![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 14.03.2007
![]() |
Bardzo dobru film polecam.
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
z duzym dystansem podszedlem do The Man from Earth
w zasadzie to nie chcialem ogladac - kolega sciagnal i wlaczyl, jak szedlem sie kompac - zamarlem doslownie z kosmetyczkom w rece i recznikiem ![]() w koncu spoczolem z piwem w rece i obejrzalem do konca mega budzetowa produkcja - caly film gadaja, cala akcja w jednym pomieszczeniu, zero efektow specjalnych film ciekawy, nie uznajacy swietosci (fanatycy religijni nie powinny probowac ogladac!) ale bynajmniej nie bluznierczy! polecam dla kazdego, kto w filmie nie potrzebuje miliona trupow i golych cyckow (nie zebym mial cos przeciwko golym cyckom )
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Dead Man's Shoes
Naprawde polecam. Brytyjska produckja o bracie, ktory prowadzi wendette na ludziach, ktorzy sie znecali nad jego uposledzonym bratem. Ciekawa historia z watpliwej jakoscie zakonczeniem. Ale film sam w sobie naprawde warty obejrzenia. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
obejrzałem disaster movie... hmm poza końcową piosenką nudaaaa, daję 6,5/10 (byłoby 4/10, ale ostatni kawałek tak mnie rozwalił, że jednak zmieniłem zdanie i trochę zawyżyłem notę).
poza tym także pineapple express (w mojej ocenie ta komedia zasługuje na notę 8,5/10) oraz passengers. fajny triller, który można wieczorem obejrzeć - 8/10. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Data rejestracji: 23.08.2008
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oglądam teraz horror-Mroczne Szczątki-normalnie musiałem założyć pieluchę.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
sikałeś ze śmiechu
|
|
|
#7 |
|
Guru
Bingo!
uwielbiam horrory-a w szczególności histeryzujące w nich baby dziś obejrzałem też wzgórza mają oczy2 Fajny koniec-same trupy.Teraz horror nr.3-Bagno Kanada-i kolejna baba w roli głównej. Ostatnio zmieniany przez DejaVu : 11.01.2009 o godz. 21:17 |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Obejrzalem dzis "Sadyste". Najgorszy film chyba jaki w zyciu widzialem... Caly czas nie moglem powstrzymac smiechu... Kopiowanie tego co juz bylo, zenujacy warsztat operatorski, oswietlenie do bani... Fabula wyjeta z tylka krowy...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Polecam ten Bagno kanada -nie jest to może ""straszny'' horror pokroju piła ale można obejrzeć
Swoją drogą twardy ze mnie gość 3 horrory i zero koszmarów-tylko ta tetrowa pielucha uwierała mnie trochę w dupę Aż dziw że matka wychowała mnie na czymś takim dziś dzieci mają lepiej
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
I mimo to polecasz?
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Author
Zlotowicz
swiezo po Resident Evil Degeneration
jestem pozytywnie powalony - i filmem, i grafika (animacja) o czym to chyba wiadomo - trzyma sie gier bardziej niz filmy fabularne (ja nie gram, ale moj roommate poznawal kolejne postacie i bakal co chwile "jak w czworce"... "jak w trojce" itd itd) a ta ruda jest tak zanimowana, ze sie zakochac mozna
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No coz jestem odmiennego zdania. Moze nie porazka, ale plynna animacja i postacie z gry nie swiadcza o tym ze film jest dobry. Na poczatku nudno, malo akcji. Glownie nawiazanie do 4 czesci gry.A to ze pseudo Tyrant sie pojawil to juz inna sprawa.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Author
Zlotowicz
jak pisalem - ja w ta serie nie gralem, wiec oceniam tylko film jako taki
i podobal mi sie sprawnie zrobiony, dobry stosunek ilosci akcji i gadania (lepszy niz Max Payne )
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No cóż.. ruda zła nie jest
(ale fakt, że najlepiej zrobiona postać), natomiast jeśli chodzi o pozostałe, to animacja jak i mimika twarzy jest moim zdaniem bardzo słaba. To już w grach lepiej są przerywniki robione. Sam film natomiast jest bardzo płytki.. Całą fabułę można by opisać na jednej stronie. Oczywiście trudno po animacji oczekiwać wybitnego scenariusza, ale jednak cokolwiek ponad jeden banalny wątek by się przydało. Generalnie do obejrzenia, ale nie nastawiałbym się na nic ponad prostą animację.
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|