![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.tvp.pl/filmoteka/aktualno...roidow/5128080
http://hatak.pl/aktualnosci/filmy/15...rrisona_Forda/ Dla mnie chyba błąd. Niepotrzebny film. Oryginał wystarczy. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
właśnie skończyłem oglądać serial "the chicago code".
w skrócie - serial opowiada o jednym z najtwardszych gliniarzy (polskiego pochodzenia) Chicago, który walczy, by oczyścić miasto z przemocy i korupcji. rewelacja na tle masowo wydawanych gniotów. niestety, hamburgerowe społeczeństwo nie doceniło tej pozycji. szkoda. kolejny dobry serial odchodzi do historii. jako ciekawostkę podam, że w jednej z ról pewna pani, która przed laty zachwycała swoim tańcem w kultowym już filmie "Flashdance"
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Zgadzam się z opinią o Chicago Code. Dobry serial policyjny. A jaka "fajna" postać radnego
.Niezły jest też Blue Bloods (gliny pochodzenia irlandzkiego) oraz Rookie Blue (o policyjnych nowicjuszach). |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Nie moge znalezc drugiego tematu ("na minus").
Wlasnie obejrzalem "Sale samobojcow". Wiekszego gniota to dawno nie widzialem... Ja sie pytam - kto pozwolil dzieciom neostrady (eufemistycznie brzmialoby to "rezyserom mlodego pokolenia") robic filmy, w ktorych nie ma za grosz warsztatu, linia fabularna jest niespojna, oswietlenie zalosne a estetyka kadru lezy i kwiczy. Jezeli dziesiatki historii klepanych codziennie przez nastolatkow rzekomo chcacych sie zabic i dorabiajacych do tego nietrzymajaca sie kupy ideologie bierze sie na powaznie i przelewa na papier w formie scenariusza zamiast przepisac silne leki tudziez odstawic do zakladu zamknietego, to cos tu jest nie tak. Nie chce zyc w czasach, gdzie robi sie filmy o bandzie skrzywionych pryszczuchow przyklejonych do monitora laknacych choc troche uwagi, ktora da km cien nadziei ze ich zycie nie jest zalosne. A tym bardziej nie chce zyc w czasach, gdy takie filmy uznaje sie za dobre. 2/10 - punkcik za animacje 3D, ktora imponuje. --- - Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zamaskowany
![]() Data rejestracji: 12.10.2005
ja padłem ze śmiechu w kinie
![]() Szefowie wrogowie |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Odnowiony Cyfrowo
Data rejestracji: 23.05.2006
nie wiem gdzie temat anty filmowy to napisze tutaj ew. niech ktoś przeniesie
Nie Bój Się Ciemności - żenada, to ma być horror- to jest słaba komedia,kierowana dla widzów 13-17 lat, ogólnie film jak dla mnie 3/10 [3 ze względu że kolo jeździ w filmie fajna bawarką] |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
- Source Code - sprawnie zrealizowany thriller SF. Chciało się oglądać i poznać tajemnicę...
- Age of Heroes - Film Wojenny z II wojny światowej - powrót klasyki kina. Coś ala Parszywa Dwunastka. Dobra rola Seana Beana i fatalna Izy Miko. Dowódca górskiej formacji SS przedstawiony jako sadystyczny ****** z buzią prosiaczka. Sadysta OK ale czemu pokazany jak idiota ? - Fast Five 5 - powrót Szybkich i Wściekłych, tym razem w Brazylii . Doszedł im nowy "partner" - Dwayne The Rock" Johnson. Świetnie wygląda łysy z brodą . Ale i gra dobrze. Zacikawił mnie fakt, że The Rock wystąpił gościnnie w jakimś odcinku Star Trek Voyager...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Stracony czas
Na trailerze wygladal to ze ho ho a film cienki, ponizej sredniej, nic specjalnego poza muzyka nie bylo.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
zatem potwierdzasz regułę
film wzbudza skrajne emocje
|
|
|
|
#11 |
|
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
oczywiscie
nie wzbudzil u mnie jakiegos wiekszego zachwytu, mimo ze lubie takie kino.
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Thor - trochę dobrej, komiksowej zabawy. historia o facecie, który z pyszałka, narwańca i nerwusa, przeistacza się we współczującego i odpowiedzialnego oraz ..zakochanego. No i nosi młotek
|
|
|
|
|
|
#13 | |||
|
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Thor - to rozpacz, tragedia, dno i trzy metry mułu i błota. I na dodatek Hopkins w roli Odyna - karykatura. Same postacie rozpaczliwie plastikowe, a scenografia - musieli się naćpać i napić i jeszcze nie wytrzeźwieli.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|||
|
|
|
|
|
#14 |
|
Lord of the Sword
Zlotowicz
Heh ! Nie odniosłem takiego wrażenia jak Ty. Dla mnie film był po prostu zabawny. Po prostu komiks. Obejrzyj i zapomnij. Green Hornet był o wiele gorszy.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kurde, to chicago code faktycznie fajnie sie zapowiadalo i to anulowali...w koncu ciekawy serial policyjny byl
a nie tylko taki co sie fajnie oglada
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|