![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#3676 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3677 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1990-1995
No tak, ja w tamtym czasie miałem przyjemność zdzierać sobie kolana i nabijać siniaki na dworze, a nie siedzieć w domu, dzisiejsi młodzi to niestety TV i komputer, a na lekcjach angielskiego potrafi tylko powiedzieć "i need more ammo" ![]()
![]() |
#3678 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Warto obejrzeć, może w dzisiejszych czasach wiać nudą, ale przemyślenia są fantastyczne.
![]() U nas był emitowany z jakimś sporym poślizgiem, potem wznawiany kilkukrotnie. Pewnie w jakichś wypożyczalniach dalej jest do zassania. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3679 |
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja jestem m***322;ody ale jak bym móg***322; przeniós***322; bym si***281; na alaske... Serial jest jednym z najlepszych... Piwko do niego jest zalecane. Ogólnie polecam!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3680 |
Pingwin specjalista.
Właśnie skończyłem oglądać serial FRIENDS (Przyjaciele).
Aż szkoda, że nie odkryłem tego świetnego serialu wcześniej. Szkoda także, że już skończyłem go oglądać i nie ma więcej odcinków... ![]() Wg mnie to najlepsza komedia sytuacyjna na świecie, na prawdę polubiłem tych serialowych bohaterów! PS TVN7 rozpoczyna kolejną emisję tego serialu, s01ep01 zostanie wyemitowany już 23 września o godzinie 17:35. Nie jestem tylko pewien czy to będzie dubbing czy lektor, tak czy inaczej na pewno nie przetłumaczyli tak świetnie tekstów Chandler'a ... ale z ciekawości zobaczę jak to wygląda w polskiej TV.
amiga500site Ostatnio zmieniany przez Patrix : 06.09.2011 o godz. 16:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3681 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
czas spędzony przy hurtowym oglądaniu tego serialu będzie wspominany przeze mnie jako jeden z tych najfajniejszych w moim życiu.
szkoda, że się skończył, bo to było naprawdę coś. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3682 |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja zacząłem oglądać niedawno Policjantów z Miami
![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#3683 |
Pingwin specjalista.
Ja się pocieszam tym, że za parę (2-3) lat zapomnę go na tyle, że chętnie obejrzę go jeszcze raz,
aby sobie go przypomnieć i liczę, że równie dobrze będę się bawić. Sama popularność tego serialu dowodzi, że jest ponadczasowy. Były zamysły, aby po latach wyprodukować film o przyjaciołach, ale ostatecznie zrezygnowano z planów, ponieważ obawiano się opinii publicznej, oraz nie chciano zepsuć te jakże świetnej historii (a ryzyko takie zawsze występuje), spekulacje ucięła właśnie Aniston (Rachel) w jednym z jej wywiadów, piątka głównych postaci byłą optymistyczna co do pomysłu, za to stanowczo nie zgodziła się szósta postać- David Schwimmer (Ross) co na pewno przeważyło szalę obaw. Oczywiście szkoda, że nie ma filmu, ale zgadzam się z tym, że choćby nie wiem jak się starali, to mogłoby już nie być to samo... PS ![]() ![]()
![]() |
#3684 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Ja dwa seriale tak wspominam - Friendsów i Świat według Bundych
![]() A ten drugi mogę oglądać w kółko, nawet jeśli na pamięć znam teksty, które zaraz padną ![]() A właśnie - w jakim języku oglądałeś Przyjaciół? Jednak polskie tłumaczenie (dubbing litościwie przemilczę..) sporo traci..
![]() |
#3685 | |
Pingwin specjalista.
O tototo, też mam w planach !
![]() Cytat:
Kolega był łaskaw mi pożyczyć sprowadzane płytki z wersją extended anniversary collection (oryginały! ![]() myślę, że sobie kiedyś zakupię taką wersję dla siebie, teraz miałem mały maratonik z tym, bo to jednak oddać trzeba. Ja mam zwyczaj słuchać oryginalnego głosu aktorów, a nie lektora lub dubbingu, bo tego się nie da przełożyć ![]() Jak się da, to zawsze włączam polskie napisy i oryginalną ścieżkę. Za to bajki typu Shrek itd. tylko i wyłącznie polski dubbing - z tego owszem jest frajda.
![]() |
![]() |
#3686 |
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Mam komplet Bundych!
![]() |
#3687 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Ja mam komplet Friendsów (kiedyś kompletowałem, teraz to można za względnie niewielkie pieniądze już dostać, ładnie wydane), a Bundych.. 3 komplety
![]() Jeden nagrywany kiedyś na Polsacie - praktycznie wszystkie odcinki (i to jeszcze z tym dobrym lektorem i tłumaczeniem, ale nie tym czymś, co zrobili później), potem sprowadzone ze stanów wydanie na DVD, a potem jeszcze wydanie, które ukazywało się w Polsce ![]()
![]() |
#3688 |
Pingwin specjalista.
Ja po obejrzeniu tych Friendsów też mam ochotę na takie wydanie, to grzech byłby inaczej ...
Z jednej strony kusi wersja extended anniversary collection, ale tam nawet polskich napisów nie ma a jednak jak się kupuje to tak, aby inni też mogli rozumieć, a z drugiej strony kusi normalne wydanie z polskimi napisami (jest takie? ![]()
![]() |
#3689 |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
Przyznam,że nie rozumiem co widzicie we Friendsach i Bundych. Dla mnie kultowe były Babylon V, Star Treki, Crimen. Z obyczajowych to lubiłem stare policyjne seriale ale takie już po 90 roku oraz Ostry Dyżur . Alfa też miło wspominam, choć drugi raz bym do niego nie wracał.
Ostatnio zmieniany przez Jabba the Hutt : 06.09.2011 o godz. 22:31 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3690 |
Pingwin specjalista.
Jabba,
to zależy właśnie od tego kto jakie gatunki preferuje (pierwszy sort), a potem to, czy film/serial w tym danym gatunku nam się podoba (drugi sort). Ja także lubię gatunek SF, ale jednak nie bezgranicznie. Ktoś może lubić komedie, a Friendów nie tolerować. Także tu nie ma czego rozumieć za bardzo ![]() PS Z serii jakie wymieniłeś także kilka lubię (a także wielu fajnych nie wymieniłeś ![]()
![]() |
Tagi |
film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|