Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Rozrywka > Film i Muzyka

Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.08.2005, 14:26   #1
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja idę na Batman'a do kina. Tylko czekam na bułe kiedy ją dostanę

Nie wiem tylko czy warto grać w tą gre, jeśli jest taka krótka...

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 01.08.2005, 15:01   #2
Divxtom
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 15.10.2004
Divxtom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Z troszkę wcześniejszych produkcji polecam: Saharę, Krucjatą Bourne`a, 13 dzielnicę, Vinci

-------------------------
Divxtom jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.08.2005, 01:23   #3
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dziszobaczyłem
starsza pani musi zniknąć 5/10
sposób na teściwowa 7/10
cud w lake palcid 9/10 a nawet 10/10 super film polecam oparty na faktach olimpiada '80 r. USA pokonuje ZSRR
Stary 04.08.2005, 01:28   #4
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jeszcze nie zobaczyłem a zobaczę w kinie:

Skazany na Bluesa

opowieść o największym polskim bluesmenie, muzyku...........drugi taki za naszego życia się nie trafi - tak dobrze nie bywa.....................................

piszę bardzo emocjonalnie.

dla młodszej części - Ryszard Riedel.....http://www.republika.pl/lokatek/

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 04.08.2005 o godz. 01:31
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.08.2005, 10:10   #5
Burak_PL
..

Cytat:
Napisany przez ed hunter

Skazany na Bluesa

opowieść o największym polskim bluesmenie, muzyku...........drugi taki za naszego życia się nie trafi - tak dobrze nie bywa.....................................

jak byłem na sposób na teściowa byął reklamowka szkoda ze premeira wtedy keidy mnie nei ma ale zobacze potem świetnie sie zapowiada
Stary 05.08.2005, 11:31   #6
Divxtom
Stały bywalec ;)

Thumbs down

Cytat:
Napisany przez ed hunter

Skazany na Bluesa

Widziałem tzw. zajawki i raczej odpuszczę sobią tą "superprodukcję"

Stary 05.08.2005, 11:47   #7
Burak_PL
..

Wczoraj widziałem "Wiosła w dłoń" Grali: Seth Green, Matthew Lillard, Dax Sheppard Burt Reynolds (mistrz kierownicy ) ......... KOmedia o trójce nierozłacznych przyjaciół z dzieciństwa których losy po latach znów sięsplatają za sprawą tajemniczej śmierci kolegi polecam 9/10
Stary 05.08.2005, 12:34   #8
Tribunal
net został :)

Data rejestracji: 29.07.2003
Tribunal zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ja przed wczoraj byłem na "Batman-Początek" film był zrobiony bardzo sprawnie bardziej bazował na komiksach niz poprzednich filmach i kreskówkach. Efekty były bardzo dobre , film polecam kazdemu.
Stary 06.08.2005, 11:23   #9
AleX69
.::MaNNErS:SuCk::.

Data rejestracji: 25.02.2004
AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>AleX69 po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
kilka dni temu bylem na pokazie prasowym nocnej strazy (night watch - nocznoj dozor) ...

kiepski, miejscami kiczowaty ...

tak to juz jest jak ruscy biora sie za efekciarskie kino ... no coz podobno druga czesc filmu nie zapowiada sie lepiej

ocena 1/5

nie polecam
Stary 06.08.2005, 17:22   #10
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

Data rejestracji: 24.02.2003
icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dobra to ja sie pochwale co widzialem wczoraj

"monster in law" - z J.Lo. i musze przyznac ze nawet calkiem smieszny film, pani @ll in one zagrala niezle, Fonda tez pokazala kawal dobrej gry aktorskiej - ogolnie polecam - mnie i zonke rozbawil

P.S. a nocna straz to dno, ale efekty lepsze niz w "wiedzminie"

a co do "batmana-poczatek" - to troche pozostal niesmak poplatania z pomieszaniem nie majacy nic wspolnego z "batmanem" od Tima Burtona
jak dla mnie wielka niekonsekwencja, spojrzmy na role mordercy rodzicow Bruce'a Wayne'a czyli Jokera/Jack Napier ktorego gral Jack Nicholson - nie urazajac nikogo - moglby byc lepszy

Ostatnio zmieniany przez icemac : 06.08.2005 o godz. 17:26
icemac jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.08.2005, 22:35   #11
Divxtom
Stały bywalec ;)

Reasumując, gdybym miał nawet ochotę zobaczyć "Batman początek" po przeczytaniu Wszych opini powinien odpuścić bo nie warto

Stary 07.08.2005, 01:06   #12
Burak_PL
..

Cytat:
Napisany przez icemac
dobra to ja sie pochwale co widzialem wczoraj

"monster in law" - z J.Lo. i musze przyznac ze nawet calkiem smieszny film, pani @ll in one zagrala niezle, Fonda tez pokazala kawal dobrej gry aktorskiej - ogolnie polecam - mnie i zonke rozbawil

P.S. a nocna straz to dno, ale efekty lepsze niz w "wiedzminie"

a co do "batmana-poczatek" - to troche pozostal niesmak poplatania z pomieszaniem nie majacy nic wspolnego z "batmanem" od Tima Burtona
jak dla mnie wielka niekonsekwencja, spojrzmy na role mordercy rodzicow Bruce'a Wayne'a czyli Jokera/Jack Napier ktorego gral Jack Nicholson - nie urazajac nikogo - moglby byc lepszy
też byłem na sposób na teściową i polecam

polecam rowniez swiatła stadionów z B.B. Thorontonem o futbolu amerykańskim
Stary 08.08.2005, 15:03   #13
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>icemac ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dzisiaj zarzucam "pana i pania s." ze szczegolnie teraz uwielbiana przez gazetki para aktorow, wiec jutro napisze cosik od siebie
Stary 08.08.2005, 15:13   #14
M@X
Get a Mac!

Data rejestracji: 18.04.2003
M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>M@X jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
icemac : prosze o obszerna relacje... Jestem wlasnie ciekaw ogromnie, jako ze zdania na temat tego filmu sa podzielone!

Hosting na świetnych warunkach z rewelacyjnym wsparciem:

M@X jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.08.2005, 15:18   #15
icemac
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz

@M@X.666

alez oczywiscie ze opisze

Tagi
film, najlepszy film, wybór filmu

Twoje uprawnienia: