![]() |
Ilość załączników: 1
Arepo
słuchałem 2dni w trasie b.dobra płyta :-) mi jednak bardziej przypadła do gustu płyta Braci Cavalera Cavalera Conspiracy - Psychosis (2017) Załącznik 108338 |
Dzisiaj premierę ma nowy album Annihilator "For The Demented". Zachęcam do zapoznania się nie tylko fanów, warto :taktak:
Załącznik 107025 Do posłuchania: Twisted Lobotomy Jeff znowu na wokalu, mimo że bardzo się postarzał daje radę :spoko: |
Widziałem, że ma być Xentrix. Pamiętam jakie wrażenie zrobił na mnie ich album "For Whose Advantage? " z 1990 roku. Nie miałem pojęcia, że się reaktywowali. Chętnie bym zobaczył w akcji, ale mój stary organizm mógłby tego nie wytrzymać ;)
|
|
A to pamiętacie?
Załącznik 102856 Pamiętam szczękopad przy pierwszym przesłuchaniu. Większość kapel z tamtego okresu nagrywało płyty na zasadzie mikrofon na środku studia i grajcie, Entombed jakością nagrania pojechał za horyzont oczekiwań jak może brzmieć metalowa kapela. Drugi raz miałem takie wrażenie przy Machine Head - Burn My Eyes. |
Katuję najnowszą płytę Paradise Lost - Medusa:
Załącznik 102704 Z sentymentu wróciłem też do Shades Of God, Icon (Polskiej rozszerzonej wersji) i ulubionego zremasterowanego Draconian Times... |
Dzisiaj premiera nowego studyjnego albumu Arch Enemy "Will to Power".
Załącznik 102700 Do posłuchania: The World Is Yours The Eagle Flies Alone Są momenty lepsze i gorsze, ogólnie można posłuchać ;) |
Słuchałem. Niczego sobie, godny polecenia :spoko:
|
|
Powrót do roku 1994, mój ulubiony album Tiamat, niesamowity klimat i dźwięki które prowadzą do refleksji. Swojego czasu nawet telewizja polska wyświetlała program z teledyskami i tłumaczeniem tekstów, jedna z unikatowych sytuacji. Polecam poszukać tekstów i poczytać. Coś absolutnie niepowtarzalnego, no i ta solówka ...
Tiamat Wildhoney - Gaia Polecam na deszczowe wieczory ;) |
|
Araise !
tego jeszcze nie grali Sepulutra w Bielsku-Białej zagra w piwnicy RudeBoy :D
widziałem kilkukrotnie w obecnym składzie niestety nie miałem okazji widzieć z przed 1996r. w oryginalnym :-( gdzie Soufly i Cavalera Conspiracy widziałem kilkukrotnie :-) tak czy owak Jedziemy :-) Załącznik 90663 |
No proszę, umknął mi fakt ukazania się nowego albumu naszego Ceti - Snakes of Eden
Kawał dobrego metalu :spoko: Wersja dla niesłyszących: https://www.youtube.com/watch?v=AUvYS6AKGqQ Wersja dla niesłyszących: https://www.youtube.com/watch?v=-g1UJxPwEUE Szkoda, że żeby posłuchać trzeba iść do ruskich, nawet jutuba jakby nie zauważyła tej płyty. :O :sciana: Pozytyw - cena płyty jest całkowicie akceptowalna :spoko: |
Kreator nagrywa świetne, równe albumy. Totalitarian Terror faktycznie niszczy słuchacza w całości ;)
|
uprzedziłeś mnie :-)
świetny album dla mnie Totalitarian Terror póki co nr.1 na płycie |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |