![]() |
Cytat:
Ostatnim stwierdzeniem jestem urażony. Bardzo. |
Dom - brazylijski o narkomanach podobno na faktach.
|
Kierunek NOC na netflixie, polecam
|
W tym momencie brak czasu na seriale, ale 15 lat (coś koło tego) temu "Miodowe lata". Wznowiono powtórki, więc zdarza mi się obejrzeć. :)
|
Cytat:
A jak jeszcze przeczytałeś Starość aksolotla Dukaja - to bebe miał Cie na oku :) |
Koniec "Świata według Kiepskich" - takie info krąży w sieci. Wielkim fanem nie byłem, ale często oglądałem.
|
Polecam bardzo mocno seriale, które są na AppleTV, w szczególności:
Rozdzielenie, Fundacja, Lśniące Dziewczyny, The Morning Show i jak coś luźniejszego (ale nadal trzymającego poziom) to WeCrashed lub Acapulco. Naprawdę solidne produkcje! :-) |
Dodam, z ciekawych, dla mnie (czyli w moim guście) Kulawe konie, Chance z doktorem House w zupełnie innej roli,
i zupełnie z innej beczki -Boys, choć powiem szczerze, te adaptacje komiksów to dno, plącz, zgrzytanie zębów i martwica mózgu (moim zdaniem oczywiście), jeszcze Wąż z Essex, no i może Nocne niebo. |
Cytat:
Z racji poprzednich firm i zajęć, gdzie w dużej mierze wspierałem działy marketingowe, po części też wiele się dokształcałem w materii przekazu i to mnie też zdrowo zraziło choćby do kiepskich. Owszem, dla jednych to wciąż jakaś rozrywka, dla innych nostalgia. Dla mnie jest to jednak krzywe zwierciadło tego, jak nas jako społeczeństwo widzą. Z jednej strony niby niewinne i niskolotne żarty, ale z drugiej strony tak jak na weselu grają muzykę która ma pogodzić i przypaść ogółowi, podobnie z tym co ma największą oglądalność tak i tutaj wystawiają nam rachunek "tym jesteś, co jesz"... Kolego, oczywiście bez urazy. Jak powiedziałem, najbardziej bawiły mnie pierwsze sezony, później to przestało już być śmieszne czy zaskakujące. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Doctor Who powrócił z kolejnym specjalem i... 14-tym Doktorem, moim ulubionym :D
|
Squid Game, sezon 2.
Mój komentarz: strata czasu.... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:25. |