![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Film pt.: "Incepcja" z DiCaprio - polecam
Ładnie zakręcony film - spanie we śnie, który też jest snem... więcej nie powiem
|
|
|
#3 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
byliśmy ze Staśką na "Sali samobójców", Staśka była wstrząśnięta,
ja raczej zmieszany, mimo wszystko polecam
|
|
|
#4 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Cos slyszalem ze na dniach "Maczeta" trafia do wypozyczalni. Trzeba sie bedzie wybrac bo niestety nie udalo mi sie pojsc do kina. No i chyba tylko BD - znajac rezysera i jego zboczenie na punkcie duzej ziarnistosci tasmy, to nawet na dobrze masterowanym DVD dostaniemy po prostu kaszanke wynikajaca z niskiego bitrate'u...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#5 |
|
the one
CDRinfo VIP
Tron Legacy..
W sumie nie miałem przed obejrzeniem żadnych oczekiwań, więc nie mogę powiedzieć, że się rozczarowałem. Ale film jest słaby, bardzo słaby. Najgorsza jest w nim fabuła (w właściwie jej brak), chociaż i efekty ogólnie są co najwyżej przeciętne. Przede wszystkim jest za banalny. Akurat na jednym forum widziałem dzisiaj schemat, co prawda w odniesieniu do gier, ale mi tutaj pasuje: ![]() Bardzo to pasuje także do większość obecnych filmów. W Tronie, gdyby wyciąć wszystkie dodatki i sztuczne przedłużania, film trwałby może z 10 minut (a i tyle raczej nie). Idzie prosto od punktu A do punktu B, jest w sumie może z pięć 'miejscówek' i akcja zmierza pomiędzy nimi prosto, bez żadnych zmian, zawirowań itp. Pod tym względem jest to po prostu banalne. A że nic więcej nie ratuje filmu, to jest po prostu słaby. Wizualnie wcale nie jest ciekawy (może przez tą monotonię), chociaż akurat tutaj stwierdzam, że w tym wypadku w 3D mogło by to ciekawie wyglądać (nie wiem, czy puszczano tak w kinach). W 2D nie robi większego wrażenia (a oglądałem z BR). Jedynie dźwięk pozytywnie się wyróżnia. Scieżka jest na tyle ciekawa, że chyba sprawię sobie soundtrack. Ale nic więcej do filmu nie zachęca. Generalnie, pomimo tematu - nie polecam. 5/10
|
|
|
#6 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
13 - warto, nie ma to jak rosyjska ruletka, Jason Statham i Mickey Rourke
![]() Klik: http://www.filmweb.pl/film/13-2010-496833
|
|
|
#7 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Jestem po "Maczecie".
Swietny, kiczowaty, genialny, obrazoburczy, "brudny" i niesamowicie wciagajacy, a miejscami przyprawiajacy to o mdlosci to o atak dzikiego smiechu. Slowem - Robert w filmowym pojedynku wysoko postawil poprzeczke swojemu przyjacielowi, Quentinowi. Nie tylko dorownal "Bekartom wojny" ale i zaryzykuje stwierdzenie (choc to dwa kompletnie rozne filmy) ze przebil je dwukrotnie. Skala kiczu, iloscia krwi, poczuciem humoru i ogolnie pojeta estetyka - nie tylko kadru, lecz calosci! Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#8 |
|
the one
CDRinfo VIP
eee...?
też oglądałem maczetę, ale widocznie jakąś inną. Tamta to była straszna chała
|
|
|
#9 |
|
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja uwa***380;am ze film ma co***347; w sobie i mimo swej celowej kicziwatosci jest dobry
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
Sucker Punch - film w klimacie gotycko-komiksowym. Nie każdemu sie spodoba ale obejrzeć warto.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 14.10.2005
![]() ![]() |
Siedemnastoletni ministrant Boguś Kowalski obudził się pewnego dnia i uznał, że komunikat, jaki chciałby wysłać światu zawiera się w zwrocie "fuck off", który tatuuje sobie na czole. Kiedy demolowanie budek telefonicznych i samochodów na blokowisku nie zmniejsza wściekłości, zwraca się o pomoc do "autorytetów": księdza, nauczyciela polskiego i matki, wielbicielki Krzysztofa Krawczyka. Jednak nie są oni w stanie zmniejszyć jego frustracji. Na drodze Bogusia staje również rodzeństwo: Monika i Emil, poruszający się na wózku inwalidzkim. Fascynuje ich radykalizm brata. Emil, chcąc przezwyciężyć własne ograniczenia, przyłącza się do Bogusia. Po raz pierwszy, za sprawą Moniki, Boguś zaczyna odczuwać coś innego niż tylko wściekłość.
|
|
|
#12 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
the next three days
z rusellem crowe calkiem moco ok
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Zaplątani" - w miarę świeża animacja Disneya. Trochę nudne na początku, ale ładnie się rozkręciło. Polecam!
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001