![]() |
ppm na filmie - właściwości. :D
sam się :bicz: :P :mruga: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
zatem wrocmydo pytania :serdusz:
|
prawy przycisk myszy
|
Cytat:
|
|
:spoko: :sluze: dzieki dziala super
|
Jak sciagnac z GameSpota "Best and worst of 2005"?
|
Witam po dłuższej przerwie. Mam pytanie szczególnie do "joujoujou" - bo zrobiłem tak jak mi poradził na początku tego postu. Mój problem jest następujący: po zgraniu już na dysk wiadomości POLVISION zgrywam go na płytkę za pomocą NERO dwoma sposobami * raz jako VCD a drugi jako SVCD (oczywiście po ściągnięciu wtyczki do SVCD pod NERO). Tak nagrana płytka chodzi na komputerze bez problemu - natomiast na odtwarzaczu stacjonarnym DVD (na dwóch różnych modelach odtwarzaczy) obraz wyprzedza głos o jakieś 2 sekundy. Co może być tego przyczyną i jak to można poprawić?
|
Cytat:
hymmm... ciekawe..:hmm: jak u mnie się tak dzieje to jest źle i na kompie i w stacjonarnym....może w nero vision dvd zrobić, lub użyć vso divx2dvd - który robi najczęściej rozjazdy obrazu z dźwiękiem...:| ale może się uda? a zaraz to były wmv? nie mam pojęcia czy vso bierze takie pliki..? |
dzięki ed hunter. Może rzeczywiście to sprawa programu nagrywającego. Popróbuję wieczorkiem, bo nie mam programów DVD - gdyż dzisiaj zamierzam dopiero kupić nagrywark DVD (jeszcze nie mam). Tu też mam problem bo nie wiem co wybrać.
|
Cytat:
NECa nie będę zachwalał, bo sam mam - ma wady i zalety. jest w czym wybierać :szczerb: |
Dlaczego Lg Nie Brać? Myslałem Właśnie O Lg-4167. - Aj Ak Ten Twój Nec?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:07. |