![]() |
koncert HIRAX
Ilość załączników: 2
Panie i Panowie
czapki z głów 10-07-2015 zaliczyłem w Żorach woj. Śląskie najlepszy koncert old school thrash metal w wykonaniu Hirax knajpa na może max 100 ludzi cena bilety 55zł w dniu imprezy ale to bez znaczenia akurat widownia na Hirax to może ze 30ludzi pod pseudo sceną + kolejnych tyle zalanych w trupa w innych częściach lokalu moje wrażenia miejsce w pierwszej linii machając głową i rekami trzeba było uważać żeby nie zahaczyć Katona atmosfera rewalka grali na maxa zaangażowani tak jak w 2011 w Mega Klub w Katowicach. koncert taki sam jak 30lat temu w USA w czasach jak zaczynała Metallica Slayer itp. gdzie grali tez dla 100 ludzi za piwo. z roku na rok coraz starszy jestem ale było warto poczuć się młodym :-) to nic ze nadal piszczy w uszach i szyja nap... i straciłem trochę włosów ale było warto :) Załącznik 71811 Załącznik 71812 |
Ilość załączników: 1
Witam po powrocie z delegacji leżała na biurku nówka sztuka :-)
pozycja obowiązkowa dla każdego fana thrash metalu :-) Załącznik 72975 od tyg. już słucham w aucie i co mogę powiedzieć klasyczne brzmienie lepsze i gorsze utwory osobiście ten bym usunął bo nie pasuje When the Stillness Comes czasy Regin in Blood juz nie powrócą :nie: pomimo 50% nowego składu i tak dobrze nadal się słucha :-) |
A bywał ktoś może z Was w Budapeszcie na Goth Festiwalu?
|
Ilość załączników: 1
jedziemy :-)
nowa płyta dla Mnie jest średnia ale do Wrocławia mam dobra drogę dojazdu A4 więc czemu nie :-) Załącznik 73499 |
Folk jest spoko: https://www.youtube.com/watch?v=iijKLHCQw5o
ŁÓÓDSTOK ŚPIEWA NOW! :D @UP O KURDE GDZIE TAM DO LIPCA............. :D :D :D |
niby gdzie tam ale w PL. jak nie kupisz za w czasu biletów to potem nie ma a nie kupowałem ni nie mam zamiaru kupować potem od "koników"
|
Zmarł Phil "Philthy Animal" Taylor, były perkusista Motorhead.
Miał 61 lat. ['] http://www.nytimes.com/2015/11/13/ar...t-61.html?_r=0 |
I znowu smutna wiadomość...
['] |
|
Cytat:
|
Każdy słucha swojego ulubionego gatunku metalu. Ten jest dla koneserów!
|
No tak, amelinium to też metal. :D
|
tak na dobry wieczór w piątek polecam Roger Waters The Wall
oglądałem wczoraj i jestem pod wrażeniem niestety obecnie nie mogę sobie pozwolić na głośne słuchanie i troszkę brakowało ale... kiedyś syn mi dorośnie i posłuchamy razem :) p.s nadal nie wiem jak wstawić link z YT z obrazem na forum :-) |
[ m ]...[ /m ] bez spacji ;)
|
kto za***ał spacje?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:51. |