![]() |
A ja Wam bardzo polecam Gosi***281; Andrzejewicz :)
(jak dla mnie to ona jest niesamowita - jej piosenki ) -- wiem ***380;e to troch***281; dziwne ale na prawd***281; tak jest :D |
Cytat:
|
Unleashed Swedish Death Metal Kings ! Dyskografia: Where No Life Dwells [1991] Shadows In The Deep [1992] Live In Vienna '93 [1993] Across The Open Sea [1993] Victory [1995] Eastern Blood - Hail To Poland [1996] || Warrior [1997] Hell's Unleashed [2002] Sworn Allegiance [2004] Warte usłyszenia: Oczywiscie wszytskie plyty... Ale na poczatek obowiazkowo Across The Open Sea [1993] i Sworn Allegiance [2004]. Tu video moje ulubione (tzn. piosenka ulubiona || ) The One Insane Unleashed to dla mnie to prawdziwy krol Death Metalu || |
Tak
|
Witam, no to ja też dzisiaj coś polecę.
Machinae Supremacy. O zespole przeczytałem na stronie o tematyce starych komputerów, gdyż zagrali bardzo udany cover utworu z gry Gianna Sisters ;). Wpływ brzmień tych zabytkowych już maszyn (głównie 8-bitowych) jest mocno słyszalny w ich twórczości. Brzmienie rodem z Atarynkowego Pokey***8217;a w połączeniu z ostrym gitarowym graniem wychodzi im nadzwyczaj dobrze, np.: TU czy TU . Taki mix jest absolutnie niespotykany w żadnym innym zespole jaki znam, co powinno być dla was impulsem choćby do posłuchania z czystej ciekawości :), a ich samych czyni oryginalnymi. Większość utworów jest udostępniona na oficjalnej stronie za darmo. Ostatnie produkcje to już bardzo dojrzałe granie, polecam. Dyskografia pozdrawiam |
a ja dzis zachecam ... juz sie pojawiła ;)
Audioslave-Revelations-2006 :spoko: |
Cytat:
Przy okazji - ten przykład możliwości ściągnięcia całkiem przyjemnych kawałków za darmo w internetu zainspirował mnie do założenia tematu o takiej muzyce: http://forum.cdrinfo.pl/film-i-muzyk...internetu.html |
wlasnie dostalem do rak chyba cala plytoteke Candy Dulfer
i powiem szczerze, ze wszystko mi sie podoba...ona swietnie gra na saksie! |
Mo***380;e niezue***322;nie pasuje do tematu, ale popatrzcie i pos***322;uchajcie jak mo***380;na zagra***263; na perkusji... :szczena:
YouTube - Bobby Jarzombek |
Cytat:
|
demek - ona nie gra, ona dmucha :D
|
Cytat:
jak sobie nie zapomnę to wrzucę jutro na serwer jeden kawałek , i wtedy usłyszysz i perkusję i mistrzostwo :taktak: Jak ktoś jeszcze chętny to dawać na priv zlecenia na linka. A wracając do tematu to gorąco polecam płytę "Jazz at the pawnschop" , części 1 i 2 , trójki jeszcze nie mam ale myślę że też jest genialna. |
Cytat:
muzyka jest bardzo dobra i to sie liczy :D |
Cho***263; J.M.Jarra nie s***322;ucham od dzi***347; to ta p***322;yta by***322;a mi oboj***281;tna wr***281;cz uwa***380;a***322;em j***261; nieudany eksperyment ale dzi***347; odkry***322;em jej fenomen :)
p***322;yta ***347;wietnie ukoi***322;a mojego dzisiejszego kaca giganta :P mowa o En Attendant Cousteau Cytat:
|
Ja polecam wszystkim muzyk***281; Jos***233; Gonz***225;lez'a. Zadebiutowa***322; p***322;yt***261; "Veneer" w 2003 roku.
***346;wietne brzmienie gitary akustycznej - ka***380;dy mi***322;o***347;nik tego rodzaju muzyki b***281;dzie zadowolony :mruga: A pr***243;bk***281; <piosenka "Heartbeats" z p***322;yty Veneer> mo***380;ecie podziwia***263; w reklamach SONY Bravia oraz MasterCard :spoko: Polecam :taktak: :mruga: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |