![]() |
Narzeczony Dody jest chory ? Czyżby Hand of God ?
|
Dobrze Romek gada :D
|
Sporo kapel metalowych zagości w Poznaniu,Krakowie i Warszawie : Helloween, Therion, Epica. Niestety nie w Breslau.
|
|
Cytat:
Kapele jednym słowem: Behemoth - monotonnie, Anthrax - energetycznie, Megadeth - technicznie, Slayer - rzeźnia, Metallica - headliner. Lars to chyba powinien troszkę potrenować, bo to jak spierniczył najbardziej charakterystyczną partię garów w muzyce metalowej podczas grania One, to się nie da inaczej określić jak epic fail. No ale każdemu się zdarza :P |
Cytat:
jabba tego to ci nie powiem... on i jego muzyka i cała reszta mnie nei interesowała kiedy zlewała się mu farba z twarzy ja kosztowałem miejscowe kulinaria |
A narzeczony Dody był ?
|
Ilość załączników: 7
Witam tyle odemnie postaram się coś więcej wrzucić wieczorkiem + komentarz od siebie
Załącznik 55020 Załącznik 55021 Załącznik 55022 Załącznik 55023 Załącznik 55024 Załącznik 55025 Załącznik 55026 |
Organizacyjnie porażka. Kto zrobił taki mały ogródek piwny? I dlaczego do ***** nie można było wyjść z piwem po za jakiś malutki obszar? Ludzie dosłownie pili browary na sobie.
SLAYER pozamiatał mimo tego, że miał mało czasu || |
Szkoda, że skończyło się tragedią. :smutny:
http://lublin.com.pl/artykuly/pokaz/...,zyje,zdjecia/ http://foto.lublin.com.pl/displayima...lbum=436&pos=1 |
coś pięknego :taktak:
pozdrawiam |
Ilość załączników: 6
Boli mnie cholera wszystko, ale było mega.
Załącznik 55011 Załącznik 55012 Załącznik 55013 Załącznik 55014 Załącznik 55015 Załącznik 55016 |
|
Jedzie ktoś na Sonisphere z okolic Krakowa z kim mógłbym się zabrać ? Ew. mogę wziąć auto i kogoś zgarnąć.
|
Ilość załączników: 2
Wpadły mi dziś w ręce dwie najnowsze produkcje legend Thrash-u, są to :
Annihilator - Annihilator Załącznik 54931 Exodus - Exhibit B : The Human Condition Załącznik 54932 Zachęcam do zapoznania się bo jest :spoko:, zmieniam repertuar w aucie na letni :D. Coś pięknego ... pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:33. |