![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czemu nikt nie wspomniał o Wiedźminie?
Jak nigdy nie tknąłem Sapkowskiego (nie moje klimaty), to serial pochłonąłem w 2 dni - daje radę :spoko: |
Cytat:
|
Do kompletu Knightrider i Airwolf :szczerb:
|
odkopałem w czeluściach Internetu The A-Team i dobrze się bawię
jak zabiorę się za MacGyvera to dzwońcie po karetkę z kaftanem :haha: |
Dracule - 2 epizod i wszystko bylo by super gdyby wiadomo czego nie pchali do kazdego serialu i tu dalej juz powinienem pisac w temacie "Co cię w życiu wkurvia?".
|
Cytat:
|
W wolnej chwili nadrabiam kolejne odcinki Domu z Papieru na Netflixie
|
@M@X, wczoraj wystartował kolejny sezon Doktora :)
|
Kevin Bacon, to mistrz, szczególnie scen gadanych, solowe mu nieco sztucznie wychodzą. Serial ogląda się świetnie. Wielowątkowość, która gdzieś się przeplata realnie lub nie, atmosfera i sposób kręcenia typowy dla lat '80, brak kretyńskich i nielogicznych zwrotów akcji, to jest to. :spoko:
|
Zacząłem oglądać Miasto na wzgórzu, po 28 minutach stwierdziłem, że zużyli środki na jakieś trzy dobre polskie fabuły, a drugie tyle oglądania przede mną. Jak tak dalej pójdzie, no to hit.
Początek był zastanawiający, bo rasizm na wstępie, ale dalej już wychodzi tylko tak jak było, bo było, są czarni aktorzy, ale będzie krytyka, za mało rasizma! :rotfl: |
mam zamiar sie za Czarnobyl zabrac
ale zanim obejrzalem to sobie historie przypomnialem sledzac nagrany jest pare lat temu na YT trzyodcinkowy vblog Naukowy Belkot wlasnie o katastrofie - tak, zeby sobie przypomniec jak to bylo - POLECAM |
Brytyjska scenarzystka Karla Marie Sweet poruszała gorący temat, w serialu Czarnobyl występują sami biali aktorzy. Rasizma! Rasizma! lol2 :rotfl: :hahaha:
Kurva, pedałów też tam nie ma. :rotfl: SKANDAL!!! NA CAŁY ŚWIAT I OKOLICE SKANDAL!!! lol2 /Jak ochłonąłem, to już wiem, odkryty rdzeń reaktora, to nic przy tym. :hahaha: |
Co jeszcze, oprócz Czernobyla (rewelacja!) i Gry o Tron, która mnie nie kręci, warto zobaczyć na HBO GO, mam miesiąc za darmo, trzeba coś obejrzeć, zanim zrezygnuję... :>
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:12. |