![]() |
...i już bez K.K. Downinga, za to w miejscu zgoła nieoczekiwanym. :wow:
|
|
Ilość załączników: 1
Pojawiła się nowa płyta Symphony X - "Iconoclast", jak zwykle niezwykłe przeżycia przy słuchaniu ... polecam !
Załącznik 57705 Do posłuchania : The End Of Innocence pozdrawiam |
Ilość załączników: 1
Nie wczoraj, nie dziś, nie jutro - POJUTRZE!!!
Załącznik 57785 http://img212.imageshack.us/img212/6...lophairyc1.gif |
A mieli już nie grać. ;) Wszyscy tak mówią, a na wózkach inwalidzkich jeszcze zagrają. ;)
|
|
|
Ilość załączników: 5
:) i stało się faktem Judas Priest zagrał w Polsce :) nie do końca w pełnym składzie...
Co do samego koncertu to Panowie czapki z głów :spoko:było HEAVY !!! kilka fotek... z daleka bo ostatni raz Judasa postanowiłem oglądnąć z dobrej lokalizacji widokowej i odsłuchowej... Załącznik 57966Załącznik 57967 Załącznik 57968Załącznik 57969 Załącznik 57970 |
Szkoda że nie byłem. Podobnie na Scorpions :(
Ale za to byłem na Iron Maiden :) |
Żałuj że nie byłeś - jak do tej pory najlepszy set jaki miałem zaszczyt podziwiać. :spoko:
No i wreszcie upolowałem prezent! :jupi: http://img212.imageshack.us/img212/6...lophairyc1.gif |
Żałuję bardzo, niestety:
a) to spory wydatek (poprzedni koncert kosztował nas same bilety 800zł nie licząc transportu itd), a wszystkie kapele się zmówiły że zagrają w tym samym roku w odstępie 2 miesięcy || b) Katowice są daleko :( Ale wierzę że było ekstra, a jaki set? ps. prezent ektra, dobrze że mój brat nie widzi bo by z zazdrości zasłabł :D nie bardzo moge tylko rozczytać, Glenn Tipton ? :) |
Glenn Tipton. :taktak:
Nie rzucał kostek - zszedł ze sceny i wręczał widzom. :spoko: Set wszędzie (prawie) ten sam: Intro - Battle Hymn Rapid Fire Metal Gods Heading Out to the Highway Judas Rising Starbreaker Victim of Changes Never Satisfied Diamonds & Rust (przepiękna wersja, częściowo akustyczna, częściowo znana z Sin After Sin) Dawn of Creation Prophecy Night Crawler Turbo Lover Beyond the Realms of Death The Sentinel Blood Red Skies The Green Manalishi (With the Two Pronged Crown) Breaking the Law Painkiller The Hellion Electric Eye Hell Bent for Leather You've Got Another Thing Comin' Living After Midnight Ten ostatni utwór czasem nie jest grany. Tak było też w Manchesterze, gdzie byłem na koncercie - techniczne problemy z gitarą R. Faulknera spowodowały opóźnienie, a w UK (AFAIK) nie można koncertować po 23:00, więc... :niepow: |
Kurrrde faktycznie set zajezaje. Znacznie lepszy moim zdaniem niż set Iron Maiden, którzy za dużo dali nowych utworów a za mało starych.
A tu świetne kawałki z większości albumów - po prostu rewelacja... ach żałuje żałuje... :( |
Szansa zawsze jest - trasa się jeszcze nie skończyła. :nieee:
Póki co, zostają bootlegi, chociaż to tylko kiepska namiastka. :smutny: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:27. |