![]() |
nie wiedziałem, że Waters to ruska onuca k***a, aż się Gilmour zagotował :D
|
Wybiera się ktoś w tym roku na Korna i Toola ?
Mnie ciągnie jeszcze sepa ale zobaczymy .. |
Na Toola to ja nawet chciałem się wybrać, ale 1 czerwca mam inny wyjazd i już mi się terminy nie poskładały. Szkoda, później wziąłbym Zetoxę, zajechalibyśmy do Antonina i zrobili z Grzeniem bibę że ho ho! :szczerb:
|
Jeszcze gorąca, aż parzy. :)
Judas Priest - "Invincible Shield" to heavy metal w najczystszym wydaniu Co tu dużo mówić, słuchać trzeba :taktak: Klasyka dla koneserów :spoko: |
Cytat:
|
Jeszcze jedna nowość, też z piątku.
Bruce Dickinson - "The Mandrake Project" Ciekawe, dość ciężkie, ale stylowo stary dobry Iron to nie jest. Jednak Bruce nadal daje radę :spoko: |
JP: Stara Nowa Fala Brytyjskiego Metalu rządzi. Nic nowego nie usłyszałem, ale ładne.
BD: Teledysk spoko, wycie Syreny Przeciwlotniczej też może być, ale rzępolenie straszne do tego. |
Onetowa recenzja trochę słodzi, bez wątpienia. :P
Pomimo bezgranicznej estymy którą darzę Roba, stwierdzenie "nie słychać ani krzty zmęczenia w głosie Roba Halforda" od dobrego ćwierćwiecza przestało być aktualne niestety. Radzi sobie chłop jak tylko może unikając nut których nie jest już w stanie wyciągnąć, ale na koncertach klasyczne kawałki grane być muszą i wtedy słychać wyraźnie że to już nie to co kiedyś. :smutny: |
Cytat:
|
Oczywiście, że tak. Byłem w 1984 i 1986 w Poznaniu. Żebyśmy wtedy wiedzieli, zresztą chyba wszyscy, to byśmy polecieli na wesele gdzie trochę zagrali (1984). Chłopaki po koncercie poszli na miasto się zrelaksować, znaczy napić, no i taka fajna historia się przydarzyła.
|
https://i.pl/metalowcy-ubrani-w-skor...r/c13-18378197 , ktoś blisko i może chce zobaczyć?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
U mnie z 5 osób na wypad ,zostały dwie reszta cos tam cos tam ..:ysz: |
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:19. |