![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 15.11.2003
![]() |
O dawna słucham HEAVY METALU, aczkolwiek nie gardzę muzyką popularną, blusem, rockiem. Nie mam nic przeciwko muzyce poważnej, jazzu i podobnym gatunkom. !@%&(&$ jak słyszę hip hop, techno lub trance. Muzyka dance co prawda (...), ale nic się ze mną nie dzieje jak ją słyszę :-) Jeśli chodzi o disco polo i podobne, to kiedys P.K. śpiewał w swojej piosence: "HEJ! FAJNI JESTEŚCIE, HEJ!" :-)
UP THE IRONS !!! |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Ktoś wyjechał z pytaniem "jakiej muzy słuchacie"
To ja powiem Ci bracie, że byłem zajarany w HipHopie Bo to było na topie, ale zdanie po 4 latach zmieniłem I na mroczne klimaty teraz się przerzuciłem. Gotyk, to coś w czym odnalazłem siebie I jak jestem w potrzebie to karmię się tą muzą Chociaż inni ludzie inną muzę lubią Tak ja prawo mam i tego co chcę słucham Na koniec jednąą radę wam dam Jak ktoś powie, że to chłam czego słuchacie To olejcie kolesia już na samym starcie A odnośnie avatarka to czasem myli
|
|
|
|
#3 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
hmmm, albo po prostu tak póżno coś Ci przeskoczyło . Przynajmniej kiedyś tak było, że to była muzyka nielicznych i wiedzących o co chodzi, teraz tak jak mowisz staje się to modą i coraz więcej robi się pseudo hip hopowców...tak to już jest. Ale ogólnie bez obrazy, ale tak to napisałeś, że musiałem coś napisać aby niektórzy nieutożsamiali hip hopu z sezonówką jaką jest np. Britney Spears czy jakieś polskie "Ich Troje" czy "Piesek"
|
|
|
|
#4 | |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
Cytat:
a ogólnie CIAPEK dobrze, że to skomentowałeś i ja nie mam o nic do nikogo żalu, bo to jest dyskusja Więc dyskutujmy
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
![]() |
w sumie to prawie wszystko, ale nie przepadam za HH i techo, no chyba ze jade samochodem. A najczesciej Rock'a
pozdro
|
|
|
#6 |
|
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
ja pierd... dosco polo o 4 rano... jaki KAT!rozumiem, ze na weselu to takie muzyczki sa na porzadku dziennym, orkiestra i w ogole... ale na dyskotece dicko polo? chyba tylko na wioskach... i w WZ we Wrocku (WZ - Wiejska Zabawa)
|
|
|
#7 |
|
The Division Bell
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Rock, metal, blues.
I podobnie jak kolega Maciej, jestem maniakiem muzyki Pink Floyd i Watersa. EDIT: A właśnie, Macieju, widziałeś to ostatnie DVD "Classic Albums: The Dark Side Of The Moon" Floyd'ów? Ostatnio zmieniany przez macio.men : 18.11.2003 o godz. 23:52 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdro
|
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
Każdego rodzaju prucz metalu i heavy metalu i wszystkiego co jest z tymi dwoma gatunakami związane.
Pozdro
|
|
|
|
#10 |
|
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
No ale ja myślałem ze chodzi o muzykę jaką słuchamy w domu, a nie na weselu. Ile można chodzić na wesela ?
|
|
|
#11 |
|
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Muzyki słucham różnej, najchętniej lata 70 i 80
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Uwielbiam progressive rock ,art rock.
I wiele innych poza normami istniejących form muzycznych.... Nie będe wypisywał ,kogo za co lubię bo lista była by bardzo dłuuugggaaa...W tej chwili leci własnie u mnie Peter Gabriel ...cudowne! A pózniej mam zamiar posłuchać Parcupine Tree ))
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 18.11.2003 o godz. 20:57 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Z tego co widzę w twoim avatarze lubisz Pink Floyd chyba też........The Dark Side Of The Moon i The Wall swego czasu słuchałem nałogowo, praktycznie znam to na pamięć. Lecz o dziwo z czasem zaczołem się skłaniać ku bardziej elektronicznemu brzmieniu.
|
|
|
|
#14 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 19.07.2002
![]() |
METALLICA RULES! - słucham ich od małego
|
|