![]() |
Ostatnio maniakalnie zalsuchuje sie w Soko - urodzona we Francji dziolszka jako corka polskich imigrantow spiewajaca po angielsku. Jak na razie tylko jedno EP, plyty jeszcze nie ma, ale "I'll kill her" zmiazdzylo popularnoscia wszystko na dunskim iTunesie ;-)...
http://magdalajna.wrzuta.pl/audio/3F..._i_ll_kill_her |
Pink Floyd - Any Colour You LIke
do dziś mnie zastanawia i pewnie nigdy nie przestanie zastanawiać i zadziwiać co miało wpływ na nich by tworzyć taką właśnie muzykę |
Cytat:
Wybiera sie ktos na koncert ocean/lipali w breslau ? :> Wlasnie wrocilem z koncertu fruhstuck :) Zmiazdzyli mnie kolejny raz, ze tak zapozycze wyrazenie. :spoko: |
Cytat:
|
|
ziewwwwwwww
|
|
Nie moj klimat... Nie lubie pseudorapu mieszanego z reggae/ragga w klimacie Sean Paula, czytaj : udaje ze nawijam, po czym spiewam refren wzorujac sie na azjacie, ktory dopiero co przyjechal do USA i uczy sie "american english" kaleczac go swoim akcentem... Bo tak to najczesciej brzmi... No, przynajmniej lachony na to leca...
|
też nie mój klimat, ale ładne, można się zadumać:sciana:
|
A ja polecam nowy singiel John Butler Trio ;)
|
To jest kalka, nie wiem czego, ale to już było i to dawno temu. :]
|
@Ed, jak znajdziesz to daj znać :)
Jeżeli to jest kalka to jest fajną kalką ;) |
ja bardzo lubie ten
|
http://www.soundike.com
Ma ktos dostep do tego lub czegos podobnego ? |
Do czego? Strona się otwiera i nic nie leci...
To ja coś od siebie wrzucę ;) |
Całkiem ładne, ale ktoś powinien gościowi wytłumaczyć do czego służy gitara. :rotfl:
...no w sumie do wydawania dźwięków, i on to robi.. :hahaha: |
Final Fantasy - Enigma - Sadness
Świetnie dopasowany teledysk http://www.youtube.com/watch?v=RdD1_...eature=related |
tego warto posłuchać!
http://www.myspace.com/crismusicproductions polecam :)
|
|
http://www.liverpool.wroclaw.pl/site...tuck-coin-noff
Moze ktos bedzie mial ochote wpasc. I krwawica sie podzieic. W linku sa linki do majspejsa. |
|
Cytat:
|
|
Teledysk jest (IMO) taki sobie, za to muzyka ostatnio nie daje mi spokoju. :mruga:
|
a mnie to znowu w oko ucho wpadło ostatni czas i się naoglądać nie mogę :P
[/QUOTE] |
a dziś cały dzień wałkuje stary ego dobrejszego toola p.s pod koniec fajna faza no i gatki tez niczego sobie :D
|
Cytat:
:P |
|
http://www.youtube.com/watch?v=hgf59ZWBIo0
Nie wściekać się, że tak bardzo po warszasku. ;) To oszołomstwo z tym zabranianiem umieszczania na stronach... :( |
|
Cytat:
|
gentelmeni nie rozmawiaja o kasie :)
|
|
|
Dzisiejszy urywacz ;D
|
|
youtube.com/watch?v=dwfKZ-1jyiw&ob=av2n
|
jak chce takie cos to rmf maxxx wlaczam :zygi: won z tym!
|
Cytat:
|
:haha: pozdrawiam || |
|
|
ech, ta nasza młodość
ten szczęsny czas :'( |
|
teledysk do żici ale piośniczka zajefajna jak zresztą calusieńka płytka do tego 3 zimne leszki i jest piknie i relaksująco :D |
|
prośba
potrzebowałbym stronkę skąd można pobrać bezpłatnie muzykę mika terrano dzięki ||
|
http://www.youtube.com/watch?v=P0YKK47SgMk
i duużo więcej |
I tak pan Chris Cornell powinien śpiewać a nie jakieś figo fago z bimberlandem czy jak mu tam szło :P |
Świetni są:
:spoko: Ostatnio często słucham Arcade Fire: |
|
Ilość załączników: 1
Jest i nowy album Machinae Supremacy - "A View From The End Of The World", polecam.
Załącznik 56152 do posłuchania : A View From The End Of The World pozdrawiam |
Ja polecam od siebie 2 mniej znane zespoły, ale są to jedne z moich ulubionych.
1. Us3 - grają styl acid jazz. Naprawde swietne i klimatyczne 2. Skillet - jest to musical rock ;) |
Samozwanczy neoklasyk Max Richter. Goraco polecam uwadze!
|
Ilość załączników: 1
Ciekawostka ! Kultowy w latach 80-tych zespół zaliczany wtedy do nurtu New Romantic a obecnie do Synthpopu - Orchestral Manouvers in the Dark (takie płyty jak Dazzle Ships, Architecture and Morality i przeboje Enola Gay, Telegraph, Tesla Girls) wydał nową płytę : History of Modern .
01. New Babie: New Toys [0:03:51.42] 02. If You Want It [0:04:44.72] 03. History Of Modern (Part I) [0:04:40.49] 04. History Of Modern (Part II) [0:04:12.57] 05. Sometimes [0:03:45.38] 06. Rfwk [0:03:46.18] 07. New Holy Ground [0:03:41.72] 08. The Future, The Past, And Forever After [0:04:51.60] 09. Sister Marie Says [0:04:00.09] 10. Pulse [0:03:43.45] 11. Green [0:04:16.66] 12. Bondage Of Fate [0:04:06.04] 13. The Right Side? [0:08:18.38] 14. Save Me***8226; [0:03:57.16] Recorded in 2009 - 2010 at The Motor Museum Studio, Liverpool Andy McCluskey Paul Humphreys Martin Cooper Malcolm Holmes History of Modern is the title of the 11th studio album by British synthpop band Orchestral Manoeuvres in the Dark. It is their first album since 1996, and the first album featuring the full classic line-up since 1986's The Pacific Age. The album is due for release on the 20th of September 2010. The artwork has been designed by Peter Saville. The title was thought of by lead singer Andy McCluskey after he took his daughter to an art exhibition called 'The History of Modernism'. |
|
|
Trzeba mieć trochę samozaparcia, aby przesłuchać tę piosenkę, ale można się z niej pośmiać. Samo nasze życie tu i teraz. :D
|
Zacier widziałem trochę ponad rok temu na koncercie, był supportem przed KULT-em, trasa listopadowa. Mam bardzo kiepskie wspomnienia, gostek z gaciami na głowie wykrzykiwał hasła typu "odbyty w góre" i generalnie miał non stop problem z proktologą. Nawet ciężko powtórzyć co on wygadywał. Do tego grali za długo i bardzo kiepsko, ludzie byli mocno znużeni. Nie mam pojęcia czemu Kazik tak ich zachwala i za co.
Natomiast Ewan Dobson zrobił na mnie duże wrażenie. Słucham sobie go od rana i jestem pod wrażeniem. Ma bardzo nietypowy styl gry, momentami aż trudno uwierzyć, że to tylko gitara. pozdrawiam |
zacieru to ja tylko ten jeden kawałek lubie. pierwysz raz usłyszałem przez przypadek go w anty radio w audycji Lorocha. świetnie się przy tym jechało :D ale co do reszty twórczości to już mnie nie pociąga.
a tu kawałek już w klimatach świątecznych. dla mnie kapitalny |
Możecie mnie uznać za zacofanego ale dopiero dziś zobaczyłem Live Aid z 1985 :)
Coś pięknego , kapele w świetnej formie , Phil Collins ma na nim jeszcze długie włosy :haha: Cytat:
Cytat:
Kto nie widział polecam , co prawda dużo tego w sumie 960minut ale warto :spoko: |
A CeZika znata? To posłuchajta, bo warto...
