekawie zrobiona.
Ogolnie jesli chodzi o caly film to trzyma taki przyzwoity poziom. Jak dla mnie. Fajna muzyka do tego. Arcydzielo to na pewno nie jest. Ale lubie akurat ten gatunek. Fajna scena jest jak poruszaja sie ta szybka lodzia motorowa plus niezla muzyczka. Rewelacja. Chcialoby sie czyms takim smignac
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|