![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
mam w planie, specjalnie dla Was ogladne jutro i powiem czy byl fajny
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Edwardo : przeczytaj uwaznie moje posty w tym topicu a sam sie przekonasz ze naprawde nie ogladam filmow z cyklu zabili go i uciekl, a wybeiram raczej pozycje ambitne i nietuzinkowe. Moze zbyt wiele oczekiwalem po przeniesieniu opery do kina - wizja idealnego wykonania takiego rpojektu jest moze zbyt daleko idaca... Wyrazilem tylk oswoj subiektywny poglad, ale ciesze sie ze film Ci sie podobal - to znaczy ze mozna miec o nim rozbiezne zdanie ;-D
Kroniki motocyklowe - boje sie ogladac tego filmnu z jednego rpostego powodu... Wielkiego dla mnie czlowieka - rewolucjeniste Che Guevare zagral tam Jael Garcia Bernal, co do ktorego mam zle wspomnienia po "Zlym wychowaniu" Pedra Almodovara. Po prostu nie moge oprzeci sie mysli ze co chwila spogladajac na Che bedzie we mnie uderzal ten gejowski wizerunek... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
..::Blue Machine::..
Data rejestracji: 12.11.2003
![]() |
Cytat:
no i nie powiedziales!i chwala Ci za to ![]() a co do La Male Education - trza poznac w zyciu wszytko, nawet poogladac gejow. Co by na przyszlosc wiedziec co i jak.
Ostatnio zmieniany przez Andrzej_Lepper : dzisiaj o godz. 11:55. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
net został :)
Data rejestracji: 29.07.2003
![]() |
The Saw
Pulp Fiction Goodsend Yamakasi Te filmy rule |
|
|
|
|
|
#5 |
|
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
widzialem wczoraj "sile strachu" z de niro ... nudy thriller
Immortal - Kobieta pułapka ... podobal mi sie
|
|
|
#6 |
|
Get a Mac!
Tribunal : az mi narobiles checi by jescze raz obejrzec Pulp Fiction ;-D... Oczywiscie polecam go tym, ktorzy jescze nie widzieli (sa tacy?)!
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() Ja polecam Eurotrip Girl Next Door I, Robot Yamakasi Without A Padle Nadchodzi Polly The New Guy Starsky And Hutch Wysyp Żywych Trupów Wredne Dziewczyny Who's Your Dady Dragon Ball ;] Constantine I wiele, wiele innych Odradzam: Son Of The Mask (kto widział trailera to nic wiecej w filmie nie ma ;P) Yamakasi 2 I wiele, wiele innych |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
I nawet nie wiem dlaczego, ale jakoś po prostu nigdy nie miałem okazji.
|
|
|
|
#10 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 08.09.2002
![]() |
Cytat:
Z kolei bardzo podobal mi sie 11:14... Nie ma to jak 'zbieg okoliczości'
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Get a Mac!
Hehehe... Ja moge nawet po angielsku ogladac... Ale fakt faktem ze tlumaczenie na DVD jest idealne jak dla mnie - nie wszystkie uwlgaryzmy sa tlumaczone, bo nie nadazylibysmy z czytaniem, ale jest ich na tyle duzo by film nie zatracil klimatu ;-D!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
z nudów (wszystko co miałem, obejrzałem) włączyłem closer.
no i muszę przyznać, że to naprawdę bardzo dobry film. Opowieść o współczesnych związkach i relacjach międzyludzkich pokazana na przykładzie historii czworga osób - ich przypadkowych spotkań, zauroczeń i zdrad. Bohaterowie to ludzie nie umiejący się spełnić w miłości, emocjonalni rozbitkowie, którzy szukają zapomnienia w powierzchownych związkach. w obsadzie: Jude Law - Dan Natalie Portman - Alice Julia Roberts - Anna Clive Owen - Larry Nick Hobbs - Taksówkarz podsumowując - ogólnie nie gustuję w filmach o takiej tematyce, ale dla tego warto było zrobić wyjątek
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. pozdrawiam ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez woitas : 09.03.2005 o godz. 00:54 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
![]() |
W pulp fiction najlepsza jest muzyka ma ktos moze ten kawałek który idzie na początku filmu?
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
A ja obejrzałem przez kilka ostatnich dni Hellboy'a i przed chwilą Kroniki Riddicka.
Jeśli chodzi o Hellboy'a to właściwie trudno mi ocenić ten film, powiedziałbym, że był.... poprawny Tzn. nie było w nim nic nadzwyczajnego, ale nie mogę też powiedzieć, że mi się nie podobał. Ot takie nic, ale nawet dobrze zrobione i właściwie można było przeznaczyć te dwie godzinki na obejrzenie. Co do Riddicka to w sumie nawet pozytywnie mnie zaskoczył, bo po kilku opiniach spodziewałem się, że będzie to film raczej kiepski. A generalnie stwierdzić muszę, że nawet mi się podobał. Całkiem nieźle zrobiony, fabuła nawet nie taka zła - przyjemnie się oglądało. A co do roli Van Diesela, o czym rozmawialiśmy jakiś czas temu, to ją również musiałbym tutaj pochwalić. Zresztą, ja jego najlepiej widzę właśnie w tego typu rolach
|
|
|
#15 |
|
![]() |
A film z Riddickiem ma taką fabułe jak gra? Bo mi szczerze mówiac sam film gdzieś umknął
|
|
|
|
![]() |
| Tagi |
| film, najlepszy film, wybór filmu |
|
|