![]() |
Hmm jak narazie widzę, że polscy wykonawcy nie przoduj± niestety :/
A ja własnie dodam jednego - Kombi > Black & White do dzi¶ go mile wspominam :) |
... Queen, "Bohemian Rhapsody", bardzo statyczny, ale to podobno pierwszy teledysk na ¶wiecie.
|
Cytat:
Rammstein ist das beste Gruppe! teledyski przynajmniej zawsze oryginalne, zawsze z polotem i zawsze z innej beczki cenie ich za to, ze maja swoj styl a przy tym sie nie powtarzaja jak to ma miejsce ( niestety :( ) w przypadku Linkin Park ich will jest doskonaly, america tez ciekawa |
Metallica - Nothing else matters
(ale to bardziej za nastrojowy musik, choć teledysk też niczego sobie) |
Cytat:
mój faworyt to Behemoth "conquer all" |
Po obejzeniu/posluchaniu Blank & Jones - Cream zacz±l mi sie nowy rozdzial w zyciu, nagle odkrylem nowy rodzaj muzyki... http://www.tranceaddict.com/music_videos.shtml << polecam "Ibiza's Children"
czekam na komentarze i opinie |
video przy ktorym prawie plakalem ze smiechu a zarazem pozniej machałem dyni± to video do utworu New Millennium Cyanide Christ zespolu Meshuggah (szwedzcy mistrzowie łamania, yeah), a tak ogolnie co do teledyskow Tool'a to sa oczywiscie za***iscie zrobione, ale pozatym niewiele z nich wynika, jakies takie totalnie powalone ;), co nie zmienia faktu ze Tool to zespol nadwyraz genialny... wspomniane tez video do One'a Metallici nie jest zle ;).
Warto do tego dodac te czarno biale klipy z debiutu Rage Against The Machine... ehhh to byly dobre czasy tej kapeli ... |
Prodigy "Breathe"
|
Cytat:
|
najlepszy teledysk to będzie jak się Kylie Minouge (cz jak to się tam pisze) w końcu rozbierze do naga zanim zrobi się stara i brzydka ||
i tak ¶piewa dup± więc czekam na cało¶ć :jezyk: |
Chemical Brothers - Believe. taki psychodeliczny :P
|
Cytat:
:piwo: |
Metalilica - One...Żaden teledysk nie zrobił na mnie takiego wrażenia.
Michael Jackson - Smooth Criminal...Za***isty poprostu |
Rammstein!!!!!!!!!!!
|
The Prodigy - Smack My Bitch Up, szczególnie po obejrzeniu do samiutkiego końca. :taktak:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:13. |