![]() |
Świąteczny Who też dobry, nie rewelacyjny ale dobry :) W końcu postać River Song mi pasuje, oboje z Doktorem są dojrzali - w końcu pasują do siebie.
|
Cytat:
Cytat:
|
zamówiony ?
|
Niestety, final sezonu slabszy. Nie oznacza to, ze slaby - Moffat zrobil po prostu tak dobry 11 odcinek, ze nie dal rady go przebic dwunastym.
Jedno mnie jednak w tym finale irytuje: Niewazne, jak bardzo smierc Clary rozsierdzila Doktora - on od poczatku istnienia serialu "zmierza do domu, troche naokolo". Po tym jak w jubileuszowym "The Day of the Doctor" uwiezil Gallifrey w petli czasu nagle w finale 9 sezonu, po swietnym wstepie w postaci odcinka 11 (twierdza bedaca personifikacja dysku konfesyjnego) watek tego, ze Doktor wrocil na Gallifrey zostal praktycznie pominiety! Chcial tam dotrzec przez ponad 50 lat emisji serialu i nagle gdy tam jest jedynym co go interesuje jest odzyskanie Clary - to mi sie jedynie nie trzyma kupy. Tyle. Ciekaw jestem kiedy znow zobaczymy dwie podrozujace kradziona TARDIS wedrowniczki - Ashieldr i Clare :->... |
Doctor Who pozamiatał po raz kolejny! :D Mogę spokojnie przeżyć kolejny rok ze świadomością, że kolejny sezon został zamówiony + po obejrzeniu trailera świątecznego odcinka :)
Btw dawno nie oglądałem serialu, który przez kilka odcinków pod rząd trzymał by taki świetny poziom :) |
The Man in the high castle zapowiada się ciekawie :)
Cytat:
|
Cytat:
|
TWD !
|
Cytat:
|
Napisy to sobie angielskie ściągnij ;)
A co do teleportacji, to przecież Gallifrey :) |
Ja też... chce więcej... DOCTORA... ciekawe gdzie go teleportowało :)
A swoją drogą - ciekawe dla czego z takim opóźnieniem wychodzą napisy... to już kolejny odcinek obejrzany bez napisów - nie żeby mi to przeszkadzało :) |
I Doktor nie zawiódł! Dawno cały odcinek nie trzymał mnie jeszcze tak w napięciu, a zakończenie (+ zapowiedź następnego odcinka) to... JA CHCE JUŻ!
|
Rowniez czekam na Mrocznego Doktora! Gdy grozil Ashildr sprowadzeniem Dalekow i Cybermenow i kazal jej ocalic Clare to ja mu wierzylem!
|
Doctor Who trzyma w napięciu! Nie mogę doczekać się wściekłego Doktora, a w internecie brak trailerów, teaserów... (nie liczę tego z końca odcinka) :/
Btw w Jessice Jones gra mój ulubiony Doktor :D //Dobra, trailer jest, pokazuje w sumie tylko 1 element więcej, ale za to ważny element. |
Flash, Arrow - leciutkie i przyjemne w odbiorze.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:52. |