![]() |
Cytat:
|
Do joujoujou
Może źle się wyraziłem Film który mogę oglądać w Win.med.pl... nie jest tym który chciałem ściągnąć. Ten ściągnął się przypadkiem ( nie wiem jak) i ponoć nie w tym formacie co powinien (wg. "ed hunter" - ma być *.wmv) bo jest z rozszerzeniem *.as. |
Do ed hunter
W katalogu Temporary Inte...nie mam żadnego pliku o rozszerzeniu *.wmv |
Spróbuj tak:
otwórz tę stronę, poczekaj aż wszystko ruszy, wciśnij ctrl+u, poszukaj w nowym oknie adresu w tagach <embed>, będzie poprzedzony przez "src". Ten adres to lokalizacja twojego pliku na serwerze. Skopiuj adres, wklej do managera downloadu i po krzyku. :taktak: |
do joujoujou
dzięki - w końcu działa. Skopiowałem ten adres i wkleiłem go w miejsce wyszukiwania adresu w FF. Wtedy otworzył mi się automatycznie Wind.Med.Player i zaczął odtwarzać ten film. Wiadomo, że jak coś już widać w Win.Med.Pl. to można już zgrać. Zgrałem hura. Bardzo dobra metoda. Mam tylko pytanko co to jest manager downloadu? I czy zakańcza się post i jak to zrobić |
|
No dobra. A da się ściągnąć jakiś teledysk z interii? Bo u mnie nie bardzo :-(((( A zalezy mi na jednym dj daz - The woah song.
|
Cytat:
|
Link daj proszę, to się zobaczy. :)
|
|
Cytat:
rtsp://stream.interia.pl/300/Daz_Daz_Woah_Song_MAGIC_5239.wmv :D |
Cytat:
Dzieki ale nie działa :smutny: :smutny: :smutny: |
Użyj NetTransport. :taktak:
U mnie zasysa aż miło. Nie próbuję nawet wysyłać na jakikolwiek serwer, przy moim łączu (up128kb/s) będzie trwało wieki. :( |
Dzięki ale...... działa :-)))))
|
Cytat:
pozdro!! :bicz: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:33. |