|
CeZik jest mocny. :D
A znata przebój lata inspirowany tym filmem? Jak nie znata, to poznajta, a jak znata, to i tak posłuchajta. :haha: |
Dobson jest niezły, ale Stefan Barone wymiata...
|
no rozwalił mnie Stefano k***a
|
Nina Bonita (Version Merengue) :) |
|
Cytat:
|
Coś na rozluźnienie.
|
spiąłem się :ysz:
|
To w stanie wojennym puszczali na rozluźnienie, faktycznie może rozwolnić. :\
|
Latino :) |
|
Kto zgadnie jaka kreskowka zostala uzyta? |
Przypomnienie starszym i zaprezentowanie młodszym bardzo nastrojowej muzyki, jak znalazł na dzisiejszą pogodę. ;)
|
|
The Australian Pink Floyd Show
Byłem wczoraj. Coś niesamowitego.
Siedziałem za gościem, który to nagrywał :) Sami posłuchajcie. Macie jeszcze okazje posłuchać w Polsce: 22.01.2011 ***8211; Rzeszów, Hala Podpromie 23.01.2011 - Płock, Orlen Arena 24.01.2011 ***8211; Gdańsk, Ergo Arena 25.01.2011 - Bydgoszcz, Hala Łuczniczka 27.01.2011 - Warszawa, Torwar 28.01.2011 ***8211; Lublin, Hala Globus 29.01.2011 - Katowice, Spodek ***8222;Grają lepiej Pink Floyd niż Pink Floyd***8221; ***8211; Daily Mail, Londyn ***8222;Najlepszy Tribute Show na świecie***8221; ***8211; The Times, Londyn ***8222;Wzywam każdego fana Pink Floyd do nie uderzania pięściami w powietrzu***8221; ***8211; Le Monde, Paryż ***8222;W istocie są naprawdę bardzo, bardzo dobrzy***8221; ***8211; David Gilmour |
Katowicki koncert na do widzenia, ale i tak będzie bosko!
|
Cytat:
A tu coś innego, też super: |
Cyganski jazz k***a!
|
Dziś coś lekkiego, polecam cały album Dokken "Under Lock and Key", teksty trochę naiwne jednak George Lynch w najlepszej formie ! :)
Teledysk do jednego z utworów na zachętę : [/QUOTE] pozdrawiam |
|
Człowiek ponad 240 taśm zmiksowanych, DJ Screw:
|
niesamowite, jak ona tańczy :serdusz: a ten szpagat na końcu :serdusz::serdusz::serdusz::serdusz::serdusz: |
Cytat:
When your out here in this jungle... <3 |
jakoś tak mnie naszło na powrót do lat 90 tych :spoko: |
:szczerb: |
|
|
Ten Twój Patrixu dubstep to mało jepnięcia ma :) Zielony profesor dobrze się spisał na pierwszej EPce, resztę przemilczę. |
Muzyka Pink Froud - Monster oF jazz - teledysk autorstwa znajomych :) Cytat:
tak to park kultury ,troszkę drogi tramwajem do rynku w Chorzowie migawka z teatrem w tle itd |
Prawie dobre, szczególnie muzyka, ten oryginalny clip to nie był w tym parku?
|
|
|
Cytat:
|
|
http://youtu.be/2omuoO_hIbQ dziś urodziny Freddiego- warto posłuchać :spoko:
|
|
:) przy sprzątaniu dupowozu znalazłem długo poszukiwana płytę zeppelinów |
***9834;***9835;***9834;***9835;***9839;***9835;***9835;***9835;***9834;***9835;***9834;***9839;***9834;***9835;***9834;***9835;***9839;***9835;***9835;***9835;***9834;***9835;***9834;***9839;***9834;***9835;***9834;***9835;***9839;***9835;***9835;***9835;***9834;***9835;***9834;***9839; k***a
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |