![]() |
Cytat:
|
A napisałem najpierw dobrze, tylko poprawiłem, to przez te chodniki dauna. :szczerb:
Coś dzisiaj już się do niczego nie nadaję, jutro mam badania, między innymi lipidogram, więc kolacji nie ma, a to straszne! :szczerb: |
fajny cover, aż chłopak z Kenii bił brawo :D
|
|
cholera, nie znałem tego wykonania :spoko:, piękne
|
piękny gest Bono w Berlinie, aż się wzruszyłem :'(
https://www.youtube.com/watch?t=136&v=XgCCFX_swxY |
|
Aż dziw, że jeszcze nikt tu nie zapodał.
Klasycy gatunku z nowej płyty :spoko: i jeszcze... |
Nikt nie zapodał, bo największy fan ma tak mieszane uczucia, że... :]
|
Ja nu się nie dziwię, bo ten album jest inny...kto wie, czy nie ostatni.
Sam się zastanawiałem dlaczego, w końcu przez tyle lat przyzwyczaili nas do czegoś trochę innego. |
Ja rozumiem, że trzeba do przodu, progresywnie... ale się nie udało.
|
Wcale nie trzeba.
Publika Iron Maiden to pokolenie, które niekoniecznie koniecznie musi musieć progresywnie. Że tak powiem. |
Dali radę progresywnie i było świetnie, ale to jest jakaś porażka... w sumie tylko Nico słyszę jak się stara...
|
Słuchając po raz pierwszy odniosłem nieodparte wrażenie, że to album pożegnalny...a bardzo chciałbym się mylić.
Jakoś tak za dużo w tym melancholii i filozofii. Mają chłopy swoje lata, głos Bruce'a już trochę nie wyrabia, kondycha reszty pewnie też. Co ciekawe, kolejne przesłuchania wypadają lepiej. A przy okazji - są tu miłosnicy Lemmy'ego? Dziadek jak się zbierze w sobie, to jeszcze nieźle daje radę :D Właśnie Motorhead wydał w 2015 roku kolejny album "Bad Magic". Na zajawkę pierwszy utwór z płyty |
Kto był na koncercie Ironów w Poznaniu ostatnio to wie, że widać na nich upływ lat. Mimo, że to absolutni mistrzowie gatunku to chyba powoli czas się na muzyczną emeryturę szykować.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:48. |