![]() |
Dla mnie z Helloween chyba zawsze numerem jeden będzie "Keeper of the seven keys", obie części :spoko:
|
Helloween - Walls Of Jericho (1985)
Ilość załączników: 1
Helloween - Walls Of Jericho (1985)
trochę klasyki z Hamburga w którym mam okazje bywać od ponad 10lat :-) nie miałem okazji spotkać Michael Kiske nigdy na ulicy ale za to udało mi się spotkać lata temu Rolfa Kasparek`a :-) ale to było za czasów Nokii 3330 czyli selfie nie udało się zrobić a i wtedy mój niemiecki był początkujący :-) czekam na nowa płytę Running Wild :-) Załącznik 80002 |
|
Można już kupić, ceny w okolicach 800 zł :szczerb:
|
jestem ciekaw kiedy pojawią się w kraju nad Wisła i jaka będzie ich cena
ogólnie rewelacja :-) |
Pojawiły się niesamowite deluxe box set'y pierwszych płyt Metalliki.
Kill'Em All Ride the Lightning Cena wysoka, ale bonusów co nie miara no i posłuchać tego w 24bit/96kHz bezcenne ;) |
No i może to i dobrze. Biorąc pod uwagę jak to wszystko się rozwinęło... dzisiaj tyle osób myśli że sprzęt zagra za nich ;)
|
Cytat:
|
Kliknij w 'edytuj' to zobaczysz, jakie tagi trzeba wstawić.
|
właśnie widzę czyli dobrze mi ED wytłumaczył :-)
grzeniu masz racje jest OK :-) |
Działa, ale w przegladarkach trzeba właczyć/wyłaczyć htps, czy tam wyświetlanie bezpiecznej zawartości.
|
Cytat:
|
Thin Lizzy-Black Rose
klasyka
polecam na dzisiejszy wieczór album starszy jak JA :-) lecz genialny ostatni utwór Roisin Dubh to czystość gitarowego grania zero cyfrowego masteringu tylko dobre ucho i słuch :) nadal nie wiem jak wstawić film z yotube ed wiem tłumaczyłeś mi ale coś nie działa ??? |
Metal Church – XI
muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem słuchałem wczoraj cały dzień z 10x na pewno :D
klasyka jak na 2016r. Załącznik 77394 |
Dopiero dziś się dowiedziałem. Piotr "Grudzień" Grudziński nie żyje.
http://www.antyradio.pl/Muzyka/Rock-...zinskiego-6766 Zmarł w wyniku nagłego zatrzymania akcji serca. R.I.P. ['] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:06. |