![]() |
Ostatnio, dla odmiany od dzisiejszego tłucznia radiowego, mam nastroje na starego, dobrego Radiohead'a...
|
Chyba temat pomyliłeś. ;)
To się pięknie słucha. |
Lena Piękniewska, nowa płyta "Kołysanki na wieczny sen"
płytę w całości polecam, w Empiku można kupić wyszła niedawno kupiłem i spałem fragment koncertu sprzed wydania płyty |
:spoko:
|
W Atyradio przed chwilą leciało, wersja studyjna, ale znów się poryczałem, ten prosty chłopak ze Śląska miał w sobie takie coś... raz go widziałem z bliska, nie był w najlepszym stanie, ale to nieważne.
Wolę wersję z pamiętnego koncertu w Spodku, nie szukam, daję pierwszy link z brzegu, bo wiadomo, że chodzi o muzykę. |
ja tak mam przy "51" TSA,
szczególnie przy wszystkich świętych :'( |
51 też, ale "3 zapałki" bardziej. :taktak:
Gitara, że aż ciarki przechodzą... Chyba już nawet dawałem tutaj. |
Skálmöld z Islandii
Singiel z właśnie wydanej drugiej płyty Börn Loka Słuchać głośno. Ciężki język, więc streszczę. To są słowa pradawnej pieśni, jakieś 500 lat temu powstałej albo i więcej. Chłopaki płyną na łodzi, wiosłują i śpiewają że fajno jest mieć długie rude brody i topory. Płyną na południe, a jak dopłyną to ku chwale Pana rozpłatają brzuchy katolickim dziewkom, czaszki chłopów rozbiją toporami, zabiorą z kościołów złoto a resztę spalą i wrócą do siebie zadowoleni. |
To jedyny zespół, który został wypromowany na 'talent szoł', a którego płytkę sobie zamówiłem. :D
Normalnie kamanda pinka fłojda. :mruga: |
od wtorkowego "prawa Agaty" chodzi za mną :spoko:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
swoja droga chciałem sobie płytę kupić ale chyba jeszcze nie ma w sprzedaży tradycyjnej |
Manchester Sonic Boom Six
promo singiel najnowszej płyty muzycznie taka sobie, w całości dobra do samochodu ;) ja uwielbiam głos Laili a video oglądam bo jej nóżki i takie tam ;) śliczna i w ogóle fajnie ludzie wyglądają w normalnym świecie |
nie cierpię tego rodzaju muzyki, :nie:
ale dziewczynka jest całuśna :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:47. |