Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Film i Muzyka Lubisz oglądać filmy, słuchać muzyki, może chcesz podzielić się wrażeniami po premierze filmu? ...wejdź. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
20.11.2003, 17:35 | #46 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
|
a ja mam standardowy zestawik:
HipHop Techno jak mi wpadnie w ucho jakis rock to ok
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
20.11.2003, 19:47 | #47 | |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
|
Cytat:
a ogólnie CIAPEK dobrze, że to skomentowałeś i ja nie mam o nic do nikogo żalu, bo to jest dyskusja Więc dyskutujmy
20.11.2003, 20:20 | #48 |
Dobry Człowiek
Data rejestracji: 30.07.2002
|
mnie podobają się wybiórczo utwory z każdego gatunku muzyki
jak mi coś "wpadnie" w ucho to słucham tego niezależnie od tego jaki to gatunek muzyczny
20.11.2003, 21:24 | #49 | |
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
|
Cytat:
Dla przykladu...DJ600V, TEDE, HAKA.... całkiem radosne kawałki o niezłych bitach , zreszta zawsze była też ta druga strona hip hopu, kiedyś mniej widoczna, teraz więcej . A prawda też jest taka, że chłopaki rymują o tym tak jak jest i wiele ludzi z nimi się interpretuje bo wiele akcji to duży kawałek z ich życia. Nie m tekstów o tym, że "się zakochałem w Marzence" albo, że "Baśka miała fajny biust" 8)
20.11.2003, 21:39 | #50 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
|
Same nieznane mi nazwy...
i pomysleć,ze włąsnie słucham Grzegorza Tomczaka :cool: |
20.11.2003, 22:52 | #51 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.08.2003
|
bardzo cenie sobie thrashmetal (seplutura, soulfly), ostatno zas bardzo duzo slucham D'n'B, a nie pogardze i Bethovenem
|
20.11.2003, 23:59 | #52 |
Veni, Vidi, Vici.
Data rejestracji: 03.11.2003
|
w sumie to prawie wszystko, ale nie przepadam za HH i techo, no chyba ze jade samochodem. A najczesciej Rock'a
pozdro
21.11.2003, 13:44 | #53 | |
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
|
Cytat:
Co prawda rymować można o różnych rzeczach, sprawach. Jednak bardzo mnie wkurza to, że sporo jest małolatów zajaranych na masse HipHopem. Chodzi o to, że jak powiesz, że słuchasz czego innego [inaczej mówiąc: wyłamiesz się] to niektórzy mogą wytykać Ciebie palcami. Jednak wszystko jest dobre w odpowiednich dawkach.
21.11.2003, 14:26 | #54 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
|
!!!witam!!!
No ja slucham raczej ostrzejszej muzyki, ale nie lubie sluchac bardzo znanej muzyki....[wole cos mniej znanego....]....lista tesz by byla dluga....... Glownie $lipKnoT, Metallica, PanterA, R.A.T.M., Sepultura, Slayer, Black Sabbath, Deep Purple, Stone Sour, troche Marilyna Mansona, BioHazardu[ale to jest cos spokojniejszego], nie znam sie na cichszych zespolach, tz. mniej znanych, bo mieszkam w malutkim miescie i do tego prawie wszyscy sluchaja, albo... niczego albo HH...........a tego nie lubie....... |
21.11.2003, 14:59 | #55 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.05.2001
|
Tylko klasyczny heavy metal typu : Judas Priest, Iron Maiden, Metallica, Megadeth, Sepultura, Testament, Slayer, Gamma Ray, Helloween. Innych nie slucham .
A jak slysze prymitywy typu hiphop,dans,tehno itp, to mi ostro cisnienie skacze w gore i mam ohote cos rozpie.... |
22.11.2003, 01:13 | #56 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
|
Widze, ze tu wiekszosc osob slucha raczej "ciezszej" muzyki, typu metal, rock, techno itp (ciezsza to moje prywatne okreslenie, tak po prostu ja ja odczuwam). Moje gusta sa raczej mniej spotykane, bo lubie po prostu roznego rodzaju pop, zwlaszcza ten spokojniejszy, oraz dance i disco (od lat 80 przez wlasciwie wszystkie okresy do dzisiaj). Do tego bardzo lubie spokojniejsza muzyke, typu: Enya, Enigma, Gregorian, Era, Sarah Brightman (ktorej ostatnia album to najlepsza plyta, jaka w zyciu sluchalem), slucham tez czesto muzyki relaksacyjnej (roznej instrumentalnej). Metalu nie lubie na pewno, rocka raczej tez nie, chociaz kiedy bylem w stanach, to stacja radiowa: Soft Rock byla moja ulubiona, a na techno musze miec szczegolny nastroj, ale raczej nie przepadam za tym gatunkiem (wszystkie odmiany, czy tez inne gatunki typu Trance, House itp to juz dla mnie zupelnie obca sprawa). Tak wiec lubie Pop, New Age (ze to tak ogolnie ujme, chociaz to chyba troche za szerokie pojecie) i muzyke relaksacyjna
22.05.2005, 20:22 | #57 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
|
W kregu moich ulubionych wykonawcow zostaja:
Orbital Paul Oakenfold Jean Michel Jarre Klaus Badelt The Crystal Method Mike Oldfield Kitaro Paul Van Dyk Tangerine Dream Moby Moloko Kosheen Andreas Vollenweider natomiast mój dokładny profil muzyczny znajdziecie na
audioscrobbler
22.05.2005, 20:38 | #58 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
|
Słucham:
DŻeM Hunter The gathering In Flames Lacuna Coil theatre of tragedy Judas Priest Nirvana Tiamat ostatnio System of a down Slipknot Scorpions(koncert) Iron Maiden |
22.05.2005, 21:03 | #59 |
Poważny używkownik
Data rejestracji: 16.02.2005
|
Głównie elektronika. Ulubione: Underworld,Chemical Brothers,Groove Armada,Fluke
Inne: Radiohead, Nirvana, White Zombie, Metallica Z Polskich: Dżem,Maleńczuk (sentymentalnie w zasadzie), Respect dla Blendersów za koncertówki. Pojedyncze kawałki z wielu, wielu, innych kapel
22.05.2005, 21:14 | #60 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
Data rejestracji: 15.05.2004
|
@Calme, dwuletni topic odgrzać, hehe.
Ale dobrze: Judas Priest Halford (solo) Pink Floyd Moby Celtic Frost Napalm Death Sepultura Bjork Alan Parsons (solo i z zespołem) Skunk Anansie Yello Dire Straits Marillion Kolejność w zasadzie dowolna z wyjątkiem pozycji pierwszej.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane. Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 22.05.2005 o godz. 21:17 |
Opcje związane z dyskusją | |
Tryby wyświetlania | |
|
